• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BURKE: to je dobrej název, hlasuju pro.. bohemka mi platí tác měsíčně a mám slíbeno že dostanu tisíc éček, když to začně hrát hanouch.
    BURKE
    BURKE --- ---
    Ty lojzo , radsi si zapni Standalone a bez sbirat plechovky
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    BURKE: uz jsi skoncil Lojzo?
    NAGASAWA: ja se u toho sem tam docela dobre pobavim :) vcera military zakladna vedle Myshkina lootujem, najednou slysim auto, prijede modra V3S a zni vyskoci typek... obehnem zakladnu, skocime s brachou do auta a ujizdime, typek bezi zanama, dokopce nas dokonce predbiha, stocim to skopce dolu, typek otaci a bezi zpet lootovat. zastavime auto, priplizime se zpet k zakladne :) klucina rozdelal ohen v bunkru (asi aby nas prilakal, ze se ohriva), bohuzel jsme byly opatrnejsi, dostal headku na 400m, vylootovali jsme ho a zpet k autu a odjezd :) NAPROSTA BOMBA!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ELPASO: v soucasnym stavu to vazne nema smysl kontinualne hra. pust si epoch na modu a udelas momentalne lip.
    BURKE
    BURKE --- ---
    To tady rovnou přejmenujte na Dazy fanboys club a dejte mi třeba 50 mínusek , kolik vám bohemka platí za tuhle šaškárnu tady ??
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    RUDOLF: takze zachovani veci pres stredu proste neni mozne. no tak to je parada :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HOUGAN: kukám, že jsi řekl to samé.. merde, nejradši bych šel spát.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ELPASO: jo, ve středu je reset..
    BURKE
    BURKE --- ---
    On to někdo ještě hraje ?
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    RUDOLF: jasne, 1st a 3rd a exp jsem nepocital...
    ZOMBO:
    HOUGAN: jop, to je znama vec, ze 8:00 po restartu resetuje postavu. Nicmene nam se deje to ze jdem spoluna server kde je 20 lidi a cas treba 14:01, me to pripoji, kamarada to kickne (session timeout) a postava fprdeli :)

a jeste jeden dotaz - i persistent servery resetujou veci na zemi jedenkrat tydne tedy ve stredu pri maintanance? udelali jsme si stash (zbrane a naboje). naboje byly pryc hned druhy den a zbrane zmizely nasledne taky (asi ve stredu nejsem si jistej). sance na udrzeni veci pres stredu je stan? nebo to nejde?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ELPASO: HOUGAN:

přesněji 4 postavy na public,:
    stable: public 1st person / public 3rd person
    experimental: public 1st person, public 3rd person..

co se týče private.. je to kombinace server a hive.. hive může být společný pro několik private serverů nebo jen pro jeden.. právě hive udržuje charakter a persistence.. tj. několik serverů si může držet jeden hive.. dayz-sa.cz má domluvu s jiným serverem, takže sdílej hive..
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ELPASO: Možná je to jen náhoda, ale mně fungovalo, když jsem se po takovym nechtěnym respawnu nehejbal nebo nedělal něco, co by hive uložil, a rovnou se odpojil. Postavu mi to pak nepřepsalo a po dalším připojení jsem dostal tu původní.
    HOUGAN
    HOUGAN --- ---
    ELPASO: 1) jj pripadne muze byt private hive ktery ma vice serveru a sdileji porad stejnou postavu (snad nekecam :) ) 2) nedavno se mi to stalo po server restartu nechce se to na server vracet hned jak se ukaze v server listu ale chvili vydrzet
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    mel bych par dotazu k SA:

- plati toto - jedna postava na public hive? a nasledne na kazdem serveru s private hive mam novou postavu, ktera se uklada nezavisle na ostatnich postavach na ostatnich private hive?

- jak casto prichazite o postavu? kamaradum kolem me se to deje rekneme jednou az dvakrat do mesice :) relog a postava je pryc...
    SVORO
    SVORO --- ---
    RUDOLF: Jsem si říkal celkem nuda do zatopenýho města ;)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    !!!

[Arma 3] Esseker 0.1 (alpha) 169km2 post-apocalyptic world
    https://www.youtube.com/watch?v=KhE5ytnnCXU
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF:
    ha nahodou spravnej pristup viz
    Ghost dog cop scene
    http://www.youtube.com/watch?v=s-kxtRJqmNg
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    btw.. včera jsem testoval survival s prdelkou v růžovém na CZ serveru.. v military base na verešníku jsem narazil asi na tři mrtvoly ve vězení, docupital jsem po schodech nahoru, jeden nehýbající se cápek u okna, druhej zády ke mne .. ruce prázdný, zařvu čau, pak ještě hi pro jistotu - chapík se otočí a dvě dávky do růžové děvy.. chápu že mít ženskej hlas, tak ho nenaseru.. ale stejně.

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: ještě pomáhá přehodit ty předměty v inventáři, případně to vyndat z ruky.. jako by tam byl nějakej lag mezi serverem a klientem, tak to jakoby refrešneš:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam