• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    WIN_KLO: už jsou servery s persistencí?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---

The SVD (СВД), or Dragunov rifle as its commonly known, is used in a designated marksman role at the squad level in Russian doctrine. Model is WIP and needs to be animated, have sounds made, cfg, and finally added to the loot tables when the designers feel comfortable there is enough control over the number of these spawning.

Trello
    https://trello.com/c/Yzq5pNSS/53-weapon-related-art
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: podle mně jen grafika dodaná ve střihu
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: wut? SAčko s ukazatelem teploty, žrádla, krve a pití?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Dangerous Game ~ (DayZ Standalone Hardcore)
    https://www.youtube.com/watch?v=HREXizVjFM0
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ♪ I Want Some Beans (Jackson Five DayZ Parody)
    https://www.youtube.com/watch?v=vr-7RBCigUk
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    IMO proč se odložilo vydání a vloni následně i beta:

jaro 2012 zrod módu
    léto 2012 začátek vývoje SA, na hře pracuje malej tým: míň než 10, z toho 1–2 programátoři se znalostí enginu
    konec 2012 BI nechce vydat jen "odladěnou", placenou verzi módu; hra se z gruntu předělává, byť stále s malym týmem
    konec 2013 vydání SA
    jaro 2014 SA vydělal mnohem víc, než se čekalo; najímaj se desítky novejch zaměstnanců
    2014–2015 novej engine/render, nová AI, překopání hlavních prvků jako ovládání a inventáře

Co IMO udělala Bohemka dobře: pochopila, že už nemůžou udělat půlku hry – platformu – a tu předat komunitě.

Co IMO udělala Bohemka špatně: dostatečně nevysvětlila změny ve směru, jakym se vývoj za poslední dva roky ubíral.

Oba restarty vývoje považuju za správný rozhodnutí v dlouhodobějším měřítku a vzhledem k počtu vývojářů, co na hře v tý době pracoval (v letech 2012–2013 se studio soustředilo na vydání Army 3 jako hlavního projektu).
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    nicméně, dnes mi SA dalo po dlouhé době to, kvůli čemu ho hraju, ať nejsem celou dobu jen negativní. Měl jsem takovou casual postavu, mosin, zelený pršiplášť, pár nábojů a nesmysl. Našel jsem si V3S a jezdil s ní po pobřeží, protože tam je spousta lidí. Freshspawny jsem nějak zvlášť nezabíjel, jen jsem si ustřílel dva panáčky na letišti ve věži což byla moc pěkná akce, až na to, že z nich pak nešlo nic vybrat.

Takhle jsem nějakou dobu terorizoval pobřeží až jsem přijel k jedné vesničce, přes cestu byl shozený strom a za ním napříč silnicí hořely asi čtyři ohně. Tak jsem zpomalil, objel to a protáhl se vesnicí, všiml jsem si, že tam jsou nějací neozbrojení surváci. Auto jsem několikrát otočil a vesnicí projel sem a tam bez známek agrese. Vždy se mi ukazovali jen z jedné strany stromu, tak mi to nedalo, zastavil si na konci vesnic, kryl se za auto a rozhodnut, že jim tam pošlu pár včelek, když si tak hezky hrají. Samozřejmě, že jejich chování mělo svůj smysl, když jsem vystoupil z auta, dostal jsem to mezi oči od jediného ozbrojeného, který byl schovaný na jednom konci vesnice.

Až zpětně mi to došlo, proč se ukazovali jen na jednu stranu silnice:)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: koukám na to, vypadá to fakt jak epoch. Nicméně když jsem se podíval na cenu army 3, tak leda velký nasrat.
    L4MA
    L4MA --- ---
    DESTROYER: jinejam slovama receno - DayZ Epoch.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: se na to podivej, me to uplne vhani slzy do oci, jaka nadhera to je (myslim hratlenost, video predtim je z Chernarusi Overepoch a je to stejne vynikjici).
    lip nez SA je asi relativni, bud si chces sprejovat sekery na zeleno a bat se aby ti rajcata nenapadli msice, nebo chces 107 s explisive nabojema a basebuilding. :)
    ne, samozrejme ze je to lepsi nez SA, to je i spider solitaire.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    L4MA: Prijde mi to jako strasnej bordel.. DayZ zkrizene s 80tkovym filmem s Chuckem Norrisem :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: takže mod je na tom opět líp než SA? Je to hratelný? Bych si to i koupil, ať se nevztekám u sáčka, asi potřebují ještě tak deset let na dodělání.
    L4MA
    L4MA --- ---
    nova mapa
    HIGH EXPLOSIVE! - Arma 3: DayZ Overpoch - Ep.2
    https://www.youtube.com/watch?v=lisn5iOAvvM
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: odklad není, mluví se o týdnech do nasazení, ale nečekám, že když mergnou rendering, že to bude bez problémů.. teda, budou to hlavně problémy na klientu, nikoliv na serveru.

ad experimental.. víš co, víkend.. oni data co potřebovali získali mezi čtvrtkem/pátkem.. jestli chceš hrát, máš stable.. experimental je fakt jen na testování na větším vzorku lidí, než je jejich interní testovací tým.. že experimental běží o víkendech, znamená, že je to stabilnější build a nebo že eugen má náladu a nakopne je.. každopádně podle zpráv, ty servery se crashnou každých 10 minut a tak to bude do dalšího exp buildu.

DUBAS_: není pravda,
    a.) při tom počtu hráčů by tam byla tuna číterek - dayz mod existuje jen kvůli whitelistování a tím že už ho nehraje taková masa lidí jako SA.
    b.) kdyby dodělali mapu, tak se to bude mít stejně málo FPS jako v SA teď, ale bez naděje na řešení..
    -- vyřešení obou bodů znamená klient/server architektura a novej rendering. Nemluvě o tom, že SA jim vůbec umožnil zaplatit tenhle vývoj se 70 členým týmem. A zapomínáš na to, že když se povede, tak je dost možný že klient/server architekturu použije bohemka pro armu 4 nebo jiné hry.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ok, servery jsou online (asi dva s pingem nad stovku)..Nicméně opět mizející zombie, zombie nereagující na hráče, zombie zasekávající se o neviditelné překážky, zombie teleportující se. Já vím, experimental. Ale neustále jedny a ty samé bugy...?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    experimental servery koukám ještě nenahodili, co? Bude to vůbec během víkendu nebo už na to prděj?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: novej render měl být každou chvíli, ne? Takže zase odklad?
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REESHA: no kdyby dal vyvyjeli dayz mod na arme tak je z toho super hra

no ona je i tak ikdyz do toho neslahaj a dela to uz jen komunita

kdyby misto sa dodelali celou mapu cherna a odladili servery byla by to bomba
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam