• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky





    Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

    rozbalit záhlaví
    NOMM
    NOMM --- ---
    PIFKO: nebude to kartou?
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    Nahodou teda nekdo nevite, co s tim: PIFKO? Porad zlobi..
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    kdyby mel nekdo zajem, nepouzite... za 150Kc.. kdyztak posta...

    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Čau, Ježíšek překvapil a donesl fusion, vypadá to na super hračku a taky na novej počítač, má tu někdo zkušenosti s editaci a HW a SW náročnosti a možnostma?
    FOGH
    FOGH --- ---
    PIP: skoda, ze to je Win only :-/
    PIP
    PIP --- ---
    Na Humble Bundle je software bundle s Vegas Movie Studiem 15 (23 USD) a Vegas Pro 15 (25 USD). Lze pořídit i jen za dolar Fastcut od Magixu. Ten jsem teď nainstaloval a je to hodně podobné GoPro studiu, ideální na rychlé a jednoduché sestříhání videa.
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    Nejak to tady nemuzu dohledat, ale jak je to s tim pozarucnim servisem u GoPro v Cesku? Mam Hero4 Black a po par mesicich zacala nejak blbnout, seka se, takze musim vytahnout baterku a zpet atd.. Je mozne to nekde projet nejakou diagnostikou? Je mi jasne, ze ta kamera ma cenu kolem 4 tis a timpadem zadna drazsi oprava se nevyplati, ale kdyby to bylo jen o nejake hodinove praci v servisu, tak bych to urcite prubnul.

    Nedela to tady nahodou nekdo? ..)
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    DRAGON: díky za info, kdyby se ti podařilo zjistit víc, nezlobil bych se ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEEJAYY: na to bacha, kamos zkousel "unlocknout" nejaky veci na silver z black a totalne to posral, pry to ma nejake kontroly. pokud chces muzu to s nim probrat a zjistim ti vic info.
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    vyhrál jsem GoPro HERO (2018) - je to fajn věc, ale softwarově je to hodně ořezané. Někde jsem zaslechl, že se soft, který v tom je dá nějak předělat na soft z HERO 5 - nemá s tím někdo praktickou zkušenost? díky
    COSMY
    COSMY --- ---
    DRAGON: tak to jsme na tom stejne :D
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    MERTLAS: Nejsem žádnej velkej kameraman, ale co se týká natáčení v pohybu bez gimbalu je to fakt velká změna :)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    MERTLAS: Pokud nemáš děti a ty starší verze jim nedáváš :-) ale oni naštěstí mají radost i z nich takže jak se říká ... K nezaplacení ... Na vše ostatni je tu MasterCard :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    DRAGON: na to musis koukat ekonomicky, jako u apple produktu :D proste to mas na rok, s prichodem novy generace to celkem vyhodne prodas a koupis generaci novou. Pocatecni ivestice je velka, ale pokud to takhle delas, tak te ten pristroj vyjde na par tisic... :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SWALLOW2: no celkem se musim drzet, abych nestrelil sestku a nesel do ni, ale zarekl sem se, ze to neudelam, menit outcam kazdej rok je pakarna... jenze oni s kazdou v poslednich letech prinesli tolik novyho.... hmmm :)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    DRAGON: Musím potvrdit že stabilizace sedmičky Black je proti 5 Black opravdu někde jinde. Tocim především MTB z prsou a rozdíl je vidět na prvni pohled. 4k v 60snimcich je pro mne asi jen bonus, ale příjemný :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    i didnt want to like it. GoPro 7; GREATEST EVER.
    https://www.youtube.com/watch?v=4EEiRtxU3aw
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Jake a kde koupit baterky do 7 black?
    Zkusenosti z ciny (do gp 5) mam zatim spatne, tak se rad necham poucit :) diky moc
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JARDAK: tak je to jenom desitka, to neni tolik penez (vim, je to subjektivni, ale visjak, lepsi kalba umi sezrat za vecer pulku :D), zas je nutny si obcas udelat klucici radost :)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    DRAGON: to je prave ono. vim ze nema smysl cekat rok az bude levnejsi. protoze prijde jako vzdycky novej model kterej bude zase lepsi :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JARDAK: no mne to povidej :) mel sem 3, 4, 5, ted mam 6 black, uplne mam prst na spousti abych si koupil sedmicku, protoze ja potrebuju od ty kamery dve veci: skvelou white balance a dynamickej kontrast (potapeni). Ale ne, nemuzu ji koupit, nemuzu do toho vrazet rocne pet litru, to je demence :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam