• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    YGGDRASSIL: Co to je za značku?
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    AZIM: ani nahodou. ja tenhle nuz mam v ty verzi s bowie spickou a je to naprosto neznicitelnej pracant. do prirody daleko sikovnejsi nez takovy ty pul centaku tlusty survival obludy, jaky jsou dneska v mode. ta rukojet je nahodou docela prakticka, je to lehky, dobre vyvazeny, prekvapive dobre se to drzi i cisti. samozrejme na klacek jako ostep jsem to nikdy nenarazil, ale to tomu nozi na prakticnosti neubira
    KURE
    KURE --- ---
    AZIM: Můžeš to nějak rozvést? Tedy tu část s tím studem.
    AZIM
    AZIM --- ---
    IOT_JH: je to ta silenost na radoby ostep, za tohle by se mel majitel stydet a nechat to roztavit na dopravni znacky
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Přiznejte se, kdo jste ztratil výbavičku?

JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    CLAUDE: Hledáš v podstatě něco na tento způsob: https://www.singingrock.cz/kotvici-smyce
    CLAUDE
    CLAUDE --- ---
    QNEDLEEQ: ja potrebuji aby to vydrzelo nesmysl ale zaroven bylo co nejlehčí, ale pokud nesezenu, tak zvazim, diky
    CLAUDE
    CLAUDE --- ---
    Mam dotaz, přemýšlím o vyrobě zavěsu na hamaku, něco jako mají tady HummingbirdHammocks a zasekl jsem se na sehnatelném materiálu. Nemate prosím typ na popruh pro tree hugger? Lano pro Whoopie Slings - YouTube jsem dopatral v obchodě pro jachtaře, že to prodávají na metráž AVAR-YACHT, ale ten dyneema popruh proste na metry najit nezvladam. Kdyby mel nekdo radu, tak budu rad. Diky.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Uz dlouho se snazim najit neco pres rameno z cernyho nebo sedocernyho ripstop nylonu, co by melo cca 30x18x8cm, velkou hlavni kapsu pristupnou shora zipem bez preklapeciho deklu a nekolik mensich kapes ruzne na stranach (kompakt fotak s pouzdrem, pullitrovka s vodou, dva telefony, klice, zavirak, penezenka, doklady+ treba i kompakt pistole atd). Popruh bud na kovovych okach, nebo napevno zasitej a 4+cm sirokej. Nemuselo by to stat majlant a pokud mozno bez napisu, znacek a ozdob. Kdyz to naimpregnuju, tak by veci v tom mely preckat aspon nejakej lehkej dest. Nevite nekdo o necem?

Typove neco jako https://www.sara-jbc.cz/tasky-pro-notebooky/panska-taska-pres-rameno-na-tablet-red-tag-engine-shoulder-bag-12-hrdt02-003-hedgren.html nebo https://bagalio.cz/hedgren-shoulder-bag-eye-m-rfid-black-tone-on-tone

Idealne tak 600-1000czk, vic se mi moc davat nechce.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KURE: Mam nekolik kousku LED 5W svitilen na AAA lidlovych co byvaji cas od casu za 89,- a uplne v klidu. Ma to plnej svit, slabsi svit, blikacku, SOS a s nabijeci baterkou to vydrzi hodne dlouho na to jak je to maly. Obsluhu zvlada i 76 leta mama. Na sirokac kuzel osviti mistnost a zoomnuty to osviti v noci venku 20m+. Pomer cena/vykon/hmotnost fenomenalni.

JINX
    JINX --- ---
    CROSS: presne tohle jsem udelal. Pouzil jsem jar z DM a vysprchoval ho horkou vodou. Vypada to ze vetsina oleje je pryc ale zustala tam takova tmava skvrna :( zkusim jeste pockat co odpovi vyrobce treba zabere dalsi sprcha s necim jinym :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Neni to odpověď na položenou otázku, ale na čištění od oleje bych zkusil silnej prostředek na ruční mytí nádobí, v Čechách asi Jar Platinum. Bude míň agresivní, než prací prostředky.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    JINX: Já mám 5.11 tactical rush a aniž bych cokoli googlil, hodil jsem to do pračky na 40 bez ždímání a přežil v pohodě.
    JINX
    JINX --- ---
    NAVARA: Zkusim dik :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Co přímo výrobci napsat na podporu? Měli by umět poradit s čištěním od oleje…
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JINX: ajajajaj. svuj rush a messenger jsem max nechal odmocit ve vane v teply vode, osprchoval jsem je a cistim houbickou a kartacem. S olejem je to blbny no. Pracku bych nedoporucoval a pokud bys to risknul, tak max bych ho strcil treba jako tenisky do povlaku na polstar, aby se ten nylon uplne nedomrdal. Treba ale nekdo poradi s nejakym rozpoustedlem a zkusenosti lip.
    JINX
    JINX --- ---
    NAGASAWA: jojo to jsem taky nasel. Problem je ze je to promocene od oleje :-(
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JINX: reddit rika: Do NOT put it in the washer/dryer. Spray it down, and use warm water if necessary. Wipe off the gunk with something non abrasive like a toothbrush. The 5.11 bags come with a coating that not only creates a water resistant surface, but aligns the fibers. They specifically say not to use harsh chemicals like detergent on it.
    JINX
    JINX --- ---
    Muze jit 5.11 AMP do pracky? Nebo je lepsi cistit to nejak jinak?
    SPM
    SPM --- ---
    HENTAIRUSH: mrtvej nevim, 21700 je zase větší, což může někdy hrát roli. USB nabíjení ve svítilně mi přijde fajn na to, že nemusíš mít dedikovanou nabíječku, prostě když máš u sebe jenom tu svítilnu, tak to nějak nabiješ, když na to stačí nabíječka na mobil. Jinak mám i nějakou fenixí samostatnou nabíječku, do který jdou nastrkat asi vcelku libovolný lithiový články a ono je to nabije nebo to z nich funguje jako power banka... a stačí to taky odkrmit USB nabíječkou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam