• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky

Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

rozbalit záhlaví
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    CLOVICEK: jo souhlasim, ty videa mluvi za vse, bez stabilizace to stoji za prd, zajimalo by me jestli to tady nekdo ma..
    contour maji akorat aerodynamictejsi tvar a to je zrejme na ukor kvality..
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    Co jsem zatím viděl natáčené videa na obě kamery, tak GoPro má kvalitnější podání záznamu a připadá mi že i mnohem lepší stabilizaci při otřesech. Více příslušenství i třetích stran a 120fps, které zlomí snad každého, kdo nad tím přemýšlí :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    nekdo majitelem nebo nejaky poznatky ohledne kamer Contour?
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    Dnes dopoledne jsem dodělal po usilovných 48hodinách web GoHero.cz, na kterém si můžete zakoupit jak kamery GoPro HD tak i příslušenství k nim. Pokud se někde něco nezobrazuje správně, dejte tomu pár dnů, ještě odlaďuji :) Jinak NYXáci mají 5% slevu jako v každém mém obchodě, do pzn, stačí napsat NYX http://gohero.cz/
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    Nemate teda nekdo zkusenost s tema neoriginalnima baterkama? Ma poneti, ze se mi totiz vysira baterka, tak jestli se to vyplati nebo ne...
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    MILTRON: tenhle díl mam doma možná i dvakrát. většinou ale praská spíš ta tenká osička než tahle klipsna. počta
    GINTA
    GINTA --- ---
    mě se to povedlo slepit sekunďákem :)) a drží jak cip... zatím :))
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    RONDALUS: jj to bude asi lepší.
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    MHUNDAK: na ebay sem to nasel v prepoctu i dopravou za 500Kc.. tak to na to nejspis seru a koupim celou tu sadu za 750Kc
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    Kdyz jste u tech nahradnich dilu... nezbyl nekomu po vymene praskleho obalu na GoPro tento kus zavírání? - prasklo mi... nabizim odmenu. (nechce se mi kvuli tomu menit cely kryt ua 1200)
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    Zkusil bych ebay.com
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    HEAVYN: no a sada kera ho obsahuje stoji 750Kc a samostatne se neprodava... :/
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    RONDALUS: me se to taky ulomilo, to jsem myslel ze to vydrzi vic, ja s tim drzackem prakticky nestihl nic udelat a uz je zlomenej
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Nevali se vam nekomu tento drzak a chteli by jste ho prodat?

Ulomila se mi jedna pacicka na nem... diky moc
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    SARKUF: Jasan případně se můžeme dohodnou a předvedl bych. :-)
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    MHUNDAK: oka diky, kdybys pozdeji potkal naky novy postrehy dej vedet...
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    SARKUF: Hele mám to celý asi 3 dny. Tak jsem teprve zformátoval aku, ale právě mě překvapilo, že to jede úplně v pohodě. Jde nastavit aby po 60s LCD hodil sleep. :-) A pokud chce člověk nějak komponovat je potřeba. :-)
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    MHUNDAK: a co teda? Vyplati se? Jak je na tom baterka... nezere to moc?
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    hele jak jste na tom s tema drzackama? me uz jeden prasknul a druhy uz je taky napraskly. praska mi to v miste kde se prostrkava ten sroub mezi drzakem a pouzdrem kamery. Nemate taky tendle problem?
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    RONDALUS: Diky, no zkousel jsem to v aute a radeji jsem to LCD koupil. Je to hnedle o nejaky level jinde. :-) ale diky.
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    MHUNDAK: kameru mam asi 10 dni, takze zkusenosti nic moc, ale zezacatku sem se bal, ze ten zaber "naslepo" netrefim, ale nepotvrdilo se mi to... natacel sem ted na vode, kdy sem mel kameru prilepenou na kanoii a v pohode, pak na celence a taky v pohode.. uhel je tak velkej ze to odhadnes uplne v pohode a to vcetne fotek...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam