• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    Co sebou nosíte každý den? Tašky, batohy, kabelky a jejich obsah, Tacticool geeks, a US paka ...
    Rady ohledně batohů, tašek. Ukažte fotky toho, co s sebou taháte každý den...
    TABORACEK --- Vyhnete se vsemu na cem je jen trochu jmeno toho dementa beara gryllse
    ZDRAVOTNICKÝ KURZ ZDrSEM - TERMÍN KVĚTEN
    Přihlášení:
    KEMAL
    WOJTYLA
    ADITU
    HOLY_SEAL
    DIMS

    ODKAZY: http://www.maxpedition.com/ | https://www.511tactical.com/ | http://www.blackhawk.com/ | http://www.specopstech.com/ | http://www.crumpler.eu/ | http://www.jptt.cz/ | http://www.spartanstactical.cz/ | http://edcforums.com
    (Přidávejte další.)

    SPŘÍZNĚNÉ KLUBY: [ NOŽE - ] | [ Vybal to! aneb obsahy vasich kabelek ]
    rozbalit záhlaví
    BORO
    BORO --- ---
    MAWERICK: no jestli jho vlastníš a splnuje tvoje nároky, tak proč ne...mě přijde dvojka za takovej batoh snesitelná, té investice nelituju, naopak, šel bych do toho zas...já věci opravdu nešetřím...dýl jak dva roky mi žádnej batoh nevydržel, tak aby vypadal (tu se něco prošoupalu, tu se skurvil zip, atd.)..dávám mu záhul a je furt jak novej.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BORO: ja ho taky nosim kazdej den :) A je v pohode. Jasne sem tam se nekde nejaka nit najde... Ale ja nikdy nikde nerikam ze je to prima konkurence ;) Jen jsem poukazoval ze existujou i levne alternativy plinici stejnou funkci :)
    BORO
    BORO --- ---
    MAWERICK: protože Batoh Tactical 20 II mám už přes rok, má velice dobrej organizer, je kvalitně šitej (dávám mu fakt záhul, nosím denně, občas ho narvu k prasknutí a všechno drží jak má, nikde žadná nit, žádná závada)..ten tvuj X-batoh taktický vypadá dost lacině, máš sním zkušenost?
    doporučuju jen co mám vyskoušený a taky rád podpořím českýho výrobce
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BORO: JOSEF_K: proc za to davat dvojku kdyz se da poridit za 600? :)
    X - Batoh taktický IIIeshop.marsjev.cz
    http://eshop.marsjev.cz/eshop/x-special---pouzdra-opasky-90/x---batoh-takticky-iii.html

    a splnuje zadani :)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    RASHEEN: Už jsem měl od fy Lowa minimálně 5 párů bot a zrovna u nich to číslování odpovídá mé klasické velikosti. Ne jako třeba u Adidasu (sálovky na volejbal), kde jsem musel jít o 2 čísla výš, aby mi seděly.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JOSEF_K: Dragon egg
    MARTASTAIN
    MARTASTAIN --- ---
    JOSEF_K: Přesně na tohle mám Condor Venture ( http://www.condoroutdoor.com/Condor-160.aspx ). Neni to žádnej krasavec, ale stačí jak na EDC (páskama se dá celkem zmenšit), tak na víkend do lesa nebo pár dní na chalupu. Na velkej sundavací bederák se toho dá docela dost pověsit a pořád splňuje podmínky palubního zavazadla do letadla.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JOSEF_K: Mám dragonegg a jsem s ním spokojen (byť barvu bych dnes asi volil černou, ta mandrake se sice mne líbí více, ale ostatní to maj za vojenský baťoh), ale nevozím tam ani foťák (zato noťas a dva tablety a jednou i čtyři telefony :), ani nářadí (pokud nepočítáme multitool)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Sháním batoh (jak neotřelé v tomhle klubu...). Před časem jsem koupil nějaký ty věci z marzu, přičemž taška přes rameno je geniální, ale batoh skutečně odpovídá ceně kolem čtyř kil. Strašná s****. Potřebuju, aby se tam vešel 15,6'' ntb, občas zrcadlovka, sem tam různý nářadí, u kterého bych ocenil, aby se nepodívalo ven, tzn. žádný superlehký šustivý shit, a různý další bordel podle toho, co zrovna dělám. Je do mhd, na lyže, na hory, do dílny a tak. Zatím se mi nejvíc líbí: https://www.frogtac.cz/...roj/Batohy/Batohy-448/Batoh-SPECIALIST-1-DAY-BACKPACK-First-Tactical-cerna

    Akorát mi hlava nebere, proč takový batoh nemá normální bederák. Sice jsou tam na něj klipsy, ale bederák není a ani nevidím, že by ho k tomu prodávali bokem.

    Je nějaká alternativa, která by tuhle úplně základní věc měla? Nebo aspoň nějaká normálně koupitelná verze samostatného bederáku?
    DJINN
    DJINN --- ---
    RASHEEN: Tak jestli se Ti i jindy stává, že Ti u některých značek je číslo, co máš "normálně", malé, tak si vem prostě větší i ty Lowy a uvidíš ;)
    RASHEEN
    RASHEEN --- ---
    DJINN: dik,proste to risknu a pak pripadne vymenim ....
    RASHEEN
    RASHEEN --- ---
    WOJTYLA: jasne no,ja jenom ze u nekterejch znacek to bejva "znama vec" ze to cislujou "jinak"...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    RASHEEN: hele to se takhle nedá říct jde o to jakou máš nohu... malou velkou tlusou tenkou bez ohledu na velikost číselnou.... nicméně každej Eshop ti vystaví certifikát v tý hodnotě a následně si je dojdeš koupit ne? nebo si je prostě vyměniš po vánocích za vetší/menší
    DJINN
    DJINN --- ---
    RASHEEN: Osobně je nemám, nicméně zde
    Recenze: Boty Lowa Zephyr GTX MID TF | | Vybaven.cz
    http://vybaven.cz/obleceni-a-obuv/boty/recenze-boty-lowa-zephyr-gtx-mid-tf/
    to nějak řešili...
    RASHEEN
    RASHEEN --- ---
    zdravim panove,jeste k tem Lowa zephyr - sedej velikosti? chysta je pro me mozna jezuch a bude kupovat po netu a asi si je nebudu mit cas/moznost vyzkouset ,pac je nikde nevidim ze by je meli ny prodejne...
    BRABI
    BRABI --- ---
    ELDERIK: cena šílená ... ale vypadá to dobře ;)
    EDAK
    EDAK --- ---
    Vim ze je tu mrte jablickaru, ale ja jsem ted narazil na telefon co si asi budu muset nutne poridit. A vzhledem k tomu ze to vydrzi asi temer vsechno(da se na tom i rozdelat taborak) a zaroven je to pomerne civilniho vzhledu, tak sem si rikal ze by to tu mohlo nekoho zajimat. A neni to drahy.
    Akorat z toho vymazat ty cinsky spehovaci programy co zerou data.
    NOMU S30 | NOMU
    http://nomu.hk/product/s30?a=description
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    PRAASHEK: Hele je to 330 USD, za ty prachy je to imho adekvatni, kdyz pripocitam ze ten hydrac a vnitrnosti samotny, bez ty vybavy se po litranek koupit nedaji. Ale myslim ze pro mistni to moc neni no:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ELDERIK: to je teda parádní bullshit..:-)
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    PRAASHEK: Tak cenu neřešim. Pokud připočítáš dopravu do ČR, tak je šílená.
    Ale pokud jseš například "profesionální rioter", co jezdí po celym světě, tak v tom máš všechno co potřebuješ :D.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam