• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Je to sracka, DayZ SA je lepsi. Evidentne a alibisticky jenom kvuli tomu, abych ti to ted nemusel troubleshootit :-DDD
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: a ano, spouštím to přes záložku Arma2: Dayz Mod. Ještě zkouším googlit, něco jsem našel, uvidíme.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Mas ten adresar @DayZ na disku?
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: No, je potreba aby si spoustel MOD a ne A2OA. Jinak se nepripojis. Ja ti neverim, ze si zkousel instalovat DayZ MOD pres steam.

Kdyby si instaloval DayZ MOD pres steam, tak spoustis DayZ MOD jako hru ve steamu. Tohle vypada ze jsi pustil jen A2OA.

Jestli si fakt nainstalovat DayZ mod nejak externe (musi v A2OA bejt expansion v adresari @DayZ, tak si to musis potom v A2OA zapnout jako expansion.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: Sorry, sám nesnáším když někdo řekne, že něco nefunguje nebo nejde, bez toho aniž by rozvedl proč to nefunguje nebo nejde.

Nicméně z předchozího jsem měl pocit, že vyplyne, že jde o stejnou chybu:

HALCYON
    HALCYON --- ---
    Ja predevcirem nainstaloval pres steam v tomto poradi A2, A2OA, DayZ Mod, pustil a hral. Tak nevim.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: KURVA!!!!! A CO TO ZNAMENA ZE TO NEJDE? !!! :-D ;-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: protože přes steam to taky nejde. Doprdele.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Tak doprdele nevim proc me neposlechnes a nepouzijes steam... DayZ Launcher nepotrebujes.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: čoveče, vyhazuje mi to chybu Cannot load world 'ca\chernarus\chernarus.wrp

A to jsem nainstaloval armu, AOA a pak přes dayzlauncher mod a spustím a skočí tahle chyba. AOA jsem spustil a mody v expansion povolil, tak už nevím.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    potrebujes armu a o.arrowhead
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    To bude možná ono, já neměl nainstalovanou armu, ale jen arrowhead:)))
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: Já měl vždycky jen Arrowhead, to nestačí? Dřív jsem na tom DayZ hrál a normálně to fungovalo:-/
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Na Vanillu doporucuju CCG Vanilla server.

Jinak instalace je jednoducha. Ve steamu stahnes vsechny potrebny army a pak si nainstlaujes dayz mod a jedes...

Za me spokojenost, hraju Vanillu a na SA hazim bobek (metaforicky, hyperbolicky i v realu fyzicky). Hovna k hovnum.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: Duby, mohl bys prosím rozvést tu instalaci modu zase? Dřív jsem používal tuším Dayz Commander, ten už tuším nefunguje. Nainstaloval jsem Armu 2, na to mod Dayz ze steamu a nefunguje.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: inu, úloha užitečných idiotů:-)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: S optimisty je svet dycky lepsim mistem :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: By mi skoro až bylo líto, kdybych zjistil, že z toho skutečně nic nemáš, jak tu hru hezky obhajuješ:)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: bylo to asi týden na stable, pobřeží bylo prázdný od věcí.. ale objevili se nějaký chyby na private hives, kdy se nerespawnoval loot, tak to zase stáhli.. global economy je závislá na pohybu hráčů, takže server ze včerejška distribuuje rovnoměrně po mapě, po několika dnech se budou častý místa na mapě vyklizený a budeš mít tak hodinu nato aby jsi se nakrmil a mohl pokračovat ve hraní.. ale na exp. tohle nezažiješ, tam jedou krátký iterace a testujou kód u více lidí..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam