• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    uz nekolik let mam nastaveny ve steamoverlayi jako vychozi stranku toto http://www.dayzoverlay.com/ a zacal jsem to opet pouzivat na pripomenuti si vyskytu studni :o)

je tam i vic dobrych veci nez jen mapa
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SHARNY: tak třeba sobor je imho spawn atb, letiště na severozápadě.. Dík, na wiki mrknu
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    REDSNAKE: Na wiki módu jsou lokace všech spawnů vozidel. Zatim jsem potkal jen helikoptéru, která mě lehce znervózňovala, když jsem procházel tábor v Soboru.

Dost mě štve infekce, už jsem nějakou chytil asi 4x (vždycky ze zedů) a jen jednou jsem náhodou našel lékařskej drop uprostřed pole. Jinak se antibiotika dají najít jen na pobřeží v nemocnicích, co? Takže když se nakazim na severu, tak je v podstatě po mně, pokud nebudu neustále něco jíst...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jak je to s autama v modu? Předpokládám, že tam jsou, protože jsem našel kolo a kanystry. Chápu, není to epoch, jen se ptám, už si to moc nepamatuju:)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    HALCYON: mi povidej dnes sem dve hodiny hledal antibiotika
    az v gvozdnu u mise mi zedi zachranili kejhak prozradili typka za mnou a pak jsem ho pri prebihani louky picnul a mel antibiotika

a kdyz jsem po pul hodine vypil petku vody byl jsem tam kde predtim jelikoz jsem zapomel ze jsem ji doplnil z rybnika a pak pokracovalo hledani zachrana byla v bere ve spitalu nasel jsem tam medic box kterej sem videl poprve

HALCYON
    HALCYON --- ---
    HANOUCH: Prezivam treti den a naprosto super. Vse funguje jak ma.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    To vypada jak Návrat ke

Kořeny znělka
    http://www.youtube.com/watch?v=DDFrOvM7T-Y
    CUKY
    CUKY --- ---
    Tak mě to taky nedalo a nainstalil sem ten mod, uplne sem zapomenul, co je to plynule dayz :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKE: už mi to funguje, děkuju:)
    BURKE
    BURKE --- ---
    1)Musíš nejdřív A2 + A2 OA , ja to delal pres steam. 2) Sputis obe army jak normalni tak OA jenom do menu a quit. 3) Dayz Mod jsem stahnul pres Dayz Launcher a pres nej se i pripojuju na vanillu ti staci jenom klasicky Dayz 1.85 (400 - 500 MB) , prvni spusteni a vse nabehlo bez jakychkoliv nastavovani atd , grafiku atd jsem nastavil az na Vanille.
    DZS
    DZS --- ---
    DUBAS_: Pokud si to pamatuju dobre, tak ty prvni spusteni to chce jako admin, mozna se pletu...
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: dayz mod je sam osobe i na steamu nebo pouzij dayzlauncher, dayzcommander je po smrti asi ho prestali vyvijet

pokud instalujes armu a vsechny datadisky postup je nasledujici

pust A2 vse staci najet do menu, pak A2OA a pak postupne zbyle datadisky

nyni by meli byt cesty k souborum v registrech a dayzlauncher si je najde a muzes vesele hrat

doporucuju server dayz europa
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    So much zombies, so much FPS :D

Už to jede, chtělo to ještě smazat nějaký soubory v @ARP, nevim proč. Ale bez nich to jde.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SOLUTION:
    1. Go to .\Steam\steamapps\common\arma 2\
    2. Copy the content of the 'addons' folder.
    3. Go to .\Steam\steamapps\common\arma 2 operation arrowhead\Common\
    4. Paste and replace/merge the files.
    (5. Additionally, copy the entire Addons folder into A2OA's main folder.)

Jen ještě nevyhledává servery. A ano, záložku LAN jsem si přepnul na Internet.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Je to sracka, DayZ SA je lepsi. Evidentne a alibisticky jenom kvuli tomu, abych ti to ted nemusel troubleshootit :-DDD
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: a ano, spouštím to přes záložku Arma2: Dayz Mod. Ještě zkouším googlit, něco jsem našel, uvidíme.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Mas ten adresar @DayZ na disku?
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: No, je potreba aby si spoustel MOD a ne A2OA. Jinak se nepripojis. Ja ti neverim, ze si zkousel instalovat DayZ MOD pres steam.

Kdyby si instaloval DayZ MOD pres steam, tak spoustis DayZ MOD jako hru ve steamu. Tohle vypada ze jsi pustil jen A2OA.

Jestli si fakt nainstalovat DayZ mod nejak externe (musi v A2OA bejt expansion v adresari @DayZ, tak si to musis potom v A2OA zapnout jako expansion.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: Sorry, sám nesnáším když někdo řekne, že něco nefunguje nebo nejde, bez toho aniž by rozvedl proč to nefunguje nebo nejde.

Nicméně z předchozího jsem měl pocit, že vyplyne, že jde o stejnou chybu:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam