• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ELECTRICKOTA, HOUGAN: Dyk je to tam napsaný černý na bílym, že stiskem hvězdičky to půjde vypnout. :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ZOMBO: Likewise

SVORO
    SVORO --- ---
    Tahle debata tu není směroplatná!!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HANOUCH: ale na maskách, oblečcích, nočních košilkách pracuje přeci úplně jinej tým, než ten, který celý gameplay táhne dopředu. A vůbec!

Já jenom pořád čekám na to, až mi padne čelist překvapením, jak ten tajemnej tým pokročí v něčem směrodatným. DayZ jsem nehrál už měsíce pořádně, protože to je v aktuálním stavu strastiplný.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HANOUCH: Kruci! Well played:)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ZOMBO: Ja jsem rad, ze jsme se tady dohodli na tom, ze je dayz SA guláš. To je presne ten pocit kterej z ty hry mam kdyz tam vidim lidi probíhat v maskách payday navlecene v růžovejch šatech okolo taboraku.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HANOUCH: Dle chuti a vkusu. Co ty bereš jako rozvařenost, to já ve finále považuju za odleženost.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ZOMBO: Nebo do toho rozvarenyho guláše kterej varim 3 dny nahazim borůvky rajcatka a další věci co tam nepatří a dopadnu jak pejsek s kočičkou co varili dort s tim ze platící stravnik se na tu hru vykašle a zlý velký pes co si to upiratil se po tom akorat pobleje XD
    SVORO
    SVORO --- ---
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HANOUCH: Hezká paralela. Až na to, že mi přijde solidnější mu říct, ať se zatim nažere jinde a ten nedovařenej guláš ani neochutnává, protože mu za každou cenu nedám pod nos něco, z čeho se dozajista zeblije. Navíc to je žánrově guláš, kterej nikdo široko daleko neumí nebo se ho taky ještě pokouší uvařit, takže si ten strávník stejně musí skočit na něco úplně jinýho. A je jen na něm, jestli se vrátí.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ZOMBO: Je úplne jedno co vydáváš, platformu nebo hru. Jestli stavis zeď nebo varis guláš k obědu. Kdyz Ho mas misto ve dvanáct v poledne hotovej na snídani za dva dny tak jsi v očích toho co si mezitím skocil hlady do fast foodu pac si mu nabízel nedovarenou sracku lempl a můžeš se u toho zaklinat early access cyklama jak chces.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HANOUCH: To je přesně vono. Buď vydáváš platformu/editor, nebo plnohodnotnou hru, která se bez módů obejde. Proto bych koule obou týmů nesrovnával.
    HOUGAN
    HOUGAN --- ---
    ELECTRICKOTA: a ty zpravicky je mi horko mam zizen ti nevadi ? :) tohle mi prijde mnohem lepsi a + by to melo jit vypnout(schovat)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    ZOMBO: smazat, zahodit, rozdupat. O tom jak jím, či piji si rozhoduju sám ne?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ELECTRICKOTA: Mně se takhle v metru jednou velice hlasitě ozvala aplikace na dodržování pitnýho režimu, a to se zvukem naznačujícím, že jsem toho vypil naopak hodně...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    HOUGAN: jéé já nechci HUD, takhle jak to je, je luxusní. Ty když stojíš na zastávce tak ti taky v mobilu nepípá upomínka že máš žízeň :D
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ZOMBO: Muj pristup k early access je takovej ze si ty hry nekupuju, nekazim si zazitek frustraci kterou maji zažívat placeni testeri. A3 proste beru jako modovatelnej sandbox. Do kteryho si můžeš dotáhnout co potřebuješ takze me absence plamenometu u jedné zbraně vubec netankuje. Mohlo tam toho byt vic ale narozdíl od nedodelanyho dayz na to mel team koule to vydat.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ZOMBO: Znova arma výšla. Dayz je alfa tudíž dokud nemáš hotovou vanillu nemůžeš prodávat dlc. Takhle můžeš ale pak te komunita pošle právem do prdele
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam