• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky

Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

rozbalit záhlaví
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    RESCAPE: Brácha bude skákat a chce pučit kameru ode mě, ale já mám jen čelenku a nějaký obyč mounty, co sem koupil z Aukra. Hrudní by mohl pujčit Jardák, že? :D
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    PEETIK: zalezi co chces natacet, tipuju smerem dolu, pak kdyz si ji das na hrudak a otocis smerem k hlave bude tam ta hlava zabirat dost velkou část obrazu imho, otazka je jak to bude vypadat v realu, zkus si to nanecisto.
    mozna by fakt lepsi byly ty kotniky nebo zapesti..

btw nezapomen pak nahodit vysledek .)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    PRASAD: uveď lepší technologie, od toho tady ta diskuze je.

btw uvahy a bedovani nad tim ze gopro ve tme zrni jsou uplne mimo. gopro si poridim pokud potrebuju natocit neco, co se neda natocit klasickou kamerou nebo kompaktem a ne proto ze chci tocit ve tme to je potreba si uvedomit. nicméně co jsem tady tak četl tak se ta světelnost příchodem hero3 zase posunula o kus dál..
    WERT
    WERT --- ---
    PRASAD: vesměs LOL
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    BASIK: nemusíš mě poučovat jak vypadá foťák a go pro. jinak děkuji.
    přijde mi ,že jsou daleko lepší technologie za tu samou cenu. vesměs je to webkamera za 600korun s baterkou
    WERT
    WERT --- ---
    PEETIK: do ruky, na helmu na tyc smerujici na xicht, hrudni pas... nebo na kotniky...
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Na co a kam nejlépe upevnit GoPro při bungee jumpingu? Mě nepadá ten hrudní pás. Jinak nevim, aby to neupadlo.
    BASIK
    BASIK --- ---
    PRASAD: Jen bych doplnil... snad se nam podari najit duvod, proc tomu tak je! :(

TURBO
    TURBO --- ---
    PRASAD: LOL
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    PRASAD: tak ale o tom se snad bavit nemusime :))
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    PRASAD: jj, já kterej chtěl natáčet fireshow sem si taky trochu naběhl.
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    JARDAK: no ale kdyz nataci treba canon 5d mark ii je to krapet ji de:))))
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    PRASAD: dokup reflektor nebo nejakej infra zdroj svetla..
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    PRASAD: spatne delas to ze natacis v noci :) to ti bude zrnit kazda kamera. nektera min a nektera vic.
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    Reklamoval jsem 3 silver mala cernej bod pri nataceni. Reklamace bez problemu. Sekala se po upgredu go3 black jede dobre. Akorat me stve to nataceni v noci. Dost zrno. Mozna delam neco spatne.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Nase HD3 silver obcas dela to, ze ji zapnu, 8 vterin toci a pak se vypne nataceni. Staci vypnout, zapnout a obcas to zabere. Nekdy musim vyndat i baterku... Ale dela to pouze jednou za cas. Tipuju na chybku ve FW :)
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    BASIK: ok, uvidim na zacatku mesice, jak mi priplujou kaprici, pokud to bude vypadat dobre, tak koupim novou black asi tady, no a kdyz to nebude zadna slava a budu vedet, ze bych se mel skrovnit, tak se podivam po ty bazarovy hd2 :) diky za rady
    BASIK
    BASIK --- ---
    THRAWN: Sel bych teda radsi do bazarovy HD2 nez do novy “white“.
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    SUPERWEB: hmm no ja to prave budu nejspis kupovat tady v portugalsku, pac do cech se dostanu dvakrat do roka, no a to me tedka zase vraci k tomu gopro, pac co tak koukam, tak ta MagiCam se tu neda koupit :)

BASIK: no nad timhle jsem prave taky premejslel, jestli kdyz setrit, tak jestli se nevyplati bazar hd2, ta se tu da sehnat za peknejch 200 ecek
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    BASIK: obzvlast u blacku se pry dost se*ou ty displeje integrovany v kamere napr. Ale co jsem slysel tak pry na druhou stranu CZ distributor vymeni vse, i kdyby to ocividne prejel traktor :)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    BASIK: Kamarád nedávno, možná už je to nějaký ten měsíc zpět nabízel 2x HD2 i s nějakým přísluškem za 7900,- (oba dva). myslím, že sem to dával i sem, ale jestli to už prodal, nevím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam