• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    BLACKOUT:
    TERZ:

To by mě zajímalo jestli vůbec existuje nějaký delší dobu banproof cheat. Když jsem si cheaty kupoval já, tak jsem investoval do těch údajně "top-notch" a stejně tam byl global ban co nevidět. Zařvaly mi takhle dva klíče, druhej i přes to že jsem na něm cheat nepustil (imho zůstalo něco na disku).

Pamatujete si jak jsem Vám cheatama administroval server vůbec vy nevděčníci? :-D Kdo byla ta paní kterou jsem s komentářem "fuck off cheater, get out of our server!" 4x za sebou zastřelil abysem zjistil že to byl false flag mého anticheatu? :-D
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    RUDOLF: BrutalWare z hysterky? To je těžká nostalgia :-D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: sam psal ze na tom i zarobil, ze...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    hele, já chtěl bejt na střední taky hacker, nabootoval jsem nějaký 2 disketový brutaware distro a po pár hodinách dopad asi jako jx doležal:-) dnes bych aspoň rozuměl tomu co dělám, a vlastně by mně bavilo testovat i aplikace o který se starám, ale práce je moc a člověk se nakonec pohybuje hlavně jedním směrem, takže aby šel jinudy, musí obrátit celou loď.. hacking je hra a dokud to blackout nezneužívá nebo ještě hůře neprodává, tak cajk.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    A Blacku, jsi white hat?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: číterky mně serou, ale tohle je prostě informovaná diskuze.. stejně tak se mluví na hacking konferencích..

pokud ale čítuje, tak no merci:-)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BLACKOUT: klidně zkus..jako stany a auta jsou otázka, jestli jsou to static předměty.. ale to je spíš otázka, ale možná hodně hluboká vlastnost engine, tak s tím jen tak něco udělat nepůjde..

každopádně lidi by jsi dál jak v 2-5 km vidět neměl.. a za druhé, myslím že žádnej čít ještě neumí vykrádat stany po celé mapě.. tj. možná načteš stan, ale dokud nebudeš ve 2 km od něj, tak nevíš co v něm je.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Se mi snad jen zdáte. Ještě ho obdivujte. To není jen o znalostech, ale jak s nima naložíš. Pro mě je každej kdo tohle dělá kretén všech kreténů.
    TERZ
    TERZ --- ---
    REDSNAKE: No tak jen tak btw. o blackoutovi jakožto cheaterce se ví již nějakým tím rokem :D jestli si ty globaly vzal natolik k srdci, že si začal psát kódy sám a netahal veřejné free-baninaweek-cheaty tak respekt. Kodéři jsou mnohdy fakt talentovaní lidé a čuměl by jsi co dokážou vytvořit. Čtení z paměti není zas tak přelomové ale proč ne. Za ubožáka bych považoval člověka, kterej za to sype cash, takovejch je mi fakt líto :-D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Jo, odkopal se pěkně.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: blackout jen sdílí znalosti, neser se do něj:-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BLACKOUT: Evidentně to nebude to jediné co ti chybí.
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    REDSNAKE: Socialne citenie nastastie nemam
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BLACKOUT: Beztak si myslím, že kecáš a nic jsi nevytvořil. A kdyby jo, uvědomoval by sis vůbec, že kazíš hru všem, kteří za hru zaplatili a koupili si ji?

Radši nic, nebo napíšu něco čeho budu litovat.
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    REDSNAKE: Kludne redsnake, ja som si len dokazal, ze na danu vec mam, a posunul som to vyssie,
    DUBAS_: zatial nic nehulim, len sa nudim v praci ...
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    BLACKOUT: ty vole co to hulis za matros
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BLACKOUT: Jestli píšeš hacky a pak je prodáváš jsi u mě neskutečný ubožák.
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    RUDOLF: Si si isty?, no ked som sa v dobe davnej a minulej dost nudil, tak som videl celu mapu, proste offline metoda funguje a bude fungovat ... a ku anticheatu ... ked sa hodis do menu (a mapu mas stale v pamati) tak BE uz nebezi a pokial aj ano ... da sa zhodit a neni problem ... potom si suradnice prcnes do dayz_DB ... a custom riesenia funguju aj na Epochu atd ... Ked pridem z prace, mozno najdem screen ... AKA EPOCH SAFEs.png ...

Dalej zalezi natom ci clovek ktory pouziva ESP napr. ma "matros" z netu, alebo je to jeho vlastna tvorba ...
    Osobna skusenost, vlastna tvorba je stale safe ...

REDSNAKE: Logiku celej veci nepochopis, mna natom osobne bavi, pisat kod :) Script Kiddies si to potom stiahnu, v mojom pripade som si zarobil :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    To by jeden blil. nechápu co za ubožáku má potřebu používat cheaty nebo podpoůrné programy v multiplayer hrách.
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    REDSNAKE:
    Online, sanca ze tvoje kungfu je naprd a dostanes banan, (Vidis aj aktualne pozicie hracov napr ...)
    Offline (nevidis hracov ale vidis staticke objekty , auta, stany, crashky) Niesi ONLINE takze banan nedostanes (CheckSum ... Skontrolujes si procesy ... BE nebezi = NOBANANA)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam