• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Je to v anglictine a je tam primo na obrazku pod tim odkazem.

Pripadne tady pekna k prodeji treba -> http://www.waffenboerse.ch/neuwaffen-jagd/kombinierte/blaser-bbf-95-luxus-7x65r-12-76.html

tabulkovy rozpis vsech moznych verzi. http://www.blaser.de/fileadmin/editor/caliber-pdf/Blaser_Calibers_Break_Action_Shotgun_EN.pdf
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: To co je ve hře možná tak B97
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: Spousta jiných zbraní v dayz, třeba steyr, mp5 a další jsou na tom cenově velmi podobně. Ano dá se spekulovat o tom, že je to pozůstatek po vojácích, ale to by byla fakt pestrá armáda.

A mimochodem, mezi myslivcema se právě takhle drahé zbraně vyskytují poměrně běžně, protože je to určitá prestiž.

DESTROYER: Já teda B95 v dvouhlavňové verzi nikde nevidím, německy neumím, ale všude co čtu, tak je b95 jednuška.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Že nejsem zastánce, neznamená, že ji zatracuju. Ber však v potaz, že na trhu se cena týhle pušky pohybuje okolo 75 000 Kč. Válela by se normálně ve stodole v zemi se suchejma hajzlama?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: Na blaseru 95 ti může vadit maximálně tak to že irl je to jednuška a ve hře kulová kozlice. Jinak fakt nechápu. Jo, ta variabilita je fajn, já bych byl radši kdyby ta hra fungovala, třeba jen s mosinem a čezetou. Pro začátek.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Ten patří do stejný kategorie. "Vadí" je v mym případě silný slovo, protože na druhou stranu tim DayZ vybočuje z ostatních FPS, který točí jedny a ty samý zbraně.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: A proč ti nevadí třeba longhorn a vadí ti B95?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Nejvetší radost mám budoucích grilovaček..

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Proč by mi měly vadit sběratelský pistole jako P1/C96, který budou ve finále možná stejně vzácný jako IRL? U MP5 si tady poscrolluj seznamem zemí, kde je ve výzbroji (fun fact: i Gruzínci střílí z UMP45). Netradiční ráže Makarova mě ze sna taky nebudí. Uznávám ti jedině toho Steyra, i když si to nezasloužíš!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    hra není halal
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Já si říkal, že tam je na hru nějaké dobré vyhlazování. Tím se to vysvětluje.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: není to ze hry, ale z mspaint přeci..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: To je dobrý tak na típání obrázků a stejně nevěřím, že to je přímo ze hry.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ramsey bolton confirmed

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: nejlepší!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: ta nástěnka je krásná, to zápaďáci nedocení..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam