• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    EZOP
    EZOP --- ---
    Ahoj všem, potřebuji si koupit tašku přes rameno. Potrěbuju ji na laptop iPad nějaké dokumenty, pravítka kancelářské věci brýle kudlu svačinu a nějaké menší pití.
    Podmínka je vojenský styl a dvojitá kapsa k přístupu do hlavního compartmentu
    Přikládám screen z amazonu. Tohle je GES panská vojenská taktická nylonová taška. Není ani moc drahá cca 50€. Neznáte někdo nebo nemáte zkušenost s něčím podobným? Díky za případné tipy.

THRASHER
    THRASHER --- ---
    ahoj, shanim vyhrivane rukavice na obyc noseni, jde mi hlavne o material a velikost, tzn co nejskladnejsi s nejakou delsi vydrzi, (samozrejme :D)
    nemate nekdo nejakoiu zkusenost nebo tip?
    dik
    SPM
    SPM --- ---
    NOISEGATE: přijde mi, že částečně jo... Respektive všechny zipy už se nějak rozběhaly, jenom pořád ještě trochu zlobí ten jeden u kapsy s organizérem a ten batoh je v tom místě takovej víc zmáčklej, jak byl napasovanej do balíčku. Když jsem ho úplně napral věcma, tak to šlo dobře, tak ho asi zkusím naložit nějakýma kravinama a nechám to stát přes víkend a snad se to srovná :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Origoš DragonEgg mám a žádné zasekávání nepředváděl :o
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    SPM: myslim, ze YKK zipy by mely bezet jako po masle na prvni dobrou, nezasekava se to do lemovky co je u zipu?
    SPM
    SPM --- ---
    ABE: dík, zkusim zjistit, jestli tu takovou archaickou věc vlastně vůbec někde mám :-D
    ABE
    ABE --- ---
    SPM: Obycejna tuzka dvojka a poradne “pocarat” zuby zipu.
    SPM
    SPM --- ---
    Jsem si na starý kolena pořídil zase batoh... jsem měl nějaký sportovní ambice (čti dojít pěšky dál než k autu na parkovišti) a nějak mi to záda s messengerem už nedávaly. Nicméně, vyhrál to Direct Action Dragon Egg. Dneska dorazil, je moc krásnej, všechno super, ale bojuju se zipama. Nechodí zrovna úplně hladce a u toho na kapse s organizeráma se s ním občas i dost peru v tom zlomu. Tákže: ochodí se to, dá se tomu nějak pomoct nebo mám defektní kus? :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    BATOO: Je super! (Doporučujou k němu 6x6 pouch jako sporran, musím se konečně dokopat si ho k tomu koupit. :D) https://www.toptactical.cz/pouzdro-5-11-6x6-pouch-p45007/?vid=82578
    BATOO
    BATOO --- ---
    TYKO: Mam doma a nosim kilt od 5.11 a je super, nemuzu si stezovat.

5.11 Upholder Kilt | Toptactical.cz
    https://www.toptactical.cz/5-11-upholder-kilt-p61467/
    TYKO
    TYKO --- ---
    ad kilt , ma doma nekdo nejakou dalsi znacku a mohl by trochu rozvest co se libi nebo ne ...diky
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    Pěkně prosím, nemáte tip na někoho šikovného, kdo by byl schopný a ochotný opravit místy opravdu blbě rozřezany batoh? Estetika mne netrápí, funkčnost ano. Je ho škoda, ale zas to má své meze... Díky! /Praha/
    JOHNDOE
    JOHNDOE --- ---
    NAVARA: Kdo ví, možný to je.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JOHNDOE: Tak já ten kilt dostal po skoro 9 měsících od kampaně, takže skoro nastejno… a dvakrát mi to stačilo, potřetí nebude.

Že by měl takových zakázek od složek, že přešel do mentálního módu zámožného velkoobchodníka?
    JOHNDOE
    JOHNDOE --- ---
    NAVARA: Já byl rád, když jsem z něj téměř po roce vyrazil objednanou dokladovku. Od tý doby už o něm nechci vědět a už vůbec nic si objednat. Na začátku to šlo, ale pak ta komunikace přešla do totálního nezájmu z jeho strany.

Akce kiltori(y)s mě naštěstí minula, nápad dobrej, ale po předchozích zkušenostech fakt ne.

Ještě vtipnější bylo, když ho jednou LEX uvedl jako partnera, u kterýho dostanou členové slevu. Ty komenty stály za to 😜😜😝
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Tak jako čekal jsem, že se třeba časem trochu zprofesionalizuje, že alespoň pro tu kampaň - kde má eshop (btw. žádné ověření, jestli dotyčný backnul) a nějakou automatiku - alespoň tu hromadnou (co napíše jednou a pošle všem) komunikaci zvládne. Nope.
    A přišlo mi z návazné komunikace, že je mu to nadále u prdele jako první den. To, že ti co backnuli kampaň od něj nedostali žádné instrukce jak dál, naprosto nezájem. Bůví kolik lidí poslalo prachy a nikdy nic neuvidí, protože se neozvou.

Přitom "taktický kilt" jako takový se mi líbí, jsem s ním spokojen. Hrozně si s tím škodí a žehrá na to, že tu reputaci přeci jen pořád má v celkem úzkém kruhu.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NAVARA: Tak to že Pavek je komunikační neschopak je imho tak nějak všeobecná moudrost ne? :)
    BATOO
    BATOO --- ---
    NAVARA: Bohuzel me to neudivuje, ja kdysi zaplatil objednavku a dockal jsem se skoro po roce bez jakekoliv komunikace, ignorovani emailu, volani, apod.
    Za me nikdy vic cokoliv od nej (a je to skoda protoze je ocividne sikovnej v tom co dela)
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    ZAPPO: díky, že v tom nejsem sám! :) Já takhle střídám dva forestery a jednoho locksmitha. A jsou tři z přesně tohodle důvodu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam