• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    SPM
    SPM --- ---
    BLOWUP: když mám sebou tašku, tak většinou v tašce, jinak v přední kapse kalhot, případně u kapsáčů v tý stehenní kapse. Otázka samozřejmě je, čemu říkáš kultivovaný produkt :-) Ano, ten materiál je poměrně silnější. Ale mně osobně to třeba neva, vzhledově se mi líbí, v kapse se to nosit dá a jelikož v ní mám stejně narvaný papíry od 3 aut, zbroják, papír od kvéru a nějaký další erární nesmysly, tak ikdyby byla super tenká, tak s tou náloží zatavenejch kartiček by byla macatá úplně stejně :-) A naopak oceňuju, že to vydrží a nemusím pořád řešit co koupit jiného :-)
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    Cca 5 let EDC

R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    S timhle mam skvelou zkusenost: https://www.dannypstyle.cz. Krasne starne/ziskava patinu a presto drzi, i pres denni expozici vsemu v pravy zadni kapse kalhot.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SPM: A kde ji nosis? Ja ji mam v zadni kapse v kalhotach, treba v saku by samozrejme vydrzela vic, ale to mi nevyhovuje. A nosit v kalhotach neco co po sesti letech vypada jako novy nechci, protoze to bude muset bejt z kuze jak na podrazky :-)

Na youtube existuje par kanalu kde lidi ukazujou jak se co sije nebo opravuje z kuze, a celkem rychle clovek pochopi, ze pokud chces mit aspon trochu kultivovanej produkt, tak jsou ty materialy tak tenky ze to proste "naveky" nema sanci vydrzet.
    SPM
    SPM --- ---
    BLOWUP: já mám teda vyrobenou koženou z brašnářství Tlustý, i s kapsou na mince, je jí teď asi 6 let a v podstatě na ní není ani ta patina, vypadá skoro jak nová :-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    DILDOO007: zadna penezenka, lhostejno jak draha, nebude "posledni" pokud bude mit fach na mince. Ja si kupuju novou zhruba kazdejch pet let, mel jsem uz prakticky ze vsech cenovejch relaci neco pocinaje necim z obchodaku az po Hermes a vydrzely zhruba stejne.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    DILDOO007: Bellroy. Skvěle vymyšlený, kvalitní materiál, dobře ušitý. Maj jen jedno mínus - jsou drahý jak pes.
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    Neměl by někdo tip na "poslední" koženou peněženku? Co jsem doteď měl (noname) tak se rozsypalo ve chvíli kdy zrovna dostávala patinu(tj circa 2-3 roky) . Černá klasika na pár karet, s klipsou na bankovky a ideálně kapsou na mince.Ď
    STALK
    STALK --- ---
    IOT_JH: základní poučení pro přežití - neztratit svůj kit už v Proseči za sámoškou
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    YGGDRASSIL: Co to je za značku?
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    AZIM: ani nahodou. ja tenhle nuz mam v ty verzi s bowie spickou a je to naprosto neznicitelnej pracant. do prirody daleko sikovnejsi nez takovy ty pul centaku tlusty survival obludy, jaky jsou dneska v mode. ta rukojet je nahodou docela prakticka, je to lehky, dobre vyvazeny, prekvapive dobre se to drzi i cisti. samozrejme na klacek jako ostep jsem to nikdy nenarazil, ale to tomu nozi na prakticnosti neubira
    KURE
    KURE --- ---
    AZIM: Můžeš to nějak rozvést? Tedy tu část s tím studem.
    AZIM
    AZIM --- ---
    IOT_JH: je to ta silenost na radoby ostep, za tohle by se mel majitel stydet a nechat to roztavit na dopravni znacky
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Přiznejte se, kdo jste ztratil výbavičku?

JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    CLAUDE: Hledáš v podstatě něco na tento způsob: https://www.singingrock.cz/kotvici-smyce
    CLAUDE
    CLAUDE --- ---
    QNEDLEEQ: ja potrebuji aby to vydrzelo nesmysl ale zaroven bylo co nejlehčí, ale pokud nesezenu, tak zvazim, diky
    CLAUDE
    CLAUDE --- ---
    Mam dotaz, přemýšlím o vyrobě zavěsu na hamaku, něco jako mají tady HummingbirdHammocks a zasekl jsem se na sehnatelném materiálu. Nemate prosím typ na popruh pro tree hugger? Lano pro Whoopie Slings - YouTube jsem dopatral v obchodě pro jachtaře, že to prodávají na metráž AVAR-YACHT, ale ten dyneema popruh proste na metry najit nezvladam. Kdyby mel nekdo radu, tak budu rad. Diky.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Uz dlouho se snazim najit neco pres rameno z cernyho nebo sedocernyho ripstop nylonu, co by melo cca 30x18x8cm, velkou hlavni kapsu pristupnou shora zipem bez preklapeciho deklu a nekolik mensich kapes ruzne na stranach (kompakt fotak s pouzdrem, pullitrovka s vodou, dva telefony, klice, zavirak, penezenka, doklady+ treba i kompakt pistole atd). Popruh bud na kovovych okach, nebo napevno zasitej a 4+cm sirokej. Nemuselo by to stat majlant a pokud mozno bez napisu, znacek a ozdob. Kdyz to naimpregnuju, tak by veci v tom mely preckat aspon nejakej lehkej dest. Nevite nekdo o necem?

Typove neco jako https://www.sara-jbc.cz/tasky-pro-notebooky/panska-taska-pres-rameno-na-tablet-red-tag-engine-shoulder-bag-12-hrdt02-003-hedgren.html nebo https://bagalio.cz/hedgren-shoulder-bag-eye-m-rfid-black-tone-on-tone

Idealne tak 600-1000czk, vic se mi moc davat nechce.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KURE: Mam nekolik kousku LED 5W svitilen na AAA lidlovych co byvaji cas od casu za 89,- a uplne v klidu. Ma to plnej svit, slabsi svit, blikacku, SOS a s nabijeci baterkou to vydrzi hodne dlouho na to jak je to maly. Obsluhu zvlada i 76 leta mama. Na sirokac kuzel osviti mistnost a zoomnuty to osviti v noci venku 20m+. Pomer cena/vykon/hmotnost fenomenalni.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam