• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Jablon, aneb ultimatni pomucka survaka na nynejsim expu. Na redditu jsem se dozvedel o super bugu. Staci pred jabloni stisknout klavesu f11 a v momente kdy se provady animece lze jablon zaspamovat searchem. Takto jsem za 2 min nasel 30 jablek.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HANOUCH: No tak to bejvalo na dennim pořádku žejo :-D z toho právě plynula naše flustrace a touha po DayZ SA která tenhle problém vyřeší.

Bohužel teda začalo řešit problémy úplně jiný no ... Nám ujel vlak, mládí v prdeli, původní banda se v původním složení asi těžko sejde znovu aby byla stejná atmosféra ...

A po půl roce-roce hraní sem začali na nyx chodit lidi co se nás ptali jestli si nechcem zahrát ve více lidech DayZ, že maj skajp :-D

Dneska jim to tu patří. MLÁDÍ VPŘED!
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HALCYON: a pamatujes na ty dva typky na thirsku co si tam udelali tu arenu na tom ostruvku :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    DUBAS_: Jé ajo, to si pamatuju! To bylo od vás tehdy strašně hezký :) To byla ještě komunita stmelená no ... už si ani nepamatuju kdo jí začal tříštit, ale to taky byla velká aféra :-D Možná Kája by si na tříštiče vzpoměla?
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    no vyhaneli jsme certa dablem no bylo nam to hovno platny

pak jsme se ti slozili na novej ucet a byl do tejdne taky v hajzlu to byly tezky zacatky :)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    TERZ: Jo, to bylo ono! :-D. Časy kdy tě BE kicknulo když si otevřel mapu v autě :-D.
    TERZ
    TERZ --- ---
    HALCYON: Ano to si pamatuju, situace kdy jsme ti pyšně na mumble tleskali aby se následně v auditku někdo ozval svorovi s tím, že mu na serveru běhají cheateři co pořvávají na jeho ženu tuším :-D
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON: Mám pocit že snad byla i z nyxu.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    BLACKOUT:
    TERZ:

To by mě zajímalo jestli vůbec existuje nějaký delší dobu banproof cheat. Když jsem si cheaty kupoval já, tak jsem investoval do těch údajně "top-notch" a stejně tam byl global ban co nevidět. Zařvaly mi takhle dva klíče, druhej i přes to že jsem na něm cheat nepustil (imho zůstalo něco na disku).

Pamatujete si jak jsem Vám cheatama administroval server vůbec vy nevděčníci? :-D Kdo byla ta paní kterou jsem s komentářem "fuck off cheater, get out of our server!" 4x za sebou zastřelil abysem zjistil že to byl false flag mého anticheatu? :-D
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    RUDOLF: BrutalWare z hysterky? To je těžká nostalgia :-D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: sam psal ze na tom i zarobil, ze...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    hele, já chtěl bejt na střední taky hacker, nabootoval jsem nějaký 2 disketový brutaware distro a po pár hodinách dopad asi jako jx doležal:-) dnes bych aspoň rozuměl tomu co dělám, a vlastně by mně bavilo testovat i aplikace o který se starám, ale práce je moc a člověk se nakonec pohybuje hlavně jedním směrem, takže aby šel jinudy, musí obrátit celou loď.. hacking je hra a dokud to blackout nezneužívá nebo ještě hůře neprodává, tak cajk.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    A Blacku, jsi white hat?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: číterky mně serou, ale tohle je prostě informovaná diskuze.. stejně tak se mluví na hacking konferencích..

pokud ale čítuje, tak no merci:-)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BLACKOUT: klidně zkus..jako stany a auta jsou otázka, jestli jsou to static předměty.. ale to je spíš otázka, ale možná hodně hluboká vlastnost engine, tak s tím jen tak něco udělat nepůjde..

každopádně lidi by jsi dál jak v 2-5 km vidět neměl.. a za druhé, myslím že žádnej čít ještě neumí vykrádat stany po celé mapě.. tj. možná načteš stan, ale dokud nebudeš ve 2 km od něj, tak nevíš co v něm je.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Se mi snad jen zdáte. Ještě ho obdivujte. To není jen o znalostech, ale jak s nima naložíš. Pro mě je každej kdo tohle dělá kretén všech kreténů.
    TERZ
    TERZ --- ---
    REDSNAKE: No tak jen tak btw. o blackoutovi jakožto cheaterce se ví již nějakým tím rokem :D jestli si ty globaly vzal natolik k srdci, že si začal psát kódy sám a netahal veřejné free-baninaweek-cheaty tak respekt. Kodéři jsou mnohdy fakt talentovaní lidé a čuměl by jsi co dokážou vytvořit. Čtení z paměti není zas tak přelomové ale proč ne. Za ubožáka bych považoval člověka, kterej za to sype cash, takovejch je mi fakt líto :-D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Jo, odkopal se pěkně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam