• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky

Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

rozbalit záhlaví
    TURBO
    TURBO --- ---
    WERT
    WERT --- ---
    PRASAD: tak povidej jaka kamera je lepsi...
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    TURBO: ahoj no ja se celkem nebranim tomu že je jedna z nej na trhu, jako spíš že doba je jinde
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    RESCAPE: Brácha bude skákat a chce pučit kameru ode mě, ale já mám jen čelenku a nějaký obyč mounty, co sem koupil z Aukra. Hrudní by mohl pujčit Jardák, že? :D
    TURBO
    TURBO --- ---
    PRASAD: malej čip (GoPro tuším 1/4"?), tim pádem míň světla, nutno vybudit velkym el. signálem (alias velký ISO) - na stejný ploše při stejnym počtu pixelů jako u několikanásobnýho čipu při stejnym ISO bude šum samozřejmě mnohem výraznější (stejnej počet "zrní" na rozdílný ploše).

Naproti tomu jsi naprosto trolózně postavil zrcadlovku s několikanásobně větší plochou jeho fullframe čipu, z kterýho bude výstup samozřejmě nesrovnatelnej, logicky.

Lepší technologie za stejnou cenu zajímaj i mě. Ukaž. Pokud se nebavíš i nějaký mini/DV kameře za pár šupů, co si izolačkou budeš přidělávat na helmu a při prvním pádu půjde kamera pravděpodobně do háje :) Jsou samozřejmě různý varianty, rozhodně nebránim GoPro že je to to nejlepší na trhu, nakonec jsem ani nic jinýho nezkusil, takže nevim, ale podle výstupů co jsou všude možně vidět po netu je to jedna z těch nejlepších na trhu.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    PEETIK: zalezi co chces natacet, tipuju smerem dolu, pak kdyz si ji das na hrudak a otocis smerem k hlave bude tam ta hlava zabirat dost velkou část obrazu imho, otazka je jak to bude vypadat v realu, zkus si to nanecisto.
    mozna by fakt lepsi byly ty kotniky nebo zapesti..

btw nezapomen pak nahodit vysledek .)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    PRASAD: uveď lepší technologie, od toho tady ta diskuze je.

btw uvahy a bedovani nad tim ze gopro ve tme zrni jsou uplne mimo. gopro si poridim pokud potrebuju natocit neco, co se neda natocit klasickou kamerou nebo kompaktem a ne proto ze chci tocit ve tme to je potreba si uvedomit. nicméně co jsem tady tak četl tak se ta světelnost příchodem hero3 zase posunula o kus dál..
    WERT
    WERT --- ---
    PRASAD: vesměs LOL
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    BASIK: nemusíš mě poučovat jak vypadá foťák a go pro. jinak děkuji.
    přijde mi ,že jsou daleko lepší technologie za tu samou cenu. vesměs je to webkamera za 600korun s baterkou
    WERT
    WERT --- ---
    PEETIK: do ruky, na helmu na tyc smerujici na xicht, hrudni pas... nebo na kotniky...
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Na co a kam nejlépe upevnit GoPro při bungee jumpingu? Mě nepadá ten hrudní pás. Jinak nevim, aby to neupadlo.
    BASIK
    BASIK --- ---
    PRASAD: Jen bych doplnil... snad se nam podari najit duvod, proc tomu tak je! :(

TURBO
    TURBO --- ---
    PRASAD: LOL
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    PRASAD: tak ale o tom se snad bavit nemusime :))
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    PRASAD: jj, já kterej chtěl natáčet fireshow sem si taky trochu naběhl.
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    JARDAK: no ale kdyz nataci treba canon 5d mark ii je to krapet ji de:))))
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    PRASAD: dokup reflektor nebo nejakej infra zdroj svetla..
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    PRASAD: spatne delas to ze natacis v noci :) to ti bude zrnit kazda kamera. nektera min a nektera vic.
    PRASAD
    PRASAD --- ---
    Reklamoval jsem 3 silver mala cernej bod pri nataceni. Reklamace bez problemu. Sekala se po upgredu go3 black jede dobre. Akorat me stve to nataceni v noci. Dost zrno. Mozna delam neco spatne.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Nase HD3 silver obcas dela to, ze ji zapnu, 8 vterin toci a pak se vypne nataceni. Staci vypnout, zapnout a obcas to zabere. Nekdy musim vyndat i baterku... Ale dela to pouze jednou za cas. Tipuju na chybku ve FW :)
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    BASIK: ok, uvidim na zacatku mesice, jak mi priplujou kaprici, pokud to bude vypadat dobre, tak koupim novou black asi tady, no a kdyz to nebude zadna slava a budu vedet, ze bych se mel skrovnit, tak se podivam po ty bazarovy hd2 :) diky za rady
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam