• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    STENNY
    STENNY --- ---
    KRITAU: Bingo, díky.
    STENNY
    STENNY --- ---
    Sháním batůžek, který bude co možná nejlehčí a po sbalení nejmenší. Žádná výztuž v zádech, nepolstrované popruhy, ideálně kdyby se to dalo zmačkat do kapsy kalhot. Něco na styl Maxpedition RollyPoly, ale za nižší cenu - budu to potřebovat jen na pár dní, takže trvanlivé to být moc nemusí. Objem tak 15-20l. Návrhy? Díky.
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Nevite, je u nas nejakej distributor Pelicase? Praskla mi jedna prezka..
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    «Wir werden niemals kapitulieren» - News Ausland: Europa - bazonline.ch
    https://bazonline.ch/ausland/europa/falls-eine-krise-oder-ein-krieg-ausbricht/story/29834875
    STALK
    STALK --- ---
    VACA: hele! neprovokuj mě a běž si radši hodit pytlem ;)
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    FINSON: Hele, zatím to funguje bez znatelnýho poškození, švy držej. Za mě dobrá kopie.
    VACA
    VACA --- ---
    STALK: Ale tak jiste, je dobre ze mezi sebou mame lidi s takhle prikladnou moralkou. Jiste jsi sobe nikdy nekoupil nic pro sve pohodli, nebo zefektivneni svych zajmu...
    (Nemluve o tom, ze mezi hazenim lopatou a metodyckym cvicenim mozna bude malickatej rozdil:)

    Jak obetave, asi vedes dost spartansky zpusob zivota. -obdivuji!
    STALK
    STALK --- ---
    VACA: "Sijou napr. i ruzny pytle pro naplneni piskem, ktery pak clovek stridave furt zveda ze zeme, nosi, a hazi a tak furt dokola" - by mohli jít na vodpolko pomáhat někam na stavbu a smradi si na to šijou fancy pytle. - pohrdám!
    FINSON
    FINSON --- ---
    VACA: Naprosto s tebou souhlasím, nemyslel jsem to jako kritiku. Maxpedition sice není levnější o moc, ale přece jenom je. Jinak web Gorucku jsem si prolezl, žádný strach ;-) Jsou mi fakt sympatičtí, skoro bych ty prachy za GR2 pustil taky, líbí se mi fakt hodně :-)
    VACA
    VACA --- ---
    FINSON: Ale jo, ja to nezpochybnuju. Maxpedition ale taky neni zadnej low-end to by byla velka ostuda kdyby hned povolil. Cenove je imho skoro srovnatelnej. (Kdyby se teda ten goruck prodaval u nas)

    Jen jsem jen zkousel reagovat k tomu Goruck jakoze cim se snazej bejt zajimavy.
    Oni totiz tihleti nejen vyrabej batohy, ale maj i ruzny programy fyzickejch cviceni. Vlastne jsou na to dost zamereny.
    Sijou napr. i ruzny pytle pro naplneni piskem, ktery pak clovek stridave furt zveda ze zeme, nosi, a hazi a tak furt dokola. Proste cvicebni programy pro ty ostry hochy co dobyvaji svet :D

    U jejich cilovy skupiny se celkem predpoklada ze si ten batoh koupi magor co v nem bude kazdej den po cely rok nosit vyskladany cihly...:D
    Ty jejich batohy jsou vlastne z valny casti mineny a dymenzovany jako cvicebni pomucka, proto do nich prodavaj ty tezky zelezny platy...

    Zrovna ja nastesti nemam potrebu (ani nechci:) v edc batohu tahat 20+kg kazdej den... Ale je to pro me predpoklad, ze to asi fakt neco vydrzi. Navic kdyz si za tim tak stoji, sami te nabadaji aby jsi v jejich batuzku nosil cihly, a jeste to podlozi dozivotni zarukou...
    Strasne me totiz nebavi resit a furt dokola kupovat veci... Driv sem to bral tak nejak sportovne ze toho aspon vic vyzkousim. Dnes uz nechci :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    VACA: Přemýšlím, kolik mohlo vážit to střelivo, co jsem převážel a přenášel ve zhruba napůl plným Maxpedition Condorovi II, když jenom krabička ca 20 x 20 x 20 centimetrů s neplášťovanýma .357 střelama váží ca 10 kilo :-) Bylo to znatelně těžší než krosna na týden do hor včetně "provozních kapalin" a Condor to dal s přehledem. Ale ten Goruck je rozhodně hezčí :-)

    Btw. uplynulo 10 měsíců, měl bys Shaddie nějaké postřehy? Pořád jsem zvědavej :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAGASAWA: konečně pořádná modelka a ne nějaký fousatí chlapi :)
    VACA
    VACA --- ---
    DELKI: ps: Goruck je právě vyhlášenej tím že unese enormní váhu opakovaně bez poškození. Bohužel nenajdu teď čísla, nemam na to čas, ale je to mnohem víc než to jejich nejtěžší závaží (~20kg), a výrobce si za tím dost stojí :)
    DELKI
    DELKI --- ---
    VACA: Dik. V Eu o nich nevim, nechala bych si ho privezt, takze bez cla a postovneho.
    VACA
    VACA --- ---
    DELKI: Myslim že jich v čechách moc není. Já vim o jednom. Neznám toho člověka uplně dobře. Když jsem se s nim ale bavil, byl s tím nad míru spokojenej. Aby ne za ty prachny :)
    Dobrý to bude určitě, sám jsem o něm svýho času vážně uvažoval. Můj výběr byl Goruck nebo TAD gear. Nakonec jsem vzal TAD.
    Pokud se nemýlim Goruck dává doživotní záruku na materiál a výrobní vady...
    Možná bych se zkusil zeptat u tehle lidí: https://www.selection-store.cz/cs/ jestli by ti ho nedokázali zprostředkovat;)
    Když si to necháš poslat z améra, tak ti to sečtou s poštovnym a na celek napřej DPH + CLO. Lítaj tam tisíce jako prd :) Ale to máš už asi všechno spočítzaný.. Nebo o nich víš někde v EU?

    ---
    btw: kdyby ti přišlo že chodíš moc nalehko, Goruck má i takovýhle skvělý doplňky: https://www.goruck.com/more-gear/ruck-plates/ :D
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    NAGASAWA: to mi nějak extra nevadí :-)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    NAGASAWA: Jo to je pravda..jsem to projížděl a fakt děs...paráda!! díky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam