• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    ZAPPO: spíš pro doplnění (a taky proto, že kluci dnes rozjeli nový stránky) - Tactical Pro začali dělat krom svýho velkýho IFAKu i malou lékárničku na opasek

Malá lékárnička TRAUMA KIT – TacticalPro
    https://tacticalpro.cz/collections/zdravotnicke-vybaveni/products/mala-lekarnicka-trauma-kit
    KURE
    KURE --- ---
    Máte někdo vyzkoušený futral na dýmku? Tedy přesněji řečeno 2 dýmky, tabák a nářadí?
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    AUDIAC: když corduru tak to bych šel radši do savotty
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    ZAPPO: Já mám Tatonku, dříve malou, teď tu větší a za me super. Kapsičky a pruženky beru jako plus, protože vždycky vím kam sáhnout.

Jinak k životnosti báglů, jsem teď delší dobu na cestách a co potkávám backpackery co jsou třeba na cestě kolem světa nebo aspoň Asie, tak většina tahá právě Ospreye a panuje všeobecná spokojenost.
    Každopádně Fjallraven dělá bágly z G-1000, což je prakticky nezničitelný a celkově jsou docela vychytaný.
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    ZAPPO:
    RAGNAROK: Souhlas, taky jsem vystřídal různý sofistikovaný Deuter lékárničky s milionem kapsiček, a nakonec nosim přesně takový typ, co píše RAGNAROK (akorát já to koupil někde v supermarketu za zlomek ceny. Nebo se dá koupit za pár korun na ebayi, v libovolný velikosti.). Lehký, relativně nepromokavý, je vidět dovnitř.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    KURE: jojo, tohle je ta nejmenší. Já mám tu prostřední na kpz a tu největší jako lékárnu, tu jsem tenkrát ve Francii koupil ve slevě za 6€, měkký to je ale to mě nijak neomezuje
    KURE
    KURE --- ---
    GILDARIUS: https://www.decathlon.cz/organizer-x-access-zeleny-s--id_8368233.html l
    tohle? prišlo mě to trochu měkký, ale za ty prachy..
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    KURE:
    Nebo decathlon, ceny od 170kc, očka na mollevazbu included mám z toho takovou kpz pro 21 století a super. Dělají zelenou nebo tu jejich maskovací
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    ZAPPO: Hledej na Ali IFAK, např toto, jestli chceš obyc a ne tacticool.
    US $2.68 32%OFF | 15PCS/SET TNylon First Aid Bag Tactical Molle Medical Pouch EMT Emergency EDC Rip-Away Survival IFAK Utility Car First Aid Bag
    https://s.click.aliexpress.com/e/BQCACyu
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    ZAPPO:
    neco podobneho?
    Průhledná taštička do letadla Reisenthel Takeoffcase červená - Ekologické nákupní tašky | Bagin.cz
    https://www.bagin.cz/...QEiwAC6lm4627MsKn3o50sQmscskjmu7DDEXt5fC6P2yGt5-Lu2txnNANYFZsRBoC1v8QAvD_BwE
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Kratky dotaz - mate nejaky dobry tip na MALOU lekarnicku do batohu?
    Realne potrebuju neco, kam hodim rukavice, par leku, naplasti a obvazu, mozna nejaky gel - nemam ambice na tvorbu a hlavne noseni takticke polni lekarny, spis na bezne denni pouziti ohledne drobnych otravnosti.
    Mam ruzny drobny pouzdra a krabicky doma, ale bud je to zbytecne tezky a tvrdy (plastovy naradovy pouzdra) nebo je to jen vak, ve kterym se hrabu jak baba v koksu a az kdyz potrebuju tak zjistim, ze mi tam neco doslo - protoze to neni videt.
    STALK
    STALK --- ---
    EZOP: HARDCOREDURA!
    EZOP
    EZOP --- ---
    RAGNAROK: Je to MOLLE. Tím si můžeš na batoh připevnít různé pouche a tím si zvětšit kapacitu báglu.Mimochodem, vznitrek batohu suchý zip a rovněž laserem vyřezaný MOLLE. Součástí baglu jsou tuším 3 vnitřní pouche které se uvnitř lepí suchým zipem. Náklad ti potom nelíta v báglu zároveň si ho můžeš rovnoměrně rozložit.
    KURE
    KURE --- ---
    RAGNAROK: mole vazba. vypada to daleko civilneji nez klasicka
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    EZOP:
    ma to oddelitelny bederni pas coz je super

K cemu jsou ty laserem vyrizly carky?
    EZOP
    EZOP --- ---
    EZOP: Btw ten Tasman ten materiál používá taky
    EZOP
    EZOP --- ---
    EZOP: Eeee CORDURA
    EZOP
    EZOP --- ---
    Jak tu debatujete o materiálech bagů, tak jsem si před lety koupil tašku na kolo (zacvakávací na bromptona) a říkám si hmmm pěkný materiál.. po letech každodenního nošení koukám uvnitř na cedulku CORE DURA. Za mě výborný materiál. Taška vypada pořad perfektně.
    EZOP
    EZOP --- ---
    EZOP: Ještě upresnim, Tasmanian Tiger Modular 30.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam