RUTHLESS: koukám palečky žádný, reakce taky ne, tak aby Ti to nebylo líto, přidám něco vlastních mouder ;)
Obrazově i střihově ok, ale po technický stránce je to ... k zblití ;) Pro mě osobně začínaj bejt záběry z GoPro apod. zajímavý ve chvíli, kdy se tam něco děje, nějaká akce. Točit tim rozhovory a dokumentární záběry, kde má oko čas zjistit, že to je "kvalita" mobilního telefonu (malej dynamickej rozsah, navíc "doraženej" v postu - černá je moc černá, bílá jsou přepaly nebo "wash outy" atd. atd.), to mi přijde ujetý. Ty kamery jsou určený k tomu, aby se s nima točily videa, kde mozek nebude mít čas poznat, že to je obrazově hnůj, ale aby se s tim točily až skoro nesmyslný věci co se pohybu týče nebo záběry, který s normální technikou těžko pořídíš.
Mě to přijde jako různý pokusy lidí s GoPro točit něco jinýho než "akci" - viděl jsem kupříkladu koncert nějaký tušim rakouský houslistky ... bylo to hrozný :D Ten výstup (vykoupenej kompaktností kamery, to je vlastně hlavní deviza, rozměry) prostě neni tak dechberoucí, že by se s tim dala nahradit běžná záznamová technika.