• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ISAW bych si nikdy nekoupil protoze to je falesna kopie GOPRO. Obecne kdyz chce nejaka firma prorazit s necim dobrym tak nemuze postavit business na tom ze udela kopii a prida par zdarma gumovou celenku..
    Podle me je to smejd. Na tyhle kamere je 0% vlastniho napadu. Stejne tvar, stejny tlacitka, stejny zavirani - tzn slepa vyvojova vetev.
    Jedina sance je ze se jim ta kopie povede hodne dobre - ale v takovem pripade bych chtel platit 50% na 95% ceny gopro. Srovnani ktery nabizi s jak se jim to hodi se srovnava s white a black verzi je k smichu..

    Nejsem zadnej dealer gopro - moje nejoblibenejsi kamera byla Drift innovation ale bohuze gopro mela lepsi vystupni kvalitu. Me obecne se tvar driftu libil vic nez gopro a i to ovladani by o tridu lepsi. Gopro ma pouze nejlepsi obraz - coz je to nejdulezitejsi..

    Doufam ze nejaka firma konecne ten gopro monopol prevalcuje a ceny pujdou dolu. Ale nemyslim si ze to budou tyhle kopies nazvem ISAW...

    Je me lito lidi co na tohle nalitnou
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    BABBA: to je jeden z nejhorsich softu ktery jsem potkal. tim vic ze se tvari jako dobrej.
    JOPS
    JOPS --- ---
    INSOMNIA: nikdy jsem s Elements nedelal. Ale je to jak rikas, je to pro jednoduchou editaci. Ale kazdej si pod jednoduchou editaci predstavi neco jineho :-D
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    BABBA: me sere jak musim porad vsechno konvertovat a cekat milion let misto toho, abych to strihal uz v tom formatu, ktery leze z Gopro
    BABBA
    BABBA --- ---
    a pouziva nekdo gopro cineform studio nebo ten je na prd?
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    JOPS: no jak jsem tak pochopil, tak Pro je pro vetsi profiky a Elements je pro nekoho, kdo oceni spise jednoduchou editaci nebo se mylim?
    JOPS
    JOPS --- ---
    INSOMNIA: mas GP3 Silver, a pouzivam Premiere Pro :) ale teoreticky by melo fungovat i Elements...
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Pouzivate na strih videii z Gopro 3 Black Adobe Premiere Pro nebo Adobe Premiere Elements?
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    APOKAKODEX: Třeba tady a je tam toho mraky... http://www.youtube.com/watch?v=Y1XaBJZ8Xcg
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    APOKAKODEX: Někde to proběhlo a jde to. Na youtubu je někde myslím že návod.
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    Neví někdo jestli jde dostat stream přímo do pc? něco webkamera? třeba přes hdmi nebo usb? popř. wifi? gopro 2, 3?
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Jinak muj nazor na to, ze se vic vyrobcu snazi drzet gopro uchytu je spis pozitivni. To ze se muzes rozhodnout ze treba kameru vezmes gopro, ale prisavku a drzak na trubku od aee urcite neni na skodu, konkurence v prislusenstvi jen zvedne kvalitu a mozna snizi ceny.
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    GOZER1: v tomhle souhlas s Wertem..gopro tvar je lepsi treba na hrudnik, proti tomu treba ta sony se da lip predstavit na helme. Jinak my se treba snazime na aee tlacit, aby sli vic svoji cestou a inspirovali se jen lehce, ale jsme pro ne docela maly trh na to, aby neco predelavali totalne, docilime max mensich uprav na hw urovni. S firmwarem jsou trochu flexibilnejsi. Castecne bude ten tvar dany i technickou strankou veci.
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    ja jen nechapu, proc to konkurence furt kopiruje s tim debilnim, naprosto neaerodynamickym tvarem...
    WERT
    WERT --- ---
    MILTRON: podle me je sony zaprdnuty a nebudou tam ty vychytavky jako sledovani natocenejch veci na mobilech apod... uvidime.

    Rozhodne je to tvarove privetivejsi pri pouziti na helmu, pri pripevneni na hrudnik je to zas ponekud podivny... :)
    PAULIEFREE
    PAULIEFREE --- ---
    PEETIK: Ano, zrovna jsem si toho všiml před chvilkou a poslal webmasterovi. Stejně díky za upozornění
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    PAULIEFREE: V tom srovnáváním tam sou chyby... Srovnávání GP Black vs. ISEE je špatně, je tam White a Black umí 1080p@60fps, nebo ne?
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    PAULIEFREE: Je urcite dobre ze konkurence pro GoPro pribyva, aspon to i je bude motivovat k zlepseni. Co je lepsi ukaze praxe.
    Jelikoz je ale ve vsech stejne SONY elektronika, rikam si ze asi by to chtelo zkusit taky tu jejich AS15. Uz ste to tady nekdo zkousel?
    WERT
    WERT --- ---
    PAULIEFREE: timelapse
    PAULIEFREE
    PAULIEFREE --- ---
    WERT: souhlas, že hmotnost je nevýhoda. Ale na rozdíl od ostatních "konkurentů" blacka, Extreme oproti němu nabízí i výhody, ne jen kompromisy za nížší cenu - namátkou lepší světelnost objektivu, podpora videotimelapsu(tedy timelaps rovnou jako videosoubor bez nutnosti dalších úprav)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam