• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    HEAVYN: jo presne ten tripod mount mam, to bylo hned prvni co jsem ke gopro kupoval
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    HEAVYN: na to by melo stacit
    Tripod Mount | GoPro kamery a příslušenství - gohd.cz
    http://www.gohd.cz/e-shop/go-pro-prislusenstvi/24-drzak-na-stojan-stativ-tripod-mount.html
    kazdpadne nedke na Youtube jsem vide DIY navod jak si drzak udelat z hulky
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    RESCAPE: a jak to tam chytis? mas nejaky udelatko ke gopro na ten sroub?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: asi chces ten original ze?
    co ten z dealextreme? premyslim nad nim

Stainless Steel Handheld Monopod for Digital Camera - Free Shipping - DealExtreme
    http://www.dealextreme.com/p/stainless-steel-handheld-monopod-for-digital-camera-42504?item=4
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    CLOVICEK: ne, jen kdyz ji bylo teplo tak se vypla :)
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    zasekává se Vám někdy GoPro HD 2? Jakože nejde zapnout, nebo zamrzne, nebo nejde vypnout a musite tahat baterku?
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    malá výbavička dorazila
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    tak probehly prvni testy s drzakem na prsa a je fakt skvelej, super zabery (nejlepsi?) a i na celodenim vylete mi nevadil.
    po par km jsem si na nej bezproblemu zvykl, takze chesty + 1
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    Kvalita by měla být stejná, 25 a 30 snímků má jiný význam.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MHUNDAK: vim co to znamena . otazka spis byla na tu kvalitu. imho je asi stejna a jsou to jen cisla..
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    RESCAPE: Hele to jsou televizni normy. Pro evropu je to PAL.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    NTSC nebo PAL?
    na youtube je to jedno ale je tam nejakej rozdil v kvalite mezi NTSC 1080p/30 a PAL 1080p/25 nebo jsou to jen cisla?
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Ano, otocit o 180° aneb upsidedown mode - v GoPro v menu... nebo pak v SW, kde to strihas.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: pri pouziti drzaku na prsa se zrejme musi prehodit obraz je tak?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: no video z google earth o tom jsem se taky zajimal a to jde udelat jen pomoci snimani obrazu ne?
    nejaky to surovy video z earthu snad je placeny nebo to ma omezeny poziti jen pro nekoho?
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Samostatnej soft http://www.dashware.net/ . Je to delani hlavne pro motosport, mapy sem tam nenasel. Jen takhle carou profil trate/okruhu atd. Kdybys ale chtel mapu, pak neni problem si udelat video z GPS na google earth a pridat treba v malym okenku do videa...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: jasne synchronizace ... to je samotnej soft nebo to funguje i jako plugin do pinnaclu, adobe, vegasu??
    co se tyce ty mapy je tam moznost podlozeni nejake detailnejsi tzn aby tam sly videt popisy z google napr etc.. ?
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Funguje to jako dalsi vrstva ve videu. Vsechny data bere z GPS...a je jen na kazdem, co si tam navoli za"píčoviny":) Je tam spousta veci pripravenych, ale da se vytvorit i cokoliv sveho. Nejvetsi orisek je to sesynchronizovat s obrazem...:)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: pěkný!
    můžeš nějak stručně popsat jak dashware funguje? obvzlášť ten bod na mapě je hodně zajímavej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam