• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky

Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

rozbalit záhlaví
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    zdar, sorry za OT, ale při vypětí všech sil nejsem schopný pochopit rozdíl mezi gopro 3 silver + a gopro 3 silver. Pokud na to bude mít někdo chvilku, tak poprosím do pošty. Jo a vyplatí se to koupit ve státech/kanada? ...doba dodání, clo.... jsem nováček (budu:))....
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: všechny ok, je potřeba to brát jako originální baterii pouze bez značky GoPro proto to stojí co to stojí, používám ty baterky už skoro dva roky a není v tom žádnej rozdíl. Jen ty hodnoty 1600 1300 atd je potreba brat z rezervou, jsou to jen čísla aby se to líp prodávalo.
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    MERTLAS: Diky
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: mam a zatim zadnej problem...
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Zdar, vím že se to tady určitě už někdy omílalo, ale opakování je matka internetu. Takže má někdo konkrétní referenci na tohle - http://www.dx.com/...n-battery-car-adapter-charger-kit-for-gopro-hd-hero-3-black-269296#.U7ErA_l_tu4

Popřípadě baterky + nabíječky z DX obecně??? Díky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    kdyby nekdo shanel levnej (a fakt kvalitni, mam to doma) tripod mount na GoPro, tak zde: postovny zdarma, posilaj do 24h

Tripod Mount Adapter for Gopro Hero2 / Hero3 / 3+ / HD / 2 - Black - Free Shipping - DealExtreme
    http://www.dx.com/p/tripod-mount-adapter-for-gopro-hero2-hero3-hd-hero2-black-192516#.U60jyPl_vn4
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    THRAWN: http://goprozone.cz/navod-jak-na-lrv-soubory/
    Já s mým pomalým notasem to využívám běžně...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    LUK4SS: Pokud si nikdy netočil s GoPro tak ti nebude ta přidaná hodnota GoPro chybět, toď můj názor :) jak uz jsem tu jednou psal, největší mínus vidím v absenci stabilizace ale to by konkrétně na surf nemusel být problém, poznáš to až na asfaltu nebo v terénu na kole atd.. cenovej rozdíl je hodně zásadní a pokud nejsi náročnej a chceš jen tak něco natočit, bež do sj4000
    LUK4SS
    LUK4SS --- ---
    Ahoj, předpokládám že tu již diskuze proběhla ale přesto se zeptám. Jaký máte názor na SJ4000? Viděl jsem nějaké videa a vzhledem k ceně to vypadá na příjemnou low-cost záležitost.

Chystám se do Francie na surfy a říkal jsem si, že bych pořídil pár fotek/videí z vody. Vyznavač kamer nejsem, takže 10K za kameru dávat nechci. Existují ještě jiné varianty krom SJ4000, popř. máte s ní někdo zkušenost? Díky
    BABBA
    BABBA --- ---
    Pouzivate PAL nebo NTSC?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    THRAWN: to jsou thumbnaily, mazej :)
    RODWY: jestli ho najdu doma, tak ti ho klidne dam :)
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    aha, hezky a ja sem kuli tomuhle prave vzdycky pouzival to gopro studio abych tu mp4 prekonvertoval na mega velky avicko se kterym se da lip strihat a pak to zase exportoval znova do mp4 :) to sem z toho jelen teda :)
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    THRAWN: Gopro nataci paralelne i v nizkym rozliseni kvuli strihu. Muzes zmenit ext na mp4 vse sestrihat napr v Premiere v nizkem rozliseni (veskera prace bude vyrazne pohodlnejsi a rychlejsi) a nasledne akce pouzit na full res a nechat bezet pres noc a mit finalni produkt bez nutnosti zkouset znovu a znovu render v hiresu dokud nevyhovuje. Step-by-step najdes na googlu
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    jo chtel sem zeptat, ty soubory .THM a .LRV k cemu jsou ? ma cenu je zalohovat spolu s tema MP4kama ?

a pak jedna technicka, samozrejme ze se mi nekde potratil takovej ten malej plastovej kryt na kartu a usb, da se to nak sehnat zvlast ? diky
    RODWY
    RODWY --- ---
    DRAGON: ten co jsem ted nasel je stejne jen na cameru a nejde pouzit na vsechny nastaveni:(
    kdyz uz tak chci na kryt!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOKKTOR: predpokladam ze mluvi o kontrastu a barvach, polarizaci post neudelas
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    TURBO: jak prosimtě softwarově nahradíš polarizák? rád se zas neco nového přiučím
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    RODWY: zrovna na snih co jsem koukal je to fakt dobry. preexponovanej obraz bilim svetlem uz moc nezachranis..
    TURBO
    TURBO --- ---
    RODWY: jak píše DRAGON - je to spíš taková pocitovka, zas na takový to domácí točení za mě v klidu, i když já mám takovej pochybnej - jen kolečko vystřižený z filtru, co se strká mezi kamerku a obal, takže jak se to zmáčkne "do kulata" mezi čočku kamerky a čočku obalu, udělaj se na tom na okraji toho filtru takový faldy a občas to je vidět v obraze. Nakonec je stejně lepší točit s ProTune a na polarizák se asi vyprdnout, jeden si to stejně doladí při stříhání.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RODWY: funguje uplne stejne jako jakejkoliv jinej polarizak, koupil sem za par dolaru na dx.com. Bohuzel narazi na klasickej neduh optiky - kdyz nasadis polarizak na ultrawide optiku, tak neni vysledek celistvy ale polarizuje jen asi tretinu (u go pro, zalezi na ohniskove vzdalenosti) obrazu, takze spis bych ho nedoporucoval.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam