• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: dayz mod je sam osobe i na steamu nebo pouzij dayzlauncher, dayzcommander je po smrti asi ho prestali vyvijet

pokud instalujes armu a vsechny datadisky postup je nasledujici

pust A2 vse staci najet do menu, pak A2OA a pak postupne zbyle datadisky

nyni by meli byt cesty k souborum v registrech a dayzlauncher si je najde a muzes vesele hrat

doporucuju server dayz europa
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Na Vanillu doporucuju CCG Vanilla server.

Jinak instalace je jednoducha. Ve steamu stahnes vsechny potrebny army a pak si nainstlaujes dayz mod a jedes...

Za me spokojenost, hraju Vanillu a na SA hazim bobek (metaforicky, hyperbolicky i v realu fyzicky). Hovna k hovnum.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: Duby, mohl bys prosím rozvést tu instalaci modu zase? Dřív jsem používal tuším Dayz Commander, ten už tuším nefunguje. Nainstaloval jsem Armu 2, na to mod Dayz ze steamu a nefunguje.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: inu, úloha užitečných idiotů:-)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: S optimisty je svet dycky lepsim mistem :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: By mi skoro až bylo líto, kdybych zjistil, že z toho skutečně nic nemáš, jak tu hru hezky obhajuješ:)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: bylo to asi týden na stable, pobřeží bylo prázdný od věcí.. ale objevili se nějaký chyby na private hives, kdy se nerespawnoval loot, tak to zase stáhli.. global economy je závislá na pohybu hráčů, takže server ze včerejška distribuuje rovnoměrně po mapě, po několika dnech se budou častý místa na mapě vyklizený a budeš mít tak hodinu nato aby jsi se nakrmil a mohl pokračovat ve hraní.. ale na exp. tohle nezažiješ, tam jedou krátký iterace a testujou kód u více lidí..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: já docela pochybuju, že jim to kdy běželo dýl jak 24 hod :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: mluv takhle, až zažiješ několik dnů běžící server, přes kterej se prohnalo několik stovek avatarů..
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    psal jsem to sem asi necelej mesic zpet

vyzkousejte dayz mod vanillu tam funguje vse jako v sa

dokonce i sirky vam muzou dojit a kudla se otupit

na sa nemam nervy necham to u ledu az to bude ve verzi 1.0 a uvidime zda to byla dobra investice
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    economyvotheverloot taky moc nefunguje. V tom rohu asi milion bund na sobě. A lov není potřeba pořád, v pohodě se ukrmím z konzerv. Sirky jsem našel do půl hodiny, mrcasítko na oheň je tedy jen pěkný kničemuvěc. Ne že by sirky byly lepší, žejo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    REDSNAKE: na to ze je fajn defakto vypnout zedy, pridat ekonomiku, spoustu zbrani a vehiklu prisli v Epoch modu uz davno.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: btw oni vydali early access s tím, že jednou za měsíc hoděj čepici nebo pistolku. To je jak kdyby ten update neudělali vůbec.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    vtipný je, že jsem teď zjistil, že bez zedů je to vlastně docela dobrá hra. Mohli by z toho nakonec udělat prequel třeba k battlefieldu. Přidaj pár zbraní a něco techniky a můžou to vydat jako Batt 0,5
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    RUDOLF: maj to tezky v bohemce, nemuzou zpatky nemuzou dopredu nemuzou to zrusit, vsechno ma negativni konsekvence
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SPINGEE: jenomže vydej early access s tím, že buildy budeš házet jednou za půl roku. notabene, že celou dobu říkali, že potřebují statistickej feedback z hraní...

REDSNAKE: je to překopanej planetscape (nebo jak se to jmenuje), navíc s prachama od sony v zádech.. Co jsem sledoval jejich dev blogy, tak vyráběli hlavně content a zombie AI.. žádnej novej rendering, žádný zásadní překopávání engine..

jinak se stačí podívat jak to dělaj velký firmy.. např. division ukázali před snad dvěma rokama, vypadalo to jako totální bomba - všechno se krásně hejbalo a tak, od pohledu vyladěneá záležitost - a dva roky to furt potichu vyvýjej.

bylo by to tak fajn i u dayz, ale bohemka netušila, jestli se jim investice vrátí, možná ani ty peníze co dostala z EA neměla.. furt to podle mně dopadlo výborně.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Ja bych ted fakt rad uvital kdyby priznali ze to vyvijet za chodu nelze a par mesicu by nic nevydali max nakej performance experimental test a vklidu vyvijeli core systemu, podle me by se to v dlouhodobym vyhledu vyr
    azne urychlilo. Sice to ted tak trochu delaj ale nepriznaj to.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Zajímalo by mě, jak dlouho vyvíjeli H1Z1. Dost pochybuju, že by to byl xy letej vývoj. Můžem si tady tvrdit, že to je sračka, ale upřímně, co DayZ umí tak stěžejního co H1Z1 ne..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKE: Oni by PR potřebovali od začátku, vždyť takhle hrozně, předtím teda minimálně, teďka zmatečně a blbě informují od začátku.
    BURKE
    BURKE --- ---
    RUDOLF: Ale nějakej PR by jim neuškodil , prostě mi nejde do hlavy jak může říct , že mu je to jedno? To už je taky znechucenej Dayz aby tohle musel říkat ?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: A teď upřímně řekni, že s vývojáři té hry nemáš vůbec nic společného a nejsi nijak finančně zainteresován.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam