• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky





    Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

    rozbalit záhlaví
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    HARVIE: Myslim ze po nahrani alternativniho FW by to zvladla XIAOMI YI - https://dashcamtalk.com/forum/forums/yi-action-camera.153/
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Existuje nejaka levna (idealne kolem 2000kc) kamera, ktera by dokazala streamovat po wifi video a zvuk v co nejlepsi kvalite? alespon 1080p, 30fps. Potrebujem to do brmlabu ciste jen na stremovani prednasek (pripadne i nahravani, ale nahraval by se ten stream z wifi, nikoliv pres kartu). Tj. je pro me irelevantni, ze to bude nahravat na kartu v 8K 60fps, pokud to bude po wifi streamovat 640x480 25fps. Taky je dulezity, aby se dalo streamovat kdyz to bude v nabijecce, aby se proste nemusela resit karta ani baterka. Hodne tech levnejch kamer tohle nejak umi, ale nikde sem se nedocet v jaky kvalite to streamujou... Mate nekdo s timhle zkusenosti?

    Pokud to bude potreba, tak muzem po "rozlousknuti" vymenit objektiv za nejakej bez rybiho oka a pripajeni externiho mikrofonu pro lepsi zvuk. Ale kdyby se to obeslo bez vymeny objektivu, tak by to bylo fajn.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Specifikace rozhodne vypadaji dobre, cena se tam snad jeste vejde (Pouzdro a Karta)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: co treba tuhle?
    Xiaomi Yi Sport Camera
    https://www.kamerov.cz/Xiaomi-Yi-Action-zelena-d348.htm

    GoPro HERO4 Black vs. Xiaomi Yi
    https://www.youtube.com/watch?v=kfsRtvrIGbw
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Hledam kameru pro dite pred pubertou, idealne do 3000,-

    Modelu je hodne a jako vzdy kdyz jde o kamery/telefony hodnoty uvedene vyrobcem jsou celkem k nicemu.
    Mate nekdo zkusenosti s temito modely?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pls netusite, jestli se dela nejakej "karma" grip, kterej je vodotesnej? Karma grip bude az v roce 2017, ja shanim neco, co uz je v prodeji. dik
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    chtel bych varovat vsechny, kdo maji HERO5 Black. Update v01.55 ma v sobe "fix", ktery Gopru nedovoli pouzivat baterie jinych vyrobcu, slusnej podraz. Tak bacha na to.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    kdyby mel nekdo zajem, prodavam GOPRO Hero 4 Silver, stav jako novej, bez jedinyho skrabnuti, bohata vybava, viz fotka. Surf/bike mouth holder, 3 baterky, USB charger, uw housing, kabel, selfie stick, ruzny mounty etc, manual.
    nejlevnejc se da sehnat za 9500, tak treba za 8000.

    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    DRAGON: předpokládám že vlc by to taky zvládlo konvertovat
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    vote Format Factory! Make your movies great again! dik!
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    Format factory?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    poradil byste mi nekdo prosim aplikaci, ktera mi zkonvertuje stary mov soubory z jedny kamery (ktery v Premiere otevru jenom audio kanal, v gopro studio taky) do neceho pouzitelnyho, co loadnu v Adobe Premiere Pro CS6?
    media player o tech mov souborech hlasi toto:
    Video: Quick Time Video, JPEG 1280x720 30fps 29647kbps
    PEKK
    PEKK --- ---
    STEMBUS: Letos jsem chvíli používal LG G5 a to má taky stabilizaci , která funguje naprosto parádně. Ideální na kratší záběry, jen by to chtělo nějakej šikovnej držák a možná i kryt, aby se při prvním pádu nerozflákal...
    VANIS
    VANIS --- ---
    DRAGON: jo takhle to funguje dobre, otazka co to dela pri hodne rozklepanym zaberu kde to nebude stihat ale to by asi meli mit odladeny
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    VANIS:
    DRAGON: tak evidentne funguje vyborne
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VANIS: tady je docel a v pohode srovnani
    Hero5 Black: Stabilization Comparison - GoPro Tip #544
    https://www.youtube.com/watch?v=JLuLfBV8rDE
    VANIS
    VANIS --- ---
    GOZER1: 5 ma digitalni stabilizaci, jak dobre to funguje v jaky situaci nevim
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    STEMBUS: Stabilizaci nemá a nikdy nemělo. Tvůj problém se řeší gimbal stabilizátorem, např. https://www.youtube.com/watch?v=qOuMNiSc8Qw
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Zdárek, měl bych dotaz:

    chtěl bych letos na hory (lyže) vzít kameru, posledních x let na svahu hodně fotím, ale i točím videa za jízdy. Malej foták v ruce a jedu. S kvalitou takhle udělanýho videa sem spokojenej, stačí mi, ale.. problém je samo sebou se "stabilizací" - a tak sem začal uvažovat, že bych do ruky vzal GoPro namísto foťáku :)

    Když sem tedka na to koukal, tak sem zjistil že je venku 5ka (asi pár tejdnů žejo?) a dokonce že už se dělá i verze "session" - což je přesně to co by se mi líbilo. Nepotřebuju LCD display atd, ale trošku mě zarazilo, že dle specifikaci až 5ka má "stabilizaci"? To dotedka žádný GoPro nemělo stabilizaci? Žil jsem v tom, že výhoda GoPra oproti jinejm čínám byla vždycky právě v kvalitě a stabilizaci obrazu "v akci", ale ono to nikdy žádnou nemělo?

    A máte už někdo zkušenost s tou 5kou a její stabilizací?

    A tedy, doporučili byste "session" - nebo je to ptákovina, která je sice malá, ale má horší kvalitu, nebo dokonce i použitelnost?

    případně i jakýkoliv jiný doporučení uvítám...

    Dík
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    Tak ja dnes úspěšně zakoupila nakonec go pro 4 silver, hodne lidi mi jeste z vlastní zkušenosti doporučovalo tu SJC Cam 5000 apod, ale nakonec jsem stejne neodolala a radši připlatila. Mam z toho větší radost nez bude mit přítel možná :D tak jsem se jen chtěla pochlubit...tak 4ka doufam snad nezklame holka :) konec spamu :)))
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    ma dotaz :) mam asi 6 let gopro hero, normalne funguje.. ale zda se mi, ze uz neumi tak dobre vyvazovat bilou jako driv. mam to primarne na snih a tam je problem s odrazem svetla od snehu a vsechno je to dost preexponovany a zda se mi, ze to byvalo lepsi :) je mozny, ze se ten obraz takhle casem degraduje? a nebo je to jen muj pocit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam