• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    HNIZDO: hmm pvp, kdyz dorazime na server my tak je tretina hracu v cudu do peti minut
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    BURKHAR: Hele na kole muzes jet s 2.5t stavebniho materialu v baglu, to neres, jinak by to byl vopruz. Ano, slo by udelat systemovej overhaul, stavebni material jen do nakladaku atd., ale tohle neni cimcity, jak si bohuzel nekteri hraci mysli, tohle je porad jeste pvp.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HNIZDO: Tady přes ten kulas neni slyšet už vůbec nic. :D Ale jako jo, tohle je epickej fight, akorát mi teda připadá, že ty postavy snesou neskutečný peklo, 136 kg v batohu, 20x přejetej BVP... :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DUBAS_: Vy jste fakt skilleři! :D

Ale udělej si už něco s tim zvukem tvýho hlasu při nahrávání, kdysi ještě za vanilla modu se to řešilo, aby byl slyšet i ten, co nahrává. Protože ty vaše videa jsou super, ale je tam slyšet každý tvoje stý slovo. ;)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    neco z modu, vcera jsem mel tolik zivotu jak kocka

DayZ Chernarus United Warriors - soldiers vs. BTR-90
    https://www.youtube.com/watch?v=XXt4IF98tWI
    LACHY
    LACHY --- ---

SVORO
    SVORO --- ---
    Popis u budovy říká "Danger/ Nebezpečí" což znamená nepřátelé. Banditi.
    Vzal jsem svůj nůž a připravil se na ty zmrdy.
    Uviděl jsem jednoho banditu potom co jsem prolezl oknem, uviděla mne a začal běžet pro posili.
    Doběhl jeden s brokovnicí, začal mě nahánět naštěstí jsem se mu schoval a čekal...
    Stále mne hledal, ale nějak mu to nešlo až se přiblížil a já ně něj skočil.
    Začali jsme bojovat, chytil jsem mu brokovnici takže nemohl střílet a tak jsem ho sejmul.
    Vzal jsem brokovnic a šel znova dovnitř.
    Moji přátele mají hlad a potřebují jídlo a tohle jsou banditi sprostí vrazi! Zaslouží si to co to dostanou!
    Vzal jsem nějaký jídlo a další zásoby načež se ukázal další bandita.
    Střelil jsem ho z brokovnice, padl s bublajícím řevem.
    Ta ženská co mne viděl se rozběhla proti mě s nožem!
    Oh.. proběhla kolem mě k chroptící mrtvole, brečela a křičela, že jsem vrah...
    Vystřelil jsem znovu a zabil jí.
    Pak bylo ticho, začal jsem pospíchat a bral zásoby rychle, než se ukáží další banditi.
    Otevřel jsem kredenc vzal další jídlo.
    Bylo na něm nápis "private/soukromé"... Někdo vlastní tuhle skříň?
    Podíval jsem se ven směrem k další budově a mezi nimi skleník, který někdo postavil ?
    Jeden chlápek říkal, že jsou na tom špatně s lékama.
    Tohle... ne ne ne to nemůže být ono. To prostě není pravda!
    Tohle nebyl... to nebyl opuštěnej a vyrabovanej dům.
    Tohle byl ukryt další skupiny.
    Tihle lidé jsou... byli... civilisti! ... a "Já" bandita jejich vrah....

Volně a špatně přeloženo z jedný recenze k TWIM

This War of Mine on Steam
    http://store.steampowered.com/app/282070/
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LACHY: prej to není to bug, ale regulérní chování systému, kterýmu chybí ještě nějaká funkcinalita s neznámým časem dodávky.. někde jsem četl, že ten systém přepracujou na area based, teď je buď grid based nebo přímo location based..
    LACHY
    LACHY --- ---
    REDSNAKE: Jo, to je hrůza. Jestli zkoušej kolik lootu vydrží server, tak je to OK ;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Chm...

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: spíš je vidět, že hry teprve vychází z puberty. me gusta
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SVORO: diky za tip, je to naprosto excelentni. na jare jsem videl trailer a vubec jsem netusil ze uz to vyslo. Skoro by se mi chtelo rict ze to je survival nextgen
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SVORO
    SVORO --- ---
    Mimochodem nenechte si ujít

This War of Mine gameplay trailer - THE THINGS THAT TAKE US BACK
    https://www.youtube.com/watch?v=XI_c0lp68RY

Podle mne je to hodně dobrý!
    SVORO
    SVORO --- ---
    RUDOLF:
    RUDOLF:
    DUBAS_:
    HNIZDO:
    Tam vidíte jen dvě? Další je hned za plotem vedle toho klečícího, pak je jedno za dalším plotem a leží pak jsou dvě jak na obzoru ta jedno klečí jedno leží, před tím je keř a jedno je za ním! Na levé straně je jedno, které leží mezi vstupem do baráku a sloupem, další je nalevo od sloupu leží na chodníku za značkou přechodu. Další stojí pod tím billboardem! A to se bojím podívat do oken!!!
    Jsou všude!!!!
    BAT
    BAT --- ---
    BURKHAR: Na Cernatrusi bezna praxe - behem prvni prumyslovy revoluce se polni cesty osazely patnikama, vc. hlinenych cest v ulicich (aby se ukazalo ze na to maji), potom behem ty druhy se hlineny cesty zalily asfaltem nebo betonem a udelaly se chodniky podle toho jak to predseda videl na fotce ze sousedniho Ceskoslovenska, akorat ty patniky mu prislo lito vytrhavat tak je tam proste nechali.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: To se s těmahle nedělalo, soused byl cestář, tak to vim. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam