• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    SWIST
    SWIST --- ---
    GALENIUS: Já mám od 5.11 APEX(myslím) a Taclite Pro a nemůžu si stěžovat. Oboje mám cca rok a ta teflonová úprava je super. Lehký déšt to vydrží, popřípadě rychle uschne a barevně zatím drží - i na exponovaných místehc jako třeba lem kapsy kde se odírá klip nože.
    Nošením se trochu vytahají, ale po každém praní se vrátí více méně do původního tvaru.

    MONOEGO: Ty UPT mám látkové (nedávno jsem se tu an ně ptal, ale pojmenoval blbě UTC). Mám je tedy jen chvíli, ale nosí se mi pohodlně. Jediné co bych vytknul je že se mi blbě loví v bočních kapsách když sedím - myslím že jsou o něco výš než u 5.11 a pak tedy že mi nesedí IWB pouzdro tak jak bych chtěl kvůli rozložení poutek na opasek.
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    GALENIUS: Přesně proto pokukuji po těch jeansovejch UPT, manželku už to moje věčný nošení Helikon BDU a SFU kapsáčů neba.. :D
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Když už se řeší kalhoty, máte někdo zkušenosti s 5.11 Defender-Flex Slim? Manželka furt votravuje, abych si pořídil něco civilnějšího, tohle mi příjde jako dobrý kompromis. 8-)
    Kalhoty 5.11 Defender-Flex Slim
    http://www.toptactical.cz/e-shop/kalhoty:c48/kalhoty-511-defender-flex-slim:p14698.htm
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MONOEGO: Dva roky už mam ty klasický látkový a zatim držej.
    JOHNDOE
    JOHNDOE --- ---
    MONOEGO: Ja je nosil cca dva roky temer kazdej den a spokojenost. Pak se mi zacaly osoupavat v rozkroku a ted tam je uz vetsi dira, tak zustavaji doma.

    Vsechny kapsy drzej pohromade, akorat ta na mobil se zacala odoupavat od castyho noseni mobilu uvnitr. Mam totiz snad u vsech kalhot problem, ze se mi vzdycky protrhnou kapsy - u tehle jedinych se mi to nestalo.

    Za me to byly jediny kalhoty, co vydrzely takovou dobu a super.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    STEPNI_VLK: hele je to pruser nosil sem keeny fakt dlouho a posledni cca 3
    roky co sem koupil to slo rychle do haje
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    já po těhlech kalhotech (latkovy verzi) pokukoval v krámě a nakonec jsem koupil pentagony, mají takový normálnější střih. Nehledě na to že na těch helikonech na tý dětský verzi co musim mít já byly nohavice takový pytlovitý :-O
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ZLOKOCKA: to mi po pravde ani neprislo. Mozna zvyk?
    Ale ted me napadlo ze ty "predni" docela rychlke prisly k diram dole v rohu (na obou dvou kusech prava. Asi od telefonu)
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    MAWERICK: Plus do těch postranních kapes se fakt blbě leze.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MONOEGO: ja mam normlani latkove dvoje... chviuli jdsem je nosil pomerne denne ven., ted jsou na doma... po cca trech letecvh zacaly povolovat stehy na tech kolenech a kolem kapes.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    SIRIUS: No, ale jaksi zapomněli optimalizovat odpovídajícím způsobem i ceny...
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    SHADDIE: keen byl dobrej driv, potom optimalizovali na vykon a produkty sotji za hovno, ale pocitam ze gulfstreemy ma managment a investori moc pekny....
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    STALK: Mám podobnou zkušenost s botama značky KEEN. Chtěl jsem lehký sandály, ale nám rád klasiku s odhalenejma prstama.
    Po nadšené recenzi od kamaráda na sandály Keen Newport, kdy je tahal v Norsku když tábořili jako přezůvky, nosil na různý letní treky a vůbec je opěvoval, jsem do nich šel taky. Během prvního měsíce běžného nošení se v nich vypárala elastická podšívka. Reklamaci naštěstí uznali na místě a vrátili mi prachy, přímo na prodejně jsem tedy vybral jiný, Keen Arroyo s pevnou patou v naději,že jsem měl vadnej kus. Nosil jsem je běžným způsobem a během jednoho léta se rozpárala podšívka na patě a vypraskala do paty všitá plastová výztuž. kromě toho se začaly prodírat poutka tkaniček a postupně se začala odchlipovat spodní vrstva podrážky...To už jsem se krapet nasral.

    No chtěl jsem tomu dát ještě šanci, protože samotnej koncept se mi líbí a co do komfortu mi vyhovovaly. Koupil jsem si od nich KEEN Owyhee, byly inzerovaný, že jsou vhodný i do vody, že jejich pata jde sešlápnout a pak jsou snadno nazouvací, což jsem si říkal bude super při táboření a lezení ze stanu a do stanu. No během dvou měsíců aniž bych tu "sešlapávací" funkci použil se mi při běžným nošení ty síťky vytrhaly. Takže na KEEN z vysoka seru, jsou to sračky předražený zkurvený.
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    Zdravím, Máte někdo zkušenost-nosíte je?
    Taktické Kalhoty Helikon Urban Tactical UTP Denim Jeans

    Taktické Kalhoty Helikon Urban Tactical UTP Denim Jeans | MARINES-SHOP.COM
    https://www.marines-shop.com/kalhoty/takticke-kalhoty-helikon-utp-denim-jeans
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    BAAL: nevyzadana rada - ser na to a nasij černou. stejně máte černy pásek počítám a ještě jsem neviděla dva aspoň podobny coyote odstíny od ruznych výrobců čehokoli.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Nemáte někdo kus Coyote látky?
    Potřebuju vyrobit 4 poutka u kalhot a potřeboval bych to tento týden, takže na objednaní lowbudget vec z ciny na rozstříhání není čas.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    STALK: i kdyby to byly super boty a tys mel smulu na kus, tak (tim spis) chovani distributora z tech bot dela neco, co si po tomhle prispevku nekoupim:)

    Bohuzel je to mimo SAMGARR pozadovanej cenovej limit, ale bezvyhradne pozivni zkusenost s:

    Letni obuv:
    LOWA INNOX GTX MID TF black - Selection-Store
    https://www.selection-store.cz/cs/lowa/lowa-innox-gtx-mid-tf-black

    Zimni obuv:
    Salomon NYTRO GTX M pánská zimní obuv - Sport-poeschl.cz
    https://www.sport-poeschl.cz/salomon-nytro-gtx-m-panska-zimni-obuv/
    STALK
    STALK --- ---
    SAMGARR: http://www.prabos.cz/praha

    Bohužel přidam poněkud špatný reference na obě značky. Bennon boty se po tejdnu práce v mrazech začli rozlepovat. - po reklamaci mi je dvakrát poslali slepený - dvakrát se rozlepili - pochopitelně :) do třetice kdy maj ze zákona povinnost mi vrátit prachy mi poslali nějaký chytrý jakože znalecký odůvodnění proč mi reklamaci neuznávaj a proč si za to můžu sám :) - po značně nasraném hovoru s pánem co to psal mi prachy vrátili - druhý boty od nich vydrželi asi rok. všechno to byli jejich jakože "top" modely za cenu cca 2000 - nečekal bych od toho bůhvíco ale za kvalitu palec dolu a za přístup nasrat navždy :) ...
    Teď pujdou na reklamaci Prabos fox GTX - do kterejch jsem za ty peníze vkládal větší naděje nicméně koupil jsem je někdy na podzim a šev plastový paty ke kůži se uplně urval a podrážka se na dvou místech začíná odlepovat - a to sem je docela šetřil a docela si dal záležet na péči sušení střídání. - jak ty se k tomu postavěj sem zvědav.
    Podotýkam že ty boty nosim do práce v který se celej den pohybuju v terénu za každýho počasí - ale tak nějak mam možná neskromnej dojem že na to by pracovní pohorky s certifikátem měli bejt :))
    a taky mam možná prostě jen kurevskou smůlu a jinak sou to supr boty :)
    SPIRALCZ
    SPIRALCZ --- ---
    k tem botám BENNON mám model Panther OB High mám je cca rok držej za tu cenu jsou dobrý ale!! v létě se mi v nich nohy koupou v potu a to netrpím na žádné extra pocení nohou spíše naopak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam