• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HALCYON: Me akorat sere vase (kdykoliv se vam hodi do kramu to nazyvat trollingem, delate to) absolutne nekonstruktivni tlachani. Toz tak...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    TERZ: Sprejování po zdech by prej byl oříšek, ale o kreslení do sněhu řeč nebyla. Takže potvrzeno.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Já nevim proč to tam nepřidaj!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKHAR: Myslím takovou tu věc, která přidává další vrstvu textury a to jen v částech, kde to chceš mít zasněženo...
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    BURKHAR: Burkhlar plz.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: Na stavajicim enginu? Imho ne... Neni to Spintirles.
    TERZ
    TERZ --- ---
    BURKHAR: Žádné předělávání textur, tohle je DayZ SA! Plně dynamickej částicovej sníh kterej bude měnit strukturu ploch a až přidaj chcaní tak si budeš moct i kreslit.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Pro začátek asi jen padající vločky. Ale jestli je druhá testovací mapa Taviana, tak Namalsk snad bude hned v závěsu. Nečekal bych nicméně ten generovanej, co umí VBS3.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKHAR: Tak teoreticky by stačila nějaká ta technologie, jakoby další vrstva textury, která by se mohla použít nějak plošně na velkých plochách a pak jen doladit drobnosti, ne?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: Technicky ano, ale predelej ty terabajty textur. Muzes zacit hned, hodne stesti...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: Technicky by to šlo, na stávajícím enginu?
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ZOMBO: ackoliv, zimni Cherno.....
    Me gusta!
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Zkus spustit dayz s prikazem -oldui ... https://twitter.com/eugenharton/status/569584622423711744
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    cus jakej je figl pripojit se na experimental porad mi to nejde a to jsem se drzel rad rudolfa,
    mozna treba blbe :o)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    A jeden zasněnej fake Lada

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Next-gen Pik "Douchebag Mountain" Kozlova

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Peter - Mr.Chow and T.V.S.B.O.H [DayZ Standalone]
    https://www.youtube.com/watch?v=Ag2NBDq3W8w&feature=youtu.be
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: 20 lidí na serveru je dost nudna.. negusta
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: uvidíme, jako každej jsem rád za každou dobrou hru, ale tohle mě zatím vůbec neláká. To se mi víc líbí Life is feudal. Středověk mi přijde, že by to mělo být daleko masovější, než 10vs10. Early, jasně, dá se argumentovat tím, že počet lidí na serveru změní...

Uvidíme, no
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam