• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    COSMY
    COSMY --- ---
    DRAGON: tak to jsme na tom stejne :D
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    MERTLAS: Nejsem žádnej velkej kameraman, ale co se týká natáčení v pohybu bez gimbalu je to fakt velká změna :)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    MERTLAS: Pokud nemáš děti a ty starší verze jim nedáváš :-) ale oni naštěstí mají radost i z nich takže jak se říká ... K nezaplacení ... Na vše ostatni je tu MasterCard :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    DRAGON: na to musis koukat ekonomicky, jako u apple produktu :D proste to mas na rok, s prichodem novy generace to celkem vyhodne prodas a koupis generaci novou. Pocatecni ivestice je velka, ale pokud to takhle delas, tak te ten pristroj vyjde na par tisic... :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SWALLOW2: no celkem se musim drzet, abych nestrelil sestku a nesel do ni, ale zarekl sem se, ze to neudelam, menit outcam kazdej rok je pakarna... jenze oni s kazdou v poslednich letech prinesli tolik novyho.... hmmm :)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    DRAGON: Musím potvrdit že stabilizace sedmičky Black je proti 5 Black opravdu někde jinde. Tocim především MTB z prsou a rozdíl je vidět na prvni pohled. 4k v 60snimcich je pro mne asi jen bonus, ale příjemný :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    i didnt want to like it. GoPro 7; GREATEST EVER.
    https://www.youtube.com/watch?v=4EEiRtxU3aw
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Jake a kde koupit baterky do 7 black?
    Zkusenosti z ciny (do gp 5) mam zatim spatne, tak se rad necham poucit :) diky moc
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JARDAK: tak je to jenom desitka, to neni tolik penez (vim, je to subjektivni, ale visjak, lepsi kalba umi sezrat za vecer pulku :D), zas je nutny si obcas udelat klucici radost :)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    DRAGON: to je prave ono. vim ze nema smysl cekat rok az bude levnejsi. protoze prijde jako vzdycky novej model kterej bude zase lepsi :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JARDAK: no mne to povidej :) mel sem 3, 4, 5, ted mam 6 black, uplne mam prst na spousti abych si koupil sedmicku, protoze ja potrebuju od ty kamery dve veci: skvelou white balance a dynamickej kontrast (potapeni). Ale ne, nemuzu ji koupit, nemuzu do toho vrazet rocne pet litru, to je demence :)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    DRAGON: pred mesicem jsem hledal co si poridit. sestka se mi zdala moc draha a hledal jsem nejakej cinskej shit kterej by nejak obstal. ale ta stabilizace a framerate 240 v HD me dostaly. co se tyce kontrastu a vyvazeni bile je gopro imho vzdycky napred. a ackoliv konkurence nezaostava, tak gopro to stale vede a ja tomu fandim :) poridim asi za plnou palbu a privazu retezem na helmu :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JARDAK: to si pošmákneš, Kubrte!
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    DRAGON: no ja do toho asi pujdu :) predloni jsem ztratil svoji starou dvojku a tomuhle asi neodolam
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nechcete nekdo gpr session + feiyu tech G5 vse v zaruce 100% + serepeticky k tomu za 7k ?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak co rikate na stabilizaci a dynamickej kontrast sedmicky black? :)
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    DRAGON: pokud chceš free tak Resolve to určitě bude umět.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pls, poradi mi nekdo soft (windows nebo android) kterej mi zrychli mp4 timelapse video? pokud by to umelo jen v nekterych castech, tim lepe. diky Bohuzel gpro quik mi na desktopu nenacita media vubec
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    Nemate nekdo instalacku GoproFusion Studio 1.1 pro windows? Nova verze se mi sere a nejde exportovat. Nebo jde nejak sesit hruby zabery z Fusionu v Premiere? Nejsem schopnej ani jednu vec dohledat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak zajimava zprava, vcera sem dal freedive ponor do cca dvaceti metru s gopro 6 black a ta kamera to dala, bez housingu, masakr :) uvnitr ani kapka. Ale zacala pipat a vypla nataceni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam