PRAASHEK: měl jsem je, vydržely děsně děsně dlouho, což byla jejich výhoda, za přijatelnou cenu...ale...ale ve všem ostatním byly na hovno, furt se do nich dostával bordel, smrděly, ať jsem si je utáhl jak to jen šlo (až na únosnou mez), tak stejně jakmile trochu zapršelo nebo nedej bože ses v nich pokusil brodit, tak ti chodidlo klouzalo v botě a podrážka ujížděla stranou. Nikdy nezapomenu na pokus přebrodit se s batohem přes relativně mělkou (po pás) ale svižnou řeku s nepříjemně kamenitým dnem - sundal jsem boty, a nahodil sandály s tím, že ochrání chodidla před šutrama a snáz projdu, leda hovno, zhruba v první třetině mi obě podrážky sjely kamsi do prdele stranou, noha v nich klouzala tak, že jsem sotva udržel rovnováhu, špičkou jsem nabíral vodu a zakopával s ní o všechno. Skončilo to tak, že uprostřed řeky jsem balancoval na jedný noze a zouval ty krámy, došel to bos, omlácený prsty vo kamení, sandály v zubech a s podivem, že jsem tam nezahučel i s bagáží. Takže na chození po městě možná, na courání okolo tábořiště aby si nohy odpočaly od bot taky, prostě papuče.