• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky

Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

rozbalit záhlaví
    WERT
    WERT --- ---
    SGNLR: prvni
    display je takovej sranda oproti tomu na co jsme zvykli od iPhone 4 :)
    ale v ramci moznosti vidis castecne co snimas... asi :)

ovladani je u hero3 krapitek lepsi, ale ve finale ovladani tema dvouma tlacitkama, resp. jednim, je hlavni bonus gopra :)

Ale chce to uz krapte znat to menu a mit to v hlave pokud to budes mit doma tak si an to zvyknes.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    diky!to sem presne potreboval vedet.je teda fakz z me to ovladani na gopru pripadalo vzdycky jako ten nejvetsi nedostatek,tak sem doufal ze se s dalsim modelem a novm dotykacem nekam posunou,ale asi nema cenu vyhazovat penize za ten novej display teda.neda se pres to treba menit expozice nebo jiny tyhle nov manualni funkce(ve stylu "ukaz na misto a kamera dle nej vyrovna expozici"?)

jinak ja se dost tesim na to ovladani

werte ty mas tu prvni nebo druhou generaci displaye?jediny co me jeste zajima jestli ten prvni nema nejaky nesmyslne nizky rozliseni
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    SGNLR: mam.
    Dotekova cast nic extra (asi to bude rezistivni technologie), ovladani to ale pomaha. Leze to ale presne skrz ty menu, ktery uz kamera ma, takze s tim nejde delat nic jinyho nez normalne kombinaci predniho a vrchniho cudliku.
    Trochu zklamani bylo i rozliseni, ktery jsem nikde na webu nezjistil, ale nebude vic nez 240px, spis min. To je jeste umocneno tim, ze si nejde zvetsit cast obrazu a to ani v Play rezimu u fotek!
    Uhly viditelnosti taky slabota.
    Od vyrobku z roku 2012 bych proste cekal ve vsech smerech vic, ale i tak jsem rad, ze ho mam :-)
    Stary displej jsem nikdy nevidel, ale pokud se lisi jen absenci dotekove vrstvy a muzes ho mit hodne levne, tak bych si s nim asi klidne vystacil.
    WERT
    WERT --- ---
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    WERT: kdyz to koupi s prvnim goprem, dvirka k hero3 tam asi nebudou..nebo jsou zadni dvirka pouzitelny napric verzemi?
    WERT
    WERT --- ---
    SGNLR: Starej display je jen jeden... Stribrnej. Dostanes k tomu veskery dvirka na vsechny housingy...(pouzitelny i na hero3)

Baterku to zere primerene, pouzil jsem to nekolikrat na foceni a pri koukani co fotim tocim pri potapeni.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    SGNLR: me by spis zajimalo jak moc to zere baterku :/
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    mate nekdo black edition s tim novym lcd dotykacem prosim?

budeme ted black edition kupovat a resim jestli ma ten novej dotykac cenu kupovat.jaky ma presne vyhody.kdyby to melo sikovny ovladaci prvky tak by to davalo smysl ale jinak asi poridim ten starej(ted nevim jestli sou dva nebo jeden typ staryho displaye..??)pac to muzu mit i se setem drazku a prvnim goprem za 3000Kc, coz by se uz jen kvuli tem vsem drzakum hodilo

dik za tip!
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    BASIK: stávalo se mi to u hd2 i 3x po sobě, nekde psali na netu vydnat baterku na pár hodin (já to měl vyndané asi na 5h) a pak dát zpět a popřípadě dobít. Od té doby se mi to nestalo
    MONOMO
    MONOMO --- ---
    PEETIK: filtr nic neukázal :/ ale tak je tam hodně holek s prsíčkama :)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    MONOMO: Milionkrát tu, ale proč ne... :) na to se dobře kouká
    MONOMO
    MONOMO --- ---
    Tady jeden zajímavej nápad s Hula hop obručí Cam at Burning Man 2012
    Hula Cam at Burning Man 2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Ea3RAkGqYC8

JOPS
    JOPS --- ---
    KORDA: ja si prislusenstvi objednaval tady

GoPro HERO3 | GoPro kamery a příslušenství - gohd.cz
    http://www.gohd.cz/e-shop/

a do dvou dnu jsem to mel doma, kdyz je napsano skladem.
    KORDA
    KORDA --- ---
    SYPFX: trochu si zakladam na tom, ze mam v Macu vsechno legalni :)
    BASIK
    BASIK --- ---
    SYPFX: Ten mam samozrejme nejnovejsi.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    KORDA: finalcut je lux kdyz nemas bankovky tak zkus warez
    KORDA
    KORDA --- ---
    Poridili jsme nove gopro black. V cem strihate na Macu? Prijde mi, ze iMovie je trochu moc jednoduchy ale zase se mi nechce davat 1k$ za FinalCut.

Jinak super spokojenost. Rozhodoval jsem se mezi dslr a gopro. Nakonec vyhralo gopro kvuli durabilite a jednoduchosti - da se pujcit komukoliv a je hodne simple na pouzivani. Kvalitou (pri idealnim svetle) mi vyhovuje.

Plus - kde kupovat prislusenstvi? Alza ani Fotoskoda nema noc skladem. Zaroven se chci zeptat jak moc drzi suction cup na aute kdyz je takovahle kosa?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    BASIK: musis tam dat novej firmware, teda jestli ho tam nemas. Jinak se to seka.
    BASIK
    BASIK --- ---
    Dneska me teda cerny Hero nekolikrat nasralo. Trikrat se seklo pri startu zrovna, kdyz sem ho nejvic potreboval :) Asi mu byla zima...

JARDAK
    JARDAK --- ---
    PEETIK: mam tu druhou verzi (pred hd2). ale na vyzkouseni snad postaci.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    JARDAK: Že ses taky někdy neozval dřív? A máš HD2? Nebo trojku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam