• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    SARKUF: vyresil si to nakonec nejak ? me s tim tedka prave otravuje zena, delam ji takovy promo video na jeji produkty, no a ted prave resi muziku, tak sme nejdriv mysleli, ze to staci koupit, ale ted koukam ze asi ne :) ja prave ani netusim, jak ten song s pravem k dalsimu vyuziti koupit
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    ahoj, chápu, že GoPro nikdo půjčit nechce, ale přísavku na auto - tu byste nepůjčili? :) Dík.
    BABBA
    BABBA --- ---
    TURBO: nemel sem moznost. byl to jen zazitek, takze sem nechtel zdrzovat :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    BABBA: netušil jsem, jak se "startuje" psí spřežení :). Proložil bych to záběrama projíždějícího spřežení, co třeba nějaká jízda po lesní cestě apod., položit kameru do sněhu do cesty spřežení ... možností je dost. Tohle je trochu nuda :(.
    BABBA
    BABBA --- ---
    Mushing - jízda na psím spřežení
    http://www.youtube.com/watch?v=LVDU1bBn99o
    TURBO
    TURBO --- ---
    PIPLA: video s hlavou a patou, super jsou ty záběry z auta a i když nejsem zrovna nějakej vyznavač nebo fanoušek aut, tak dveřma napřed na sněhu bych si to dal hned :). Pěkný!
    DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    mate niekto Windows Phone 8, funguje vám Gopro app (org.) ??
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    WIN_KLO: to samé, co loni:
    Snow drifting in Livigno 2014 by AWD.cz
    http://www.youtube.com/watch?v=w6d7YAOTatA
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    PIPLA: pro slowmotion googli phantom flex ale myslim ze si to pujceni zahy rozmyslis a pujcis si gopro 4 :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    To de :)

    Lost GoPro HD Hero Cam found after 2.5 months at Sea.mp4
    http://www.youtube.com/watch?v=4b6n1MwXCcs&t=39s
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    PIPLA: A copak to budete točit za aktivitu?
    TURBO
    TURBO --- ---
    PIPLA: Hero4 (i když osobně o kvalitě výstupu 1080p/120fps pochybuju, zajímalo by mě, na jakej bitrate se to točí, s ohledem na rychlost dnešních SD, byť UHS, karet) nebo zvážit, v závislosti na počtu vysokejch detailů v obraze, jestli vám nebude stačit 720p/120fps z GoPro a pak jen upscale do 1080p.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    WIN_KLO: to samozřejmě vím a zkoušeli jsme to, ale přece jen, GoPro a nějaká Slowmotion kamera je trošku rozdíl :) Při nejhorším to tak uděláme, ale 120 fps je jen v 720p :-(
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    PIPLA: Slowmotion natocis už na to GoPro. Nastav si třeba 120fps.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    tyjo, za 14 dní jedeme na akci a nemůžu najít 4 náhradní baterky do GoPro (3), ehm, náhodou, nebylo by možný si od někoho ty baterky půjčit? Ať mám lehčí spaní, když je nakonec fakt nenajdu.

    Případně nepůjčil by někdo rovnou celé GoPro? Co byste za to chtěli? :)

    A ještě jedna věc, .... Kameru, na kterou lze natáčet SlowMotion :-) by někdo nepůjčil? :D Ale to bych asi chtěla už moc...
    Dík.
    TURBO
    TURBO --- ---
    MLICKO: sorry, ale uniká mi pointa tohodle dialogu. Protože víš o čem je řeč, mohls to napsat rovnou a ne mě to tu nechat spamovat a vypisovat fakta.
    MLICKO
    MLICKO --- ---
    TURBO: ano kazdej frame 2x za sebou tudiz se nema smysl bavit o tom ze jde to "plnotucne" 60fps resp. 120, rozumnej plynulejsi ;)
    TURBO
    TURBO --- ---
    MLICKO: teď úplně nevim, jestli si ze mě neděláš srandu a píšeš mi, že znáš Twixtor, ale že nechápeš, jak bys z 60 frejmů udělal 120 ... ale budiž :).

    1s 60fps do 2s 60fps - kupř. vemu zdroj 1s o 60fps, nastavim u něj, že má 30fps a vložim si ho do timeline v 60fps projektu = výsledkem bude na polovinu zpomalenej původní zdroj.
    Nebo ten zdroj vemu, vložim ho zase do timeline a řeknu mu, že chci aby se natáhl na 200% původní dýlky. Výsledek stejnej.
    Pokud budu chtít výsledek plynulejší, můžu použít frameblending - interní, Twixtor, cokoliv. V opačnym případě dostanu klasicky výsledek 60fps video kde bude každej frame 2x za sebou.

    Tohle platí pro cokoliv kdykoliv, to je úplně jedno, 0.5fps, 24fps, 32.43fps, 1000fps, základ je pořád stejnej. Rozdíl bude akorát ve výsledný kvalitě.
    MLICKO
    MLICKO --- ---
    TURBO: jo ale ja se bavim o tom jak chces z 24fps udelat 60fps video.. pochopim to u twixtoru kde se z mene dela vice. A kdyz to vezmu ciste teoreticky tak z 1 vteriny 60fps samplu udelas 2vteriny 30fps slowmo. Potom nerozumim tomu jak z tech 60fps samplu chces udelat 2 vteriny opet 60 fps render (ve vysledku bych totiz mel 2vterinovy video o 120snimcich ktery nevim kde se mi vykouzlily)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    JARDAK: tak nevim v čem střihá, premiéra s tím zrovna problém mět nebude, nevim jak ten gopro editor
    NEX28XZ: jak píše TURBO: já gopro nemám,takže vlastně nevím, jakou kvalitu to na jaké fps točí, ale obecně je to jedno, pokud výsledek exportuješ do progresivního palu, což je 25 celých snímků za sekundu, tak cokoliv navíc je bonus ( kerý ovšem v případě násobků 30 musí ten program nejak přežvýkat)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam