• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Eugen Harton on Twitter: "Experimental update in the evening, gonna be fun, there is a crash trigger but should be rather stable. Lots of new fun stuff :)"
    https://twitter.com/eugenharton/status/603197515605921793

HANOUCH:
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF:
    Povidam, povidam pohadku,
    jak pes preskocil hromadku.
    Povidam, povidam druhou,
    ze tece voda struhou.
    Povidam, povidam treti,
    ze na peci spaly deti,
    a kdyz se hezky vyspaly,
    po kusu chleba dostaly.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ARAON: Až stabilizujou novej rendering, budou pracovat na DX11, tak tipuju nějaké vizuální novinky.
    ARAON
    ARAON --- ---
    RUDOLF: Krasný modely, ale ty shadery jsou snad pořád stejný, jako jsme používali ještě v Armě. :-( Speciálně ta kůže vypadá hrozně gumově.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: Už bychom to mohli doklepnout, přátelé...

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    koho to zajímá, nový hadry...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    WILL: obecně arma má kultivovanější komunitu.. ale jasně.
    WILL
    WILL --- ---
    RUDOLF: Ale když se podíváš, jak by se to řešilo v rámci Army, byl by to daleko kultivovanější proces. Tam se featury diskutujou, tweakujou, debatuje se o nich (stačí se podívat na nový recoil, nebo diskuze o weapon sway a fatigue, což byly dost ožehavá témata).

Ale stojím si za tím, že pokud se člověk rozhodne dělat oficiální komunikaci přes vlastní twitter, tak tím nese i všechny následky. Je to buď a nebo.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    WILL: měl jsme na mysli shannon.. ale já s tý diskuze nějak nepobral, že eugen neakceptuje kritiku, jen se vyjádřil že to porovnání telefonu se zbraní je kapku nafouklí.. a shannon to pobrala jako útok ad hominem a dožadovala se omluvy? jako wtf? mrdat takový lidi.

že se přes přes twitter účty posílaj info o releasech z toho nedělá ofiko kanál.. je to jen rychlejší kanál, páč ho má u sebe člověk co ty releasy nahazuje.. beru to tak vždy, že je to osobní kanál, kterým se člověk dostane k čerstvějšímu infu.. že pak žumpa lidí pak spawnuje jejich účty se svejma bolístkama - že plebsu není stydno!

mně ten open vývoj SA baví, ale net je toxickej, takže já bych zavelel embargo a nechal jen ofiko kanály. Zmizí tím ta otevřenost, ale aspoň nebudu pěnit i takovejch píčovin a vývojáři se nebudou muset omlouvat před nějakou, sebeznámější, pindou.

Ad sacrielova argumentace.. evžen řekl, že sway je feature která se neodstraní, ale bodoba se bude měnit až přibude únava a jinej character.. drama z toho dělala sakroušova buchta a právě kvůli tomu vydírání evžena ať se omluví za něco co neudělal, je humáč. Bez toho by to byla jen další výměna, která tak probíhá nějak bez problému..
    WILL
    WILL --- ---
    RUDOLF: No ono to fakt takhle jednoduchý není. Sacriel je člověk, který na DayZ postavil kariéru a která ho živí, a napropagoval DayZ docela hodně. Takže je to oboustranně výhodnej vztah. Navíc je to člověk který se SA nahrál jak celej vývojovej tým dohromady.
    Takže pokud si na něco stěžuje, tak je dobré do ringu hodit aspon nějaký funkční argument proti. Což jsem já osobně neviděl.

A privátní twitter je taky neplatnej argument. Pokud na něm vyhlašuje permanentně věci, jako kdy bude další stabilní build, ptá se, co chou na DayZ, tak se ohánět proti kritice, že jde o privátní je poměrně primitivní alibismus.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    WILL: To je jediný, co mě obecně mrzí na vývojářích – naprosto neadekvátní reakce na trolling i kritiku, ať už konstruktivní nebo ne. Viz exodus z Redditu s odkázáním na fórum, kam dorazí ještě menší procento hráčů, co nečte ani týdenní reporty na Steamu. Pak se diví, že musí odrážet "bulvár" z mainstream fan stránek typu DayZTV.

Brian Hicks on Twitter: "Folks, its not hard to find info on DayZ development. http://t.co/xdaj5Ch9SX and http://t.co/isGAo6pPMx - Everywhere else is gossip :)"
    https://twitter.com/Hicks_206/status/602922067412045825
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    a pritom by stacilo to opravit :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: privátní účet vlast firemní
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    WILL: Sacriel je bitch:-) mně teda sere, že dev se začně bavit plebsem o hře, ty ho nejdřív milískujou a pak ho vyjebe nějaká cuchta, že je neprofesionální a že nemá nárok na osobní názor, páč je přece jeho privátní účet vlastně veřejnej. Tohle dělání si čubek z devů je fakt nemocný. Ještě jak se musel poslušně omluvit, fakt vyjebávka největší. Bych se s lidma přestal bavit.
    WILL
    WILL --- ---
    ZOMBO: O osobní útok mi nejde. Spíš o to jak neuhandloval poměrně střízlivej feedback ve chvíli, kdy se Sacrielem přišli souhlasit další dva lidi.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ANONYMCZE: Kanystr nevyžadoval k testování x ingrediencí (hnojivo, kompost, bobule, bílý tričko, dezinfekci...), hráči by se vybodli na to, nosit sud celou dobu v náručí, než je všechny sesbíraj. Chtěl jsem tím nicméně říct, že počet míst, kolik co v inventáři zabírá, je věc, která se kvůli balancování často mění. Nemá smysl se podivovat fungování něčeho, co ještě ani neopustilo testovací servery.

WILL: Nemyslím si, že by to nějak přehnal, to má do osobního útoku hodně daleko. Sacriel byl největším propagátorem DayZ v dobách, kdy byl Dean ve studiu, ale i tehdy si konkrétně na tohle stěžoval. Spíš Eugena nechápu, proč to omlouvá hratelností/designem a jedním dechem vysvětluje, že jde o známej bug.
    WILL
    WILL --- ---
    ZOMBO: To je hodně hloupej fuckup. Už vzhledem k tomu, že Sacriel je jením z největších streamerů co hrajou DayZ.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ANONYMCZE: Dočasně zmenšenej, aby se hráčům líp – teď přijde klíčový slovo – experimentovalo.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Evžen zapomněl, že houpání zbraně je citlivý téma...

Eugen, Sacriel, Break71 and ShannonZKiller on Twitter - Album on Imgur
    http://imgur.com/a/ggpEX

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam