• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    TURBO
    TURBO --- ---
    EGGH: nedávno se to tu řešilo, pár příspěvků nazpět.
    EGGH
    EGGH --- ---
    Mě ta (ne)výdrž baterek u Hero3 taky dost překvapila + strašně se to přehřívá. Točil jsem s tím asi hodinu a půl přerušovaně na svatbě a bylo to dost horký. Je nějaký oficiální doporučení, že by se s tím nemělo tak dlouho točit, pokud to není přirozeně chlazený? A nebo se bojím zbytečně a prostě to tak "horký" má bejt?
    BASIK
    BASIK --- ---
    Ten vliv tam nejakej je, pac CPU musi na vyssi frameraty vic makat - vetsi spotreba. Ale asi to nebude nic podstatnyho. Kazdopadne vsechno resi wasabi battery pack :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    MERTLAS: ad vliv rozlišení - nemyslim si, jediný, co by mohlo mít teoreticky vliv, je natáčení ve zhoršenejch světelnejch podmínkách, kdy je snímací čip "nahulenej" vyšším napětím alias vyšším ISO, ale nejsem si jistej, jestli je to měřitelná zvýšená spotřeba.

    Mě Hero2 vydrží max ty 2 hodiny, spíš tak hodinu a půl souvislýho natáčení na jednu baterku a nepovažuju to za nějakej propadák když si vemu, kolik vydržej kompakty nebo zdrcadlovky. Kdo chce, má možnost si koupit battery pack, eventuelně další náhradní baterky a tahat je ssebou :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Teda ale musim rict, ze zatim vydrz baterky dost mala :P

    dalkovy ovladani taky nic moc nevydrzi a samotna kamera ty dve hodiny zatim teda taky rozhodne ne... :P a to ani s vypnutou wifinou!

    ma nejakej efekt na baterku nataceni v 1080/60fps? nebo delam neco proste spatne? :)
    WERT
    WERT --- ---
    WERT: Jj 8gb :))))
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    WERT: jestli to nebyl preklep (MB), tak je to celkem vtipny :) Jinak 8GB uz neco malo pojme aspon
    WERT
    WERT --- ---
    THRAWN: No, ja kupoval Hero3 HD na floride a karta tam byla 8mb :)
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    DRAGON: jo tak to nevim, kamos co mi to doporucil koupit taky rika, ze je to jak profi kamera, ale ja nak nevim, proste je to moc maly abych to bral vazne :) jinak wifi funguje, stacilo samozrejme jen nainstalovat ten upgrade :)

    jo a btw, ja kdyz sem si kdysi pred lety kupoval sony kameru, takovou poloprofi jeste na miniDV ale uz v HD, tak ta v prislusenstvi sd kartu mela, sice 32mb nebo tak nak, ale byla tam :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    THRAWN: mne to teda prijde dost hitec, rekni mi jaka jina kamera umi 120fps v 720 rozliseni a je takhle mala, ma ultrawide a nestoji 100k ;)
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    DRAGON: no ale tohle zas tak poradna kamera neni, spis je to takova hracicka prave pro nenarocny uzivatele imho, tak bych cekal, ze tam uz naka zakladni pamet bude :) ale karta dokoupena, ted to jeste nabijim, pak zacnu trosku vic studovat tu wifinu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    THRAWN: to spis info pro blbce ne? (no hard feelings) :) zadna poradna kamera se s SD neprodava ..
    mas zaply WiFi? musis se na to AP standartne pripojit pres WiFi settings.
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    hmmm by ty blbci meli na obal napsat "sd card not included" nejlip s vykricnikem, ted budu muset zase nekam jet shanet sd kartu :) jinak jak je to potom s instalaci toho novyho firmwaru ? nejak mi zatim nechce fachat ta wifina, ani remote ani appka nemuze kameru najit
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    jop, taky me muzete hodit na nastenku, ted sem si pritahnul domu Black editon, uz stahuju manual :)

    jinak k tomu softu, na strankach tam nabizej nakej jejich CineForm, je to pouzitelny ? ja jsem zamlada delal hodne s Premierou a FinalCutem, ale ted na stary kolena bych uvital neco vic user friendly :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    tak jsem nakonec skoncil u Black edition :) uz je doma :) tralala
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    BASIK: tak to bude dobrej update..
    RADAK
    RADAK --- ---
    TURBO: krasne receno. u me zafungovala zlomena klicni kost a najednou bylo casu na strihani az az :-)
    TURBO
    TURBO --- ---
    Protože moc kecám, tak tady jedna švestička z vlastní zahrádky :) Takhle přesně to dopadá, když s kamarádama natočíte během 14ti dnů pár hodin naprosto nepoužitelnejch záběrů, pak z toho vyberete ty aspoň nejmíň nepoužitelný a vznikne takovejhle guláš (opravdu se přiznávám, že to je doslova "z hovna upletenej bič") ;) Loňská dovolená:

    Příběh, co může zažít i vaše dítě! - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=3U2WsccM6Kg
    TURBO
    TURBO --- ---
    BASIK: i u tech templatů musíš posedět a označovat začátek a konec střihu, pořád je to jakoby ta samá práce, imho teda, nechci to zas vyloženě nějak hanit. Aspoň teda pro mě osobně je nejvíc práce ani ne tak samotnej střih, jako to všechno zkouknout a udělat si nějakou, i kdyby jen ruční, do texťáku, soupisku použitelnejch záběrů.
    BASIK
    BASIK --- ---
    TURBO: No k tomu jim slouzej prave ty 'overeny' templaty. Ja se s videem radsi budu frcat teda, ale lidem by se to obecne libit mohlo. Ale pro me hlavni zprava teda update mobilni appky. Ted uz bude skoro dokonala :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam