• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky

Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

rozbalit záhlaví
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    RESCAPE: 50fps je spis na slow motion, kterej nepouzivam a tudiz ani netestuju

pokud chces 50/60fps, tak samozrejme muzes ... pro me je to zbytecne plytvani baterky a mista na karte
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    INSOMNIA: z jakyho duvodu natacet pri 1080 jen a 25? nebo to jen porovnavas s ostatnima.
    jen tak uvazuju ze testovat na zaklade fps nema moc smysl protoze kdyz uz budu natacet na 1080p tak pojedu na 50fps(60)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Kdyby to nekoho zajimalo, tak jsem udelal malej pruzkum za poslednich nekolik tydnu s GP3 Black pod vodou (zatim jen bazen)

1440-25fps WIDE - nejlepsi vysledky (ostrost a kvalita), ale pomer 4:3 je trosku nestastny v dnesni dobe
    2,7k-25fps WIDE - skvele vysledky (ostrost a kvalita), pro nekoho zbytecne velke
    1080-25fps WIDE - skvele vysledky (ostrost a kvalita), idealni pro nasledny upload na youtube

Zkousel jsem natacet bez Protune, s Protune+AWB a Protune+RAW WB ... Rekl bych, ze nejlepsi je natacet s Protune+AWB (popripade bez Protune), protoze AWB funguje z mych zkusenosti velice dobre

Zahadou je pro me porizovani fotografii, protoze 99,9% mam rozmazanych a neostrych. Tomu se chci v budoucnu jeste venovat.
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    RESCAPE: ok diky zkusim...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    SARKUF: delam tak ze zrychlim co to jde, vyrenderuju, a render znovu zrychlim a takhle to muzes udelat kolikrat budes potrebovat. o kvalitu neprijdes.
    Mozna to jde i jinak ale resim to takhle.
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    Mohl byste mi nekdo poradit. Chtel bych z circa 15min zaberu udelat zrychlenej timelaps napr to zrychlit a natlacit do 5-10s... Sony Vegas podle klasickeho zrychleni mi to stahne asi na 1min, vic to neda. Nejaky tip jak na to?
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    ztratil jsem sroubovak na utahovani. nevite nekdo co je to za typ a velikost? nikde to nemuzu vygooglit.
    WERT
    WERT --- ---
    PEETIK: ano
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Dotaz. Bude sedět na GoPro 3 hrudní popruh z GoPro1 ?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MAESTRO_007: zajimalo by me kolik lidi to po tom headshotu vyplo :) nicmene tohle je fakt dobry!
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    obecne nemusi pomoct vyndat zandat baterku (vypojit a zapojit ze zasuvky) pokud se to udela moc rychle. dela se to kvuli restartu a znovuobnoveni nastaveni. ale kdyz se napr. baterie vynda jen na chvili, nemusi se stacit vybit vsechny kondenzatory a "restart" neprobehne
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    JOPS: U mě zamrznutí co sem vypozoroval zatím jen 2x, když sem to testoval doma. Vyndal, zandal baterku a v poho. A poté když sem kameru vzal na koncert, ozkoušet jak to bude vypadat. Natáčel sem, různě šteloval nastavení přes Androida, pak strčil do kapsy a když sem vytáhl, zjistil jsem že je přehřátá a nechtěla se zapnout, jen blikala Wifina. Vyndal, zandal baterku a pak v pohodě. Ale byla téměř vypibá baterka, takže usuzuju, že se vybila, jak byla zaplá furt Wifina.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Zamrzavani GoPro HERO3 (silver) mi skutecne vyresila aktualizace firmware. Ale pred 14ti dny jsem mel sto chuti to roztriskat o zed :) Zapnul jsem GoPro a po cca 3 vterinach to zapipalo jako ze se to vyplo. Takhle mi to udelalo asi 6x za sebou. Vyndal jsem baterku, prasknul jsem tam baterku a furt to same...

Zahodil jsem kameru a neresil to. Po cca hodine jsem to zkusil a zase vsechno slo jak melo.

Podle me problem kamera vs SD karta. Ted uz to zase fici jak ma
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    KOZEL: hehe je mi to jasny... uz mi dneska pri pouzivani taky zmrzla, ale to je jak s holkou. Ze zacatku ji taky odpoustis mensi chyby, ktery pak casem vedou k rozchodu.)
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    PEETIK: Porad ale neztracim nadeji, ze se GoPro vzpamatuje a vzpomene si, ze jim behaj po svete spousty nasranejch lidi, kterym kamera zamrza a konecne to vyresej.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    KOZEL: Jestli se budeš zbavovat nějakýho příslušentví... sem s tím :)
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    SARKUF: gratuluju, uzivej si tu lasku dokud je zhava, u me uz dost zamrzla (doslova) :-)
    PIP
    PIP --- ---
    PEETIK: Jo stalo, presne tohle. Take jsem to pak jeste jednou zformatoval v compu a uz dobry.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Stalo se vám už někomu že při mazání všech souborů na kartě pak Hero nerozpoznal kartu? Mě se to teď stalo. Dal sem smazat vše - formát. A poté my o psalo SD ERR... Tak sem kartu dal do komu, tam mi to taky psalo chybu, naformátoval a už v pohodě. Ale je to divný.
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    Tak jsem cerstvym majitelem Hero3 Black. Tak jsem na to velmi zvedav, ale uz ted je to laska na prvni pohled.)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    WERT: ono to Novo je defakto hero3, takze obrázek téměř stejnej...

Nemusí to bejt nutne gopro ani žádná jiná outdoor kamera, když mi poradis cipovku co umí 120fps/720p a 60fps/1080p, velikosti stejná nebo menší jako hero3 a bude levnější než gopro., tak proč ne, ale zatím se mi jeví gopro jako ideální řešení...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam