• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    CUKY: neroztrhas ho pokud nemas cim (nuz, sekera atd..)
    CUKY
    CUKY --- ---
    ANONYMCZE: A nebo pokáš, ale bez nutnosti říct HELLO ti prožene kulku hlavou. Ale tou sou zase moje zkušenosti :)
    CUKY
    CUKY --- ---
    ANONYMCZE: No tak dobře dal sem si tě sledovaných když to píšeš :)
    CUKY
    CUKY --- ---
    ANONYMCZE: Připrav se na horší. :) Každopádně pořád věříme, že jednou to bude naprosto nejlepší hra pod sluncem! :)
    CUKY
    CUKY --- ---
    ANONYMCZE: Nekonečnej bugfest :) dneska taky sem dostal hit, tak si teda chci roztrhnout tričko, abych z něho udělal ty zázračně bandáže a hle kontextové menu nic takového nenabízí. Každopádně ti dávám bludišťaka za tvůj stunned face.
    BURKE
    BURKE --- ---
    PAX EAST 2015 MR. MOON, MR. BLACKOUT, JAMJAR, MR. CHOW, KDWOLF & ECHOICS LIVE INTERVIEW
    https://www.youtube.com/watch?v=ulYPU64gHD8
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Co říkáte na nový způsob "míření od boku"? Moc nechápu ty schématické mířidla, dvě rysky a kolem nich se komíhající "úsměv"...Ale přijde mi to docela pohotové, tuhle jsem si běžel lesem a zkoušel jsem si mířit na stromy kolem kterých jsem běžel a dobrý.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PETRPEDROS: spis simulator posahancu, kteri shoot on sight, ikdyby byla druha osoba naha az na par kozenych rukavic. ikdyz vlastne tim to bylo vzdy :-)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    PETRPEDROS: Tak to abych zase prošel pár posedů...

PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Takže teď už se stoho stal opravdu turisticky simulator se zbranema. Místo zombie jsou tam jen jeleni. :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELECTRICKOTA: Tak to se nebudu zbytečně nervovat a budu si užívat že je po dlouhý době relativně fungující stable:)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    REDSNAKE: Ke to desne zabudovaný, menu funguje spola, chybi tam spusta nabídek nebo delajo něco jiného než je v popisu. Ale na vyzkoušení aby sis udělal představu jak to bude vypadat asi dobrý.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Nerad bych se mýlil, ale v tom prvnim veřejnym buildu tě to zastavilo úplně.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: Chodit s otevřeným inventářem šlo vždycky, ne? Jen ses nemohl otáčet a šel jen jedním směrem. Využívám často při běhu když mám jasně danej směr.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Nedělej to!:)) Už je sice možný chodit s otevřenym inventářem, ale jinak se to zdaleka nepodobá tomu, co maj ve finále v plánu, designem ani funkčností.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Zkoušeli jste to nový UI přes parametr? Asi to dnes oprubuju!
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ELPASO:
    DESTROYER: Zatim budu opatrnější ohledně fungování respawnu věcí, ale prošel jsem Černo a nacházel pušky a pistole i zásobníky na místech, kde dřív nebyly. Pokud to chtěj opravdu vrátit do stavu v módu, kde bylo možný poměrně brzo najít Enfield a vyrazit do akce bez nutnosti cesty do Soboru/Mordoru, tak s tim nemám nejmenší problém.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ELPASO: Na loot zatim nejlepsi verze za posledni rok bych rekl.. Zombies chybi, ale co uz no.. alfa :) Bugu zatim minimalne.
    ARAON
    ARAON --- ---
    HANOUCH: Rocket dělal v té firmě, co teď dělám já. Před odjezdem do Čech se se mnou radil, páč věděl, že jsem dělal leta v BISku. ;-)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ARAON: Ha rocketkovo alter ego odhaleno XD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam