• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    PAULIEFREE
    PAULIEFREE --- ---
    WERT: souhlas, že hmotnost je nevýhoda. Ale na rozdíl od ostatních "konkurentů" blacka, Extreme oproti němu nabízí i výhody, ne jen kompromisy za nížší cenu - namátkou lepší světelnost objektivu, podpora videotimelapsu(tedy timelaps rovnou jako videosoubor bez nutnosti dalších úprav)
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    MLICKO: no fotky jsou myslím 4:3 a když je pak nahážeš do cineformu tak si to automaticky ořeže na 16:9
    WERT
    WERT --- ---
    PAULIEFREE: tak jenom debil by dobrovolne na helme vozil gopro s pridavnym displayem...
    PAULIEFREE
    PAULIEFREE --- ---
    MILTRON: Souhlas, ale dobrý tu možnost mít. Displej jde samozřejmě vypnout.

    WERT: Váha i rozměry o něco vyšší než black. Při srovnání rozměrů black vč. displeje zanedbatelně větší ale lehčí. Viz http://www.isaw.cz/srovnani-gopro-hero3-a-isaw-extreme/
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    PEETIK: A o pulku min, nez Gopro 1 bez zapnutejch picovin :D (ne vzdy potrebujes display, wifi ci stream)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    WERT: V tech. parametrech maj cca. 2hod nepřetržitého nahrávání. To je o půlku víc než Black s wifi a zaplým streamovaným natáčením.
    WERT
    WERT --- ---
    PEETIK: Tak zalezi na vaze a na vydrzi baterie... Ten display bude beztak naprd. :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    PAULIEFREE: vypadá to dobře a uvidime jak dopadnout vzorova videa na youtube o uzivatelu teto kamery, tam se uvidi jestli je tak kvalitni.
    Bylo by to jen dobre, precejen trochu konkurence v tomhle odvetvi by nebylo na skodu.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    PAULIEFREE: Ta plná výbava příslušenství v ceně je dobrej plus. Škoda že už mám Blacka. Jinak to vypadá jako kvalitní kopie GoPro, ale s tím že to má ten integrovanej displej a tak. Nevypadá to špatně.
    PAULIEFREE
    PAULIEFREE --- ---
    Zdravím zdejší příznivce akčních kamer,
    ačkoliv tu očekávám především zaryté příznivce značky gopro, dovolím si zveřejnit oznámení o uvedení nové akční kamery na český trh. Kamera ISAW Extreme bude podle mě i ostatních zainteresovaných důstojným konkurentem GoPro Black, už proto, že je postavena na stejném řídicím čipsetu a o něco novějším modelu snímacího čipu.
    ISAW EXtreme je narozdíl od naprosté většiny ostatních akčních kamer jihokorejským, nikoliv činským výrobkem.
    Kamera ISAW Extreme je vyjímečná v mnoha ohledech. Umožňuje natáčet v režimu 1080p 60FPS, v 720p 120FPS a v rozlišení WVGA až 240FPS. Díky snímacímu čipu Sony Exmor RS a 8-článkovému objektivu z asferického skla má kamera velmi věrný obraz a dosahuje nejlepší světelnosti na trhu, F/2,4. Oproti konkurenci má kamera zabudovaný 5cm LCD displej, WiFi a širokou škálu příslušenství v základním balení.
    Více viz. http://www.isaw.cz
    Kamera bude dostupná začátkem příštího týdne.
    MLICKO
    MLICKO --- ---
    trosku s tim jeste valcim.. pokud bych chtel udelat timelapse video tak v jakym rezimu mam fotit aby bylo vysledne na youtube v pomeru 16:9? a jeste jedna vec.. nevite o nejaky bezplatny alternative k twixtoru?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BASIK: je to tak
    pak jen hrozi, ze se muze expozice hodne vychylovat, podle toho kde nameris. Ale zalezi, jestli gopro premeruje kontinualne nebo zvoli hodnotu pri zmacknuti shutteru a je nemenna, to se bohuzel zjistit nikde na webu neda
    BASIK
    BASIK --- ---
    MLICKO: Kdyz budes chtit natacet svetlou scenu ze tmy... napr. venkovni prostredi z auta, tak se expozice veme podle stredovyho bodu (tipuju) a ne prumerem (tipuju). Takze svetla scena nebude prepalena.
    MLICKO
    MLICKO --- ---
    takovej technickej.. k cemu je ten Spot meter u GP3 black..?
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    ty jo obcas by mne zajimalo za co tu nekteri udelujou minusy..muj posledni prispevek je myslim celkem k veci a tazateli mohl i pomoci..
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    SUPERWEB: vzhledem k tomu, že magicam je kopie gopro, tak to bude dost pravděpodobně stejný... :)
    DXTR
    DXTR --- ---
    RESCAPE: Muze
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    RESCAPE: u magicam je dulezite pouzit originalni nabijecku, pri pouziti neoriginalni se kamera prepne do rezimu komunikace s kompem a netoci. Princip toho triku je ale jen v tom, ze v USB konektoru originalni nabijecky chybi jeden kontakt a kdyz si konektor originalu v obchode prohlidnes, uprava neriginalni neni az tak slozita - mozna to bude u gopra podobne
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Může být Hero 3 napájená z nabíječky v autě a současně přitom natáčet ? Hero 2 nabíjí ale točit se při připojené nabíječce nedá..
    WERT
    WERT --- ---
    MLICKO: pouzij google luku, je to otazka strihaciho softu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam