• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ARAON: a zombie mačky!
    ARAON
    ARAON --- ---
    Doted jsem to nevedel, ale Skauti a kozy. To je to co chybi v DayZ. :)
    Scouts Guide to the Zombie Apocalypse – EXCLUSIVE RED BAND Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=KLa1QCVqWzs
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: a pro ujasnění

.58 - furt starej rendering, tj. nízký FPS ve městech a tuna starejch bugů

Zombies defakto žádný tipuju // Ale kdo ví, různý exp servery maj různý nastavení..

ale na co těšit:

CLE - dopracovat se k military gearu chce čas, dobrou mušku nebo štěstí na loot.. high-end věci (M4, Steyer apod.) jen u dynamických objektů jako jsou auta a heliny / 4 hodinovej respawn..

Servery poběží 12 možná 24 hodin non-stop

Persistence fachá: baťoh 7 hodin, stan/barel přes měsíc, pro refresh je potřeba hejbnout s věcma. Na redditu někdo zaznamenal 30s lag u velkých táborů..

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    tak ve středu prej .58 na stable..
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    pěkná akce na NW airfield
    #DayZ ~ The Experimental Incident ~ Epic 0.58 Action!
    https://www.youtube.com/watch?v=RRmKdAHD1cs
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ach! návrat k pubescentnímu okukování sestřiček v sakra krátkých šatičkách..

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: krásný

ZOMBO: jak nastavili fixed FOV na zoom a střelbu, jedu furt na high FOV, takže svíčku už nikdy okem nezbystřím..

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    MCFLY: Bez puštěnýho inventáře už tyhle místa "neluxuju", svíčku běžně přehlížim.

RUDOLF: Už teď je zážitek sledovat jelena, jak zdrhá před zombíkem, tak co teprve taková vlčí smečka...

Tohle mi včera poslal hráč na stránku, cca 01:20

DayZ SA, new animals, new AI
    https://www.youtube.com/watch?v=Zhaa_Y5cAhI
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: Imho mají problém s optimalizací AI na serveru, aby nesežrala všechen výkon. Tj. jak u zedů, tak později u zvířat. Ta simulace pohybu napříč celou Černarusí musí být zajímavá a komplikovanější než u Far Cry apod. Koukal jsem teď do dokumentace Cryengine - definuje jen teritorium do kterého hráč vstoupí, tak vlny nepřátel (tj. spawnování), má i nějakou Global AI - imho nic, co by řešilo problém pohybu napříč celou Čarnarusí. Byl bych zvědavej jak ten AI model staví. Zdroje pro zvířata, mezi kterýma migrujou. Tj. pastva/jídlo, pití, možná i odpočinek a jestli do kalkulace započtou i predátory - bylo by krásný narazit na rozsápanou laň.
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    ZOMBO: souhlas, ale nejhorší jsou ty svíčky..
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: Mi připomíná, že dlouho nebyl žádnej report ze slovenskýho studia, po stádním AI by měly bejt na řadě šelmy a až potom psi a koně...

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    a autobaterii min. 2x tady

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Jděte po těchhle, nikde jinde jsem ty autodíly zatim nenašel, velká koncentrace je nad Severogradem a obecně se tam málo hráčů zastaví + v lomu spawnuje V3S

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Spawnovat by měly s plnou nádrží, ale musíš najít a přetáhnout na hlavičku inventáře ty první 2 položky: autobaterii a žhavicí svíčku

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    companion dogs

CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    vypada to tak
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    A auta už se nespawnují v pořádku?
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    baterku svicku ani hridel jsem za 3 dny teda nenasel.... bud se to nespawnuje nebo si to nekde nekdo sysli
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Mimochodem, říkám si, jaká by mohla být dobrá hra na tom enginu, jakože Stalker. Multiplayer, zóna, anomálie a tak. Novou mapu by to chtělo, a víc AI nepřátel, ne přehnaně, ale jen tak jak je teď třeba zvířat. Dneska jsem měl takový zvláštní setkání se srncem při svítání, pil jsem ze studny a najednou dupot a proběhl kolem mě. Málem jsem se posral. Pak kolem mě proběhl ještě šestkrát, ale to už jsem si zvykl :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nevíte jak jsou na tom na expu V3S? Nacházím jen samé bez benzínu a nejdou ani nastartovat ani rozsvítit světla. Už funguje přidávání autobaterie a benzínu? Musím teda sehnat baterku a benál a pak můžu drandit?

Mimochodem, jak funguje to zaměřování v třetí osobě bez pohledu přes mířidla? Udělá se mi tam nějakej smajlík nebo co, ale nechápu to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam