• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: znova opakuji ze za 13 si to muze koupit jenom dragon...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a to teda koukam ze to ma brutalni prislusenstvi, kurva skoda ze sem o tom nevedel driv :(

    ISAW Extreme – obsah balení | ISAW Extreme
    http://www.isaw.cz/extreme-obsah-baleni/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ITISME: mne to teda vubec neprijde spatny. Vzhledem k tomu, ze to samy od GoPro
    te vyjde na skoro 13 litru a za ty prachy dostanes (aspon ja jo) zarizeni, ktery se brutalne prehriva a s pripojenym LCDckem strasne zpomaluje pri praci, tak bych docela tuhle informaci uvital, kdyz sem to kupoval, mozna bych se rozhodl jinak.
    ITISME
    ITISME --- ---
    NAILER: obecně přesyceného trhu.
    NAILER
    NAILER --- ---
    ITISME: přesycenýho?! tos vzal kde?
    ITISME
    ITISME --- ---
    PAULIEFREE: Já nějak pořád nechápu, proč bych si měl za necelou desítku koupit něco, co se jmenuje ISAW...
    Samozřejmě přiznávám, že jsem zaujatý GoPromilec, ale nějak pořád nikde nevidím přidanou hodnotu, která by mě měla, v dnešní době přesyceného trhu, přesvědčit.
    PAULIEFREE
    PAULIEFREE --- ---
    ISAW EXTREME 1080P 60FPS, 720P 120 FPS, LCD, WiFi, videotimelapse - demo video CZECH & SLOVAK
    http://vimeo.com/73283494

    Tak jsme konečně doladili první promo-spot do finální podoby :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    PEETIK: je to tam v jednu chvili videt, jak to prijede do boxu a tankuje. vlevo vidis ukazatel nadrze.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    RESCAPE: prilepil. nedalo se jezdit naplno, jen presne takhle pro okrasu a natoceni, ale super, celkem to vyslo. (bral jsem kameru komplet bez krytu, to je rovny a na strese drzi)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    RUTHLESS: a jak si na to auto namountoval gopro?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    PEETIK: to je nejvymakanejsi autodraha ever. tata to videl pred par lety v NY a udelal si ted k vanocum radost (mozna uz loni)

    Da se predjizdet, nastavit sila brzd, prilnavost, musis jezdit do boxu tankovat jinak nemas beno a zaroven s prazdnejsi nadrzi jezdis rychlejc... to je uz proste fakt jak normalni auta :-) velkej ulet. taky jsme meli doma autodrahu, jeste z dob kdyz byl on malej, a tak todle je takovej upgrade :-)
    PAULIEFREE
    PAULIEFREE --- ---
    SYPFX: Tvůj názor ti nevymluvím a ani se o to nebudu snažit. Nevím jestli jsi měl kameru v ruce, že můžeš mluvit o velice levných materiálech. Kamera je zpracovaná velmi kvalitně, parametrově má např. lepší objektiv než GoPro Black, novější snímací čip,..pojetí barev je o vkusu, ISAW dle mého jde cestou co nejvěrněji zachytit realitu. Fakt je, že sodík svítí žlutě a ne zelenobíle. Ale jak jsem psal, má být na výběr i firmware, který barvy zachytí jinak(více jako gopro), protože to nekteří vyžadují.
    Tu sázku beru..otázka je jak definovat že se chytne nebo nechytne. Můžeme stanovit nějaký konkrétní prodejní číslo, ale ty mi jeho splnění pak nebudeš muset věřit. Je konec srpna, asi nejhorsi obdobi pro prodej akcnich kamer. ISAW Extreme jsme proclili v pondeli odpoledne, do dneska prodano cca 30ks, z toho tedy priznam ze 5 bral na sklad bikerscrown, zbytek byly ale jednotlivy prodeje. Zatim si myslim ze to jde dobre.

    PEETIK
    PEETIK --- ---
    RUTHLESS: Jé, vzpomínka na dětství s autodráhou. A tohle je nějaká žůžo dráha, že tam sou boxy. Na co tam sou? To se to nějak nabíjí nebo jak?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    PAULIEFREE: tady se o inspiraci neda hovorit to je levna kopie za pouziti velice levnych materialu.
    Kdyby to stalo 2tis kc tak bych to koupil hned jako webkameru na zahradu. Ale na dovolenou to je silena pixla.
    Ten test zkuste se inspirovat na youtube jak ma vypadat test kamery, z tohohle se neda moc vycist. Obecne by to chtelo se zamerit na problematicka mista kde se lame chleba a v testu to nejak vypichnout.
    Takhle ten test je kontra produktivni a tohle je spis reklama na Gopro nez na ISAW.

    Preju good luck s prodejem, ale vsazim 100kc ze se to na trhu nechytne..Byl jsem 2x mesic v cine a ani cinani si nekupujou fejky..

    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    SCX GoPro edit
    https://vimeo.com/37067559


    uz je to stary, ale vam jsem to asi jeste neukazoval :-) prekvapive dobre to drzelo
    RADAK
    RADAK --- ---
    PAULIEFREE: me se teda nejvic libi hero2.
    PAULIEFREE
    PAULIEFREE --- ---
    WERT: To nepopírám..Gopru taky asi primárně nepůjde o tvé video z dovolené.. :) Každý se něčím živit musí. Ale pokud nás má dovoz kamer uživit, měli by být dobré. Což si o ISAW Extreme dovolím říct s čistým svědomím..
    Je to asi o vnímání barev komu se co víc líbí..ale mě prostě třeba to světlo ze sodíkový lampy přijde u isawu realističtější..i když prý bude i verze firmwaru, která se barevně víc přiblíží podání gopro.
    Low Light test of sport cameras - ISAW A3 Extreme, GoPro HERO 2 and Hero 3 Black - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=jkD5px_tpLw
    WERT
    WERT --- ---
    PAULIEFREE: Proste de vo prachy a ne vo uslechtily cile spasit svet... To nezakecas! :)
    PAULIEFREE
    PAULIEFREE --- ---
    SYPFX: Každý má právo udělat si svůj názor. ISAW inspiraci Goprem nezapře, Samsung Galaxy inspiraci iPhonem také ne. Přesto třeba já mám radši Galaxy s Androidem.. (mimochodem zajímavá paralela.. Gopro i iPhone jsou made in China, zatímco Samsung i ISAW jsou made in Korea.. :) ). Prsotě inspirace úspěšným modelem. Dělá se to tak v různých odvětvích..auta v sedanu taky vypadjaí všechny skoro stejně a nikoho nenapadne prudit, že jeden kopíruje druhého.
    Naší snahou bylo vybrat a nabízet to nejlepší co trh nabízí. To, že je to podobné gopro nás zas tak úplně netěší, větší odlišnost bychom také ocenili. Nicméně hardwarově lepší kamera na trhu v tuto chvíli není a to bylo pro naše rozhodnutí asi nejdůležitější. Možná bude něco na tom, že prostě dobrá kamera ve tvaru tubusu se dělá blbě, přeci jen se asi součástky lépe skládají na obdélníkový tišťák ve tvaru gopro než na uzoučký tišták, co se dá vmětnat do tubusu ala drift.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ISAW bych si nikdy nekoupil protoze to je falesna kopie GOPRO. Obecne kdyz chce nejaka firma prorazit s necim dobrym tak nemuze postavit business na tom ze udela kopii a prida par zdarma gumovou celenku..
    Podle me je to smejd. Na tyhle kamere je 0% vlastniho napadu. Stejne tvar, stejny tlacitka, stejny zavirani - tzn slepa vyvojova vetev.
    Jedina sance je ze se jim ta kopie povede hodne dobre - ale v takovem pripade bych chtel platit 50% na 95% ceny gopro. Srovnani ktery nabizi s jak se jim to hodi se srovnava s white a black verzi je k smichu..

    Nejsem zadnej dealer gopro - moje nejoblibenejsi kamera byla Drift innovation ale bohuze gopro mela lepsi vystupni kvalitu. Me obecne se tvar driftu libil vic nez gopro a i to ovladani by o tridu lepsi. Gopro ma pouze nejlepsi obraz - coz je to nejdulezitejsi..

    Doufam ze nejaka firma konecne ten gopro monopol prevalcuje a ceny pujdou dolu. Ale nemyslim si ze to budou tyhle kopies nazvem ISAW...

    Je me lito lidi co na tohle nalitnou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam