• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    WILL
    WILL --- ---
    Mod má koukám stále svoje momenty:

Dayz Scaring People Predator
    https://www.youtube.com/watch?v=6Tg2XIDNnjQ
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    WIN_KLO: Někdo nějaké insider info?
    Kdyby to bylo free dlc pro armu, tak by to šlo přes steam ne?
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ze by neco do trojky
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    New Chernarus Perspective
    Experience zombie filled Chernarus from a brand new perspective! Available exclusively from Store.bistudio.com for FREE on 20th November at 18:00CET

Store.bistudio.com | Bohemia Interactive's Digital Store
    https://store.bistudio.com/
    HIDESPY
    HIDESPY --- ---
    DUBAS_: Malwarebytes nic nenašel. Tak už to snad bude dobrý. Dík za pomoc. :)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    jezisku a hydespyi zmente si heslo ke stemu ukradli vam ucet
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    údajně má řada lidí geny, které je chrání proti kuru. Just fun fact.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LOST_DOG: tím znásilněním by aspoň přetáhli zákazníky z kink.com - každopádně jako téma je to hustý. Podle mně ale dominant playing s želízkama už je zajímavější mechanika, která kráčí po tenkým laně a je to asi víc znásilnění, než když ti avatarku ojíždí jinej avatar.

prostě to vyzkoušej a uviděj, jaký kolem toho vzniknou příběhy.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOST_DOG: jj to chapu. ono je otazkou jestli na takovou roli hraci vubec pristoupi. vsak kanibalismus s lidskym steakem byl v jednom z modu a lidi ho ve valny vetsine naprosto ignorovali, protoze je mozny komplikace akorat obtezovaly.
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    NAGASAWA: Já jsem taky pro kanibalismus. Co mě přijde hodně přestřelené je ta jejich nemoc. To už bych radši ve hře viděl znásilnění a STDs, což by bylo dost pravděpodobnější a realističtější než kuru. Ale obávám se, že znásilnění by bylo pro vývojáře až příliš velké tabu. Lepší reklamu si udělají s kanibalismem.

RUDOLF: Pokud by mělo jít jen o roleplaying, tak by mohli raději plošně přidat random psychotické epizody s pravděpodobností 5%.

Já vím moc chci, aby to byl simulátor a ne jen rekreační střílečka :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LOST_DOG: inkubační dobu apod. nebudou řešit - v dayz se vše děje akcelerovaně.. přeci jen hraješ jen část dne.. maximálně se následek projeví až když se logneš příště - pak kolem toho ale bude kontroverze na téma feedback.

ad.. cooked, uncooked - to je věc co se bude měnit - imho to ve finále bude doufám jedno..

o KoS myslím vůbec nejde..

celý to je postavený kolem roleplaying.. potkat bandu smějících se a plačících týpků v tobě vyvolá docela zajímavou reakci.
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    LOST_DOG: Pro zajímavost aktuálně je třeba mezi syrskými rebely údajně 8-20 případů kuru, jeden už umřel v Německu. Grilovali si hlavy nepřátel.

DUBAS_: Do kroku přidávat nemusíš, ve fázi výbuchů smíchu by už nemocní neměli být schopni chodit bez pomoci :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOST_DOG: imho je to fajn. resit moralni dilema jestli nekoho sezeres z z hladu, anebo z nudy nedelniho odpoledne by mohlo byt celkem prima, kor kdyz na to bude postava emocne reagovat, coz bude generovat celkem vtipny momenty.
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    RUDOLF: Co přibude příště? Upíři a vlkodlaci?:D Podle mě je tohle až moc umělá brzda "kill'n'eat on sight", která stejně nebude v praxi KOS snižovat.
    Aby jste dostali kuru musíte sežrat někoho, kdo kuru má. V připadě Creutzfeldt-Jakoba je to 1 z milionu a navíc důchodce. Protože tyhle prionové nemoci mají inkubační dobu třeba 14 let (klidně i 40). Navíc by jste museli sežrat mozek, míchu, oči, nebo střeva, kde je prionů nejvíc. A tepelné zpracování nepomůže, protože nemůžete zabít, něco co nežije.
    Takže doufám, že tohle doladí/odstraní. Protože by mohli přidat dost realistického obsahu s nemocemi, které by byli mnohem pravděpodobnější (pneumonie, encefalitida, tetanus, etc..).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Cože udělal?
    - Vojel svoje rodiče.

- Oba dva?
    - Jo.

Mámu. Tátu. Rodiče.
    Oba dva. Vošukal je.

Fakt?

A víš, co jsem o něm ještě slyšel?
    Že je pak zabil, uvařil je a sežral.

Chceš mi říct, že zabil oba svý ro...

Říkám ti: zabil je. Vošukal je.
    Uvařil je. Sežral je.

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DUBAS_: zvlášť když smích bude mužskej a oděnej do šatiček.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RUDOLF: tsi kravo tak az clovek kolem sebe uslysi narek ci silenej smich mel by pridat do kroku jinak bude k svacine :o)
    HIDESPY
    HIDESPY --- ---
    RUDOLF: To je dost freaky :D ale je to dobrý :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    The Side Effects of Cannibalism in DayZ 0.51 | Brain Disease Symptoms
    https://www.youtube.com/watch?v=0Hmtt6IhvBI
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DZS: u me taky funkcni je to super videt tuhle novou mapu z vejsky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam