• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    ELPASO: hmmm -5, cekal jsem ze budu mit -100 :) sorry, mam to furt jako slozitejsi strilecku a jedine co me zajima je rozdavat headky napockani :)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ELPASO: jasne pro plechovku jidla musis preci na druhej konec mapy to se vi :)
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    nejvetsi sracka co ti geniove zatim naimplementovali, na pohyb po mape jim sere bilej tesak
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: jj, má to podpořit pohyb po celé mapě.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: jakože nepřímá úměra návštěvnosti a spawnu lootu? Aby se rozprostřeli a motivovali hráči?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    poklesem
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    mateřská aneb nový loot systém.. tltw: množství lootu se stupňuje s poklem návštěvnosti místa

Central Loot Economy Explained | How Loot is Respawned in #DayZ
    https://www.youtube.com/watch?v=R8X-mCBCusM
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    CLUSMAN: RUDOLF: Co si pamatuju, tak se nikdy nemluvilo o ničem větším než jednopatrový domky, oplocení/zátarasy a reflektory.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    CLUSMAN: Poslední dva dny nesleduji, jaké změny kolem základen?
    tak ja uz to tu dva roky sleduju :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: Bude.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Mě by zajímalo, jestli to za dva roky ještě někdo bude hrát :D
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    No to si dost dobře mozna slysel me, udelal jsem si na severu takovy hnizdecko vyrazil jsem do města pro nejake zasoby a po ceste jsem potkal zeda a neuvazene az frajersky jsem mu chtěl dat heda s Amphibii no a to se nepovedlo a rozzlobilo to i jeho kumpany... skončilo to vysypanim 4 zasobniku mp5. Dayz me ted bavi, na druhou stranu se obavam, na zaklade posledních vyjadreni vyvojaru, slevovani z cilu hry... Dosb by me zajímalo zdali nakonec pujdou stavet zakladny tak jak to zname z modu.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    WILL: Pravda, ta zmínka je přes 4 měsíce stará, a je možný, že tuhle brokovku zastoupila MP-133.

0.55 zombíci si mě navzdory rozhozenejm útoč. animacím už plně získali. Moment, kdy člověk uslyší na druhý straně města několik dlouhejch dávek z automatu zoufalýho hráče, co se brání "hordě", je prostě k nezaplacení.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    WILL: Bohuzel ty .22 zbrane jsou tam znacne poddimenzovany oproti realite no.. A dmg co ted delaji by mohl odpovidat te vzduchovce (teda misto headshot kill, bych dal headshot -> unconscious)
    WILL
    WILL --- ---
    DESTROYER: Vzduchovka je v zásadě ten Sporter .22. Když se s tím netrefíš do hlavy, tak cíl jenom pošimráš ;)

ZOMBO: Tou remingtonskou brokovkou si nejsem úplně jistej, mám za to, že jich už je dost, ale tak třeba to překvapí. Zbytek docela dobrý.

Já jsem teda taky hrál o víkendu a musím říct, že po dlouhé době mě to ve spoustě věcech příjemně překvapilo (zedi, persistence, atmosféra, loot), a v pár strašně nasralo (zedi, co tebou při úderu projdou a ty je přitom nemůžeš zastřelit, zabugovanej health, častý restarty). Což je lepší než minule.

Tak do dvou let to bude krásně hratelný :)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Hodil by se tam jeste glock pistole (9mm) a treba walther ppk (.380). Samopal urcite puvodni skorpion.. A vzduchovka!! klidne na strileni slepic a zajicu, ale proste tam patri.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: jo, společně s akačkama, AR15 a dalšíma. Dobrej oddíl, zřejmě.Ale chápu, v rámci variability pro testery dobrý.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: UMP je podle všeho ve výzbroji gruzínský, litevský i lotyšský armády. Zbyl by ti IMO nudnej line-up z každý válečný střílečky, kdybys vzal všechny armády východního bloku a vybral jen nejpoužívanější zbraně. Od toho budou puristický módy bez rarit a s minimem západních pušek, ve stylu STALKERa.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: UMP45, SVD které je spíš civilní verzí Tiger a Vintorez jsou dost úlet.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: viz hlášení z minulýho tejdne – do konce května daleko.

Další zbraně v pořadníku: Winchester Model 70, IŽ-18, UMP45, SVD, Vintorez, Remington 870, FN FAL, Špagin

Nakolik jsou běžný IRL, nechám na tobě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam