• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: spíš je vidět, že hry teprve vychází z puberty. me gusta
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SVORO: diky za tip, je to naprosto excelentni. na jare jsem videl trailer a vubec jsem netusil ze uz to vyslo. Skoro by se mi chtelo rict ze to je survival nextgen
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SVORO
    SVORO --- ---
    Mimochodem nenechte si ujít

This War of Mine gameplay trailer - THE THINGS THAT TAKE US BACK
    https://www.youtube.com/watch?v=XI_c0lp68RY

Podle mne je to hodně dobrý!
    SVORO
    SVORO --- ---
    RUDOLF:
    RUDOLF:
    DUBAS_:
    HNIZDO:
    Tam vidíte jen dvě? Další je hned za plotem vedle toho klečícího, pak je jedno za dalším plotem a leží pak jsou dvě jak na obzoru ta jedno klečí jedno leží, před tím je keř a jedno je za ním! Na levé straně je jedno, které leží mezi vstupem do baráku a sloupem, další je nalevo od sloupu leží na chodníku za značkou přechodu. Další stojí pod tím billboardem! A to se bojím podívat do oken!!!
    Jsou všude!!!!
    BAT
    BAT --- ---
    BURKHAR: Na Cernatrusi bezna praxe - behem prvni prumyslovy revoluce se polni cesty osazely patnikama, vc. hlinenych cest v ulicich (aby se ukazalo ze na to maji), potom behem ty druhy se hlineny cesty zalily asfaltem nebo betonem a udelaly se chodniky podle toho jak to predseda videl na fotce ze sousedniho Ceskoslovenska, akorat ty patniky mu prislo lito vytrhavat tak je tam proste nechali.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: To se s těmahle nedělalo, soused byl cestář, tak to vim. ;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKHAR: myslíš jak ten umělohmotný patník zalili do betonu?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    RUDOLF: By mě zajímalo, jak ten umělohmotnej patník mlátili do toho chodníku.
    WILL
    WILL --- ---
    HNIZDO: Je tam určitý tmavší kolečko, který naznačuje, že je to optika. A pak nevypadá to jako klasická textura trávy :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    RUDOLF: toho pod stromem jsem videl okamzite, ale toho druhyho nevidim ani v tom krouzkou :)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RUDOLF: to ghilie je neviditelny :o)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF:

Craftable. You will have to find some netting material and harvest some grass. The suit will be made in sections so its not like you just 'craft whole body ghillie suit' and the netting won't be super common so to create the whole thing, it won't be an easy task.
    We didn't want to make it so easy to acquire one so that everybody and their grandma runs around with it. We're also planning a restriction with backpacks - you won't be able to wear one if you're wearing ghillie.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    When You See It You Will Shit Bricks! // to jsem totálně přehlédl

WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    WIN_KLO: Koukám na reddit a docela by přicházela v úvahu nějaká APK pro mobily...
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    LOST_DOG: No právě, aby to nebyla jen nějaká mapa nebo něco... Ale doufám alespoň v oficiální Chernarus pro Armu 3.
    WILL
    WILL --- ---
    Mod má koukám stále svoje momenty:

Dayz Scaring People Predator
    https://www.youtube.com/watch?v=6Tg2XIDNnjQ
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    WIN_KLO: Někdo nějaké insider info?
    Kdyby to bylo free dlc pro armu, tak by to šlo přes steam ne?
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ze by neco do trojky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam