• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MILTRON: mas kliku ze je takovy teplo, jinak by te ten snehulak zazaloval za neakcnost videa :)
    WERT
    WERT --- ---
    MILTRON: Extremni test stavby snehulaka akcni kamerou?
    BABBA
    BABBA --- ---
    TURBO: super muzika!
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    TURBO: palečky dostaneš určitě nebuj zase se budeš cítit líp, ta poznámka s palečkama je fakt super. ode mě jeden máš :-*
    TURBO
    TURBO --- ---
    Já teda taky něco přiložim, je to v hnusný kvalitě youtube jako když vytáhneš krávu ze zadku, vlastně jenom další nudná "kalba na kole" a protože jezdim tužku a je to celý jen trapný FPV, tak to stojí za prd. Palečky mi prosimvás nedávejte, mohlo by mě to uvést v omyl, že to neni až tak špatný, děkuju. Jo a jestli nevadí, že sem to netočil žádnou "extrémí kamerou", použil jsem na to 10 REDů, natáčeno v interpolovanym rozlišení z 4K na 6K v exkluzivním bitrate 0.5bit, tak snad nevadí, že to bylo 10 kanńů na jedno vrabčátko.

    Někteří z mých cyklokolegů již viděli a tímto se jim omlouvám za opakování (matka nyxu a internetu obecně).

    Vítání zimy, otevírání peřiňáčů aneb "Tady je dědkovo"
    http://www.youtube.com/watch?v=3qkYm5AFOm4


    TURBO
    TURBO --- ---
    MILTRON: hnusný, moc kontrastu, na hovno rozlišení i bitrate, obsahově nudný, du si pustit svoje 4K videa ze sprchy, to mě uklidní.

    A je to timelapse nebo už spíš hyperlapse? A nehází to trošku pak do lapse? Palečkům nevěř!

    (tobě asi nemusim psát, že je to sarkasmus a legrace a že pravda leží někde jinde, nebudeš tu doufám za pár hodin křičet, že máš právo sedět nebo že je ti to jedno :D)
    TURBO
    TURBO --- ---
    BABBA
    BABBA --- ---
    FOGH: furt stejny :(
    FOGH
    FOGH --- ---
    BABBA: zkus pustit instalator s Administratorskymi pravy (pravym tlacitkem a v kontextove nabidce volba se stitem)
    BABBA
    BABBA --- ---
    Nevite co stim? Pri instalaci APE 11 mi to pise toto.
    TURBO
    TURBO --- ---
    RESCAPE: jo, někdy je to tu nejen díky mě slušnej ústav, ale ono hlavně třeba moje, Wertovy nebo Dragonovy (u ostatních nevim) kecy jsou dost často sarkastickýho rázu (což ale nebyl tenhle konkrétní případ), holt občas když tam chybí příslušnej smajlík tak to může leckoho zmást.

    Ale mě osobně kdyby někdo napsal o mym videu, že je kupř. technicky sračka, tak bych rozhodně nereagoval hned nabroušeně a i když bych si myslel cokoliv, tak by mě zajímalo proč a jak a nač a nebudu uraženej a hrát neuraženýho, že sem vlastně hrozně nad věcí.

    Za sebe můžu akorát říct, že mě mrzí kam až to s videem od ELESDY dospělo nejen díky mě, ale za tim co jsem doteď napsal si stojím (to neni žádnej "hejt" vzhledem k tomu, že slečnu/paní/dámu ani trochu neznám).
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Problém je v tom, že se na nyxu většina lidí spíš soustředí na to, kolik dostanou plusíků za svůj superkomentář, namísto toho aby se soustředili na danej post.
    Ale samozřejmě dokud tu bude možnost plusíkovat a mínusíkovat tak se to nezmění. Poslední feed tady několik dní zpátky byl naprosto ukázkovej..
    Tady by to mělo být spíš o kontruktivní kritice, protože za každým tímhle videem je kus práce a co se týče EGA tak to se tu spíš nahání někdy opravdu nemístnýma komentářema.
    TURBO
    TURBO --- ---
    ELESDY: nejspíš jsem špatně pochopil podstatu toho videa, myslel jsem, že to je test. Test, na kterym je vidět, jak se kamerka poprala s bídnejma světelnejma podmínkama klubu. Což bohužel vidět neni, navíc 640x268 opravdu není ani to "jenom HD" jak píšeš a v kombinaci s tak nízkým bitratem (600kbit) to z toho videa dělá ten špatnej výsledek. Mě jen přijde škoda mít takovouhle super fullHD kamerku a publikovat z ní takhle obrazově hnusný videa.

    Původní výrok o nulový informační hodnotě obsahu tvýho videa beru zpátky, někdo prostě chodí kalit do klubů a někdo si zase s kamarádama na kole v lese rozbíjí hubu a je každýho věc, jak svůj čas stráví.

    Jinak klidně do mě, já vim, že to moje video je sračka, jezdecký výkony žádný, záběry nic moc, v podstatě je to taky takovej z hovna upletenej bič. Taky jsem to sem dával z legrace a s příslušnym, servítky si neberoucím komentářem. Čili pro mě nic novýho, ale dík :)

    P.S.: nikde nečtu, že bych se do tebe předtím navážel skrz "nevhodnýho" využití kamerky. Nejspíš sis mě s někym spletla. Naopak jsem psal, žes zmiňovala "jízdy" a potápění a ať něco nahodíš.

    P.P.S.: "já jsem si nepotřebovala tímhle videem načechrat ego." - nejspíš nepotřebovala, nicméně tvoje ego tu slušně kope.
    WERT
    WERT --- ---
    ELESDY: oni uz se prodavaj i extremni kamery?
    ELESDY: + jestlis to nepochopila tak turbo te chtel naopak podporit v dalsi praci... A v podstate te ma rad (kdyz ctes mezi radky) proto nechapu proc ho tady urazis :*
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ELESDY: ta úroveň tady je bohužel někdy šílená ale nesmíš si to tak brát..
    co má říkat chudák ID MLICKO, nahodí sem naprosto luxusní HDR video, té práce co s tím musel mít a kromě mě se mu nedostalo ani trochu uznání :-)
    takže si dopadla ještě dobře :-)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    TURBO: celkovej kontrast jsem nejak posral, v nahledu to vypadalo jinak :) tech zaberu bylo malo, proto jsou delsi a nudny (nektery vic a nektery min). a tim ze je to domaci tak tam i neco delsiho chci. to neni uplne na efekt, to by se tam neco muselo dit. proste onanie a domaci archiv :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    JARDAK: dobrý videjko z takovýho toho domácího ježdění :) Já bych teda volil kapku rychlejší střih, některý záběry mi přijdou zbytečně dlouhý. Kolem 0:45 fajn střihy do přechodu v muzice. Zkusil bych příště i záběry dozadu, třeba na kámoše co jede za tebou.

    Jo a kdybych si měl moc vymejšlet ;), tak na mě je to až moc kontrastní.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    tak ja tedy taky nahodim jedno, opravdu ale domaci. je to 720 protoze mam gopro hd ktery umi v tomhle rozliseni 50 snimku, jinak ne. materialu bylo malo a navic malo svetla. delal jsem korekci barev (jinak by to vypadalo uplne silene :) ) ale nakonec to vyslo nejak vic do tmava nez bych chtel. cekam co vyjde za dalsi GP a planuju upgrade :) jinak teda bojuju se stabilizaci za jizdy..
    opakuji ze vykony jsou amaterske, video je domaci a nikdy nemelo spatrit svetlo internetu (za nejakou dobu ho zase stahnu :)

    Špindlerův mlýn 30. - 31. 3. 2013
    http://vimeo.com/83476910
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: Tak urciteeee....
    TURBO
    TURBO --- ---
    WERT: tak třeba se dočkáme nějaký ty jízdy jak psala tadyhle ELESDY. Taky marně čekám na nějaký videa od BOO, ale je pravda, že tam by se s velkou pravděpodobností mohlo jednat o video z šatníku/skříně na boty (ale psala i něco o potápění).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam