• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Srovnavat se trochu bojime, prece jen srovnavaci reklama je v CR nejak omezena..a navic kdyz Gopro jde v ochrane sve znacky tak daleko, ze zakaze svemu ceskemu distributorovi vyuziti domeny gopro.cz..skoro se bojim ten nazev napsat i sem :) Na youtube se dai najit nejaka neoficialni srovnani, nic neni vylozene za tmy.
    Z nasich oficialnich promo videi jsou nejake vecerni zabery treba v tomto:
    AEE MagiCam SD21 - BMX rider Vítek Vilibald - MagiCam.cz - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=2PtRBVMgAq8

APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    SUPERWEB: je na netu někde video za horších světelných podmínek? popřípadě i s porovnáním?
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Ad MagiCam. Na uvod rikam, ze na distribuci techto kamer se podilim, nehodlam tu predvadet "jakoby nezavisle recenze" :)
    Ano, MagiCam ma trochu vyraznejsi nebo studenejsi barvy, to jak se to komu libi nebo ne, je otazka vkusu - na barevnost mame i dost pozitivnich ohlasu. Ono kdyz si pustite srovnani Hero 1, 2 a 3(da se to najit na youtube), tak to postupuje cim dal k teplejsimu podani barev..a me osobne uz to u trojky prijde prehnane. Nicmene barevnost je veci nastaveni snimace v kamere a v postprodukci videa se s ni da take dost udelat.
    Co se "forovosti" tyce, mame reference od potapecu, ze treba vodotesne pouzdro je u nasi kamery ve vetsich hloubkach daleko pouzitelnejsi. V teto oblasti probehne brzy nezavisly test u spickovych potapecu. Kamera sama o sobe nijak "forova" take neni. Je potreba si ji vzit do ruky, neposuzovat z fotek. Zacatkem pristiho tydne bude zverejnen seznam prodejcu, mezi nimi i nekolik kamenych kramu. Moznost kameru si osahat tak bude.
    Ohledne slowmotion - kamera umi 60fps pri 720p nebo 1080i. Proti Black Hero to samozrejme neobstoji(ale ta je i cenove naprosto jinde), oproti Silver ale i v tomto ohledu "vedeme".
    Kamery byly vcera naskladneny a expedovany prvni kousky. Dodavatel nas mile prekvapil v nekolika vecech. V baleni je jeste o 1 drzak na helmu vice, vodotesne pouzdro v baleni ma mensi i vetsi zadni dvirka(pro kameru s displejem/externi baterii a bez) a predevsim ma kamera G-senzor..
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    SKAUTIK: já dělám fireshow a žonglování a chci prostě tohle natáčet, nikde sem ještě nenarazil na video z.gopro, tak nevím jak to bude vypadat, ale hrozně se mi líbej ty mega zpomaleny záběry.
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    PEETIK: to sice jo ale to iso v ty tme je strasne vysoky az moc....Strasnej obraz....

Mam gopro 2 a kdyz mam zabery z podvecer z lesa kdyz neni svetlo tak sice ok vidim co tam je ale zabery to jsou tak kvalitne hnusny ze bych je do videa nedal...

Na tom srovnani jak jsem daval je videt ze ta sony cam je takova zlata cesta mezi gopro3 a countourem... ve vetsine pripadu se mi z ni ten obraz libil vic nez z gopro3, ale jak je to opravdu jak je to s prislusenstvim, s parametry apod netusim....

HOBORG
    HOBORG --- ---
    PEETIK: to by melo bejt dobry na potapeni, chtel bych videt nejaky srovnani pod vodou
    taky se na nej chystam :)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    RESCAPE: Mě se líbí ta lepší světelnost ve tmě. Protože chci natáčet v horších světelných podmínkách, tak tohle bude ideál na to.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    jako kdyz sem se dival na ten srovnavaci test co sem daval SKAUTIK tak nevim jestli hero 3 bude uplne tak super, jeste bych pockal na vic ukazkovejch videi
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Já už se těším na tu Hero 3 Black edition... už se tak nějak ví, kdy bude v CZ?
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Co koukam na ty propagacni videa http://www.magicam.cz/video/
    To se s GoPro neda srovnat... sice teda davaj hromady prislusenstvi z zakladu, ale (podle fotky) mi to celkove pride takovy forovejsi nez GoPro...
    Kazdopadne ta prehnana barevnost mi taky moc nesedi :)
    TOM
    TOM --- ---
    GOZER1: no já jednoho znám .) Maloobchodní cena by mela byt cca 8 tis.
    No...nejvic mi na tom vadi, ze ma u 1080p jen 30fps. Oproti hero3 black (60fps).
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    TOM: nejvíc mě pobavil seznam prodejců... :)
    TOM
    TOM --- ---
    PEETIK: je tam trochu víc barviček, no..
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    TOM: Furt mi ale připadají videa z Hera kvalitnější než z tý MagicCam... tam mi to přijde takový překontrastovaný.
    TOM
    TOM --- ---
    co si myslíte o tomhle?
    AEE MagiCam SD21 – MagiCam HD SOLUTIONS s.r.o.
    http://www.magicam.cz/
    dneska jsem to viděl poprvé, a říkám si... že trvalo docela dlouho, než někdo okopíroval gopro .)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Slow mo test Gopro 3

GoPro Hero 3 Black Edition Slow Motion 240fps Test NO TWIXTOR - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=XZf7W8Az9qY&feature=endscreen
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    No Countour je mimo hru ale docela se mi libi obraz u ty sony....

GoPro Hero 3 Black vs Contour+2 vs Sony Action Cam vs Hero 2
    http://vimeo.com/53166657
    BUFO_VIRIDIS
    BUFO_VIRIDIS --- ---
    GoPro Hero2 Outdoor edition nebo GoPro Hero3 White či Silver edition pod stromeček na bika?
    TOM
    TOM --- ---
    HEAVYN: "možná"? jen nezapírej .)
    pokud z toho budeš chtít stříhat video, tak se imho vyplatí to střídat (přímo na prkno, hruď, hlava)
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    TOM: mozna dal nekdo minus proto ze konci, vy jste negativni :)
    kam by jste si pridelali kameru na bezkach? bude nejlepsi ta na prsa?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam