• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    Ahj, prosím máte někdo zkušenost s externím mikrofonem? (Mám black 3)
    Točim delší dokumentární věc kdy chodím s goprem připnutým na hrudníku do různých kontaktních situací a nosím externí zvuk. Je to strašně nepraktický zapínat, hlídat to atd.
    Pokud jste zkoušeli: potřebuju vědět jak to reaguje na otřesy, šmrdlání oblečení atd. Díky
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    APOKAKODEX: 1:01 - bullet time, myslim ze sem tam nic z tech kamer nevidel
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    PEETIK: Co vim, tak marze na GP je 15%, takze nic extra necekej
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    RESCAPE: myslíš 1:41?
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Dostal sem tajné echo, že v práci asi začneme prodávat Gopro, tak bych sand mohl mít zaměstanenckou slevu :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    APOKAKODEX: :D
    btw cekal jsem nejaky zabery z te palety gopro v interieru :)
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    EPIC
    GoPro: Ken Block in Russia - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=EPr32OYuEmo
    TURBO
    TURBO --- ---
    TURBO: ad kompatibilita AEE (MagiCam) příslušenství vs GoPro - mělo by být, na jednom CZ eshopu jsem našel doslovný info "Zboží je kompatibilní s kamerami AEE MagiCam a GoPro.".

Ale nebude mi vadit, když se někdo podělí o zkušenosti, ideálně vlastní :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    SUPERWEB: díky za tip, už na to koukám, na fotce se zdá, že ten úchyt je kompatibilní s držákama od GoPro, máš to vyzkoušený nebo víš o někom kdo ho má s GoPro a drží mu to jak přibitý? Hledat kamerku někde po lese by s emi moc nechtělo :) Cena je fajn, 30€, ne už tak u CZ distributora (s velkym haló sleva z 1290,- na 990,- wut?).
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    TURBO: AEE chest mount je kompatibilni a minimalne stejne solidni vyrobek :)
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    WILLIEM: gopro 3 vysila svoji vlastni wifi, takze si moc nedokazu predstavit jak se pripojit telefonem na dve wifiny najednou...
    TURBO
    TURBO --- ---
    Jinak marně shánim chestmount pro GoPro, nikde nejsou a výrobce už prej pár měsíců slibuje, ale zatim nic. Kdyby měl někdo spolehlivej tip budu za něj rád.
    TURBO
    TURBO --- ---
    T_MAX: hm, právě jsem ho objednal na jednom eshopu tady v CZ, takže dík ;) Co je fajn, že ceny maj nepatrně nižší (v řádu desítek korun), než přímo na PolarPro.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TURBO: Jestli chceš, můžu ti půjčit polarizák na dvojku, abys viděl, jestli to má význam kupovat ..
    TURBO
    TURBO --- ---
    zkoušel jste někdo něco odsud objednávat? Jakou máte zkušenost?
    WILLIEM
    WILLIEM --- ---
    Ahoj mate nekdo zkusenost jak obsluhovat dve kamery s wifi kitem pres remote controll tzn.napriklad v aplikaci wifi gopro remote budete mit najednou pripojeny obe kamery a bude mozne je obe ovladat..???
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEETIK: ja jsem na kiteboardu pridelal na originalni mount, utah zubama a pak i sroubovakem. stejne se to tim klepanim na vlnach pohnulo a kdyz jsem to sundaval, tak jsem zjistil ze ten drzak prasknul. podle me system gopro mountu neni moc dobrej.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    PEETIK: nevim jak tyhle drzaky ale originalni vetsinou utahuju sroubovakem kdyz jedu na prkne. teda utahoval jsem, nez jsem ho ztratil..
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Koupil jsem si z aukra, baterie, nabíječku a set 22ks montážního příslušenství. Původně sem chtěl z dx.com, ale nechtělo se mi tak dlouho čekat. Takže 2x baterie 1300mAh za 559Kč - ještě jsem netestoval, ale mohli by vydržet dýl než ta původní, tu sem včera nechal testovat do úplnýho vybití a bez Wifiny vydržela 1:27. Nabíječku na baterie i s kabelem do autozapalovače za 330kč, nabyl jsem tam tu původní baterii asi tak do 2hod, ale je tam tak milimetrová mezera, takže sem tam k tomu nacpal kousek papíru, aby to lépe dosedlo, kupodivu tu čínský kopie baterek 1300mAh tam v tý nabíječce sedí perfektně. No a ty držáky za 540Kč, jeli z polska a některý ty klouby sou dost volný i při maximálním utáhnutí, ale jen některý. Takže sem jakžtakž spokojen. Plus což je dost pálka redukce na stativ tripodmount za 290 :(
    JOPS
    JOPS --- ---
    JARDAK: je to o kompresi, cim vetsi komprese, tim mensi soubor = tim je vetsi potreba vypocetniho vykonu na dekompresi.

Takze kdyz ti GoPRO vyleze 1,9GB velkej soubor, kterej ma urcitou kompresi. A kdyz udelas prevod v Cineform do temer nekomprimovaneho formatu, tak sice velikost souboru bude pres 10GB, ale zase na to nepotrebujes nejake super delo, aby jsi to mohl prehrat/upravit.

Ale ja striham v Adobe Premiere primo to co mi vyleze z kamery a naprosto v pohode to PC stiha. (CPU i5, 12GB RAM). Je fakt, ze tam nepouzivam zadne silene efekty, ale na klasickej strih to naprosto v pohode staci.

Kdybych mel slabsi PC, tak samozrejme budu prevadet :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam