• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Co říkáte na nový způsob "míření od boku"? Moc nechápu ty schématické mířidla, dvě rysky a kolem nich se komíhající "úsměv"...Ale přijde mi to docela pohotové, tuhle jsem si běžel lesem a zkoušel jsem si mířit na stromy kolem kterých jsem běžel a dobrý.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PETRPEDROS: spis simulator posahancu, kteri shoot on sight, ikdyby byla druha osoba naha az na par kozenych rukavic. ikdyz vlastne tim to bylo vzdy :-)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    PETRPEDROS: Tak to abych zase prošel pár posedů...

PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Takže teď už se stoho stal opravdu turisticky simulator se zbranema. Místo zombie jsou tam jen jeleni. :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELECTRICKOTA: Tak to se nebudu zbytečně nervovat a budu si užívat že je po dlouhý době relativně fungující stable:)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    REDSNAKE: Ke to desne zabudovaný, menu funguje spola, chybi tam spusta nabídek nebo delajo něco jiného než je v popisu. Ale na vyzkoušení aby sis udělal představu jak to bude vypadat asi dobrý.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Nerad bych se mýlil, ale v tom prvnim veřejnym buildu tě to zastavilo úplně.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: Chodit s otevřeným inventářem šlo vždycky, ne? Jen ses nemohl otáčet a šel jen jedním směrem. Využívám často při běhu když mám jasně danej směr.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Nedělej to!:)) Už je sice možný chodit s otevřenym inventářem, ale jinak se to zdaleka nepodobá tomu, co maj ve finále v plánu, designem ani funkčností.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Zkoušeli jste to nový UI přes parametr? Asi to dnes oprubuju!
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ELPASO:
    DESTROYER: Zatim budu opatrnější ohledně fungování respawnu věcí, ale prošel jsem Černo a nacházel pušky a pistole i zásobníky na místech, kde dřív nebyly. Pokud to chtěj opravdu vrátit do stavu v módu, kde bylo možný poměrně brzo najít Enfield a vyrazit do akce bez nutnosti cesty do Soboru/Mordoru, tak s tim nemám nejmenší problém.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ELPASO: Na loot zatim nejlepsi verze za posledni rok bych rekl.. Zombies chybi, ale co uz no.. alfa :) Bugu zatim minimalne.
    ARAON
    ARAON --- ---
    HANOUCH: Rocket dělal v té firmě, co teď dělám já. Před odjezdem do Čech se se mnou radil, páč věděl, že jsem dělal leta v BISku. ;-)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ARAON: Ha rocketkovo alter ego odhaleno XD
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    ZOMBO: vicemene :) po roce a pul hrani uz me bavi jen strileni... a evidentne nejsem sam. kdyz byla hra bez lootu odeslo desitky tisic hracu. na minulou verzi se vratili. a ted zas odejdou, protoze ruku na srdce - koho bavi dokola behani bez akce a sbirani jablek ze stromu
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    SMETA: Prej jen málo. Většinou jsem je při snížení počtů vídal na SZ mapy.

Brian Hicks on Twitter: "@TheModernKilla @eugenharton Infected numbers are lower on .58 than .57, definitely harass your GSP about persistence though"
    https://twitter.com/Hicks_206/status/636702124223631362
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ELPASO: Myslíš oproti vyzvednutí top gearu na vrátnici okamžitě po spawnu?
    ARAON
    ARAON --- ---
    REDSNAKE: Já narazil na to, že majíc na sobě holster a v ruce bandasku, musel jsem nejdřív bandasku položit na zem (nemaje batoh), abych mohl sebrat a zapouzdřit nalezenou pistoli.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SMETA: V posledním updatu nejsou a je to jen dobře. Fakt mě to baví, nenarazil jsem na jedinýý závažnější bug. V podstatě jsem měl jen problém doplnit bandasku vodou, v situaci kdy jsem měl dvě v inventáři, jednu naplněnou na 100% a druhou na 0%, tak i když jsem si dal do ruky tu prázdnou, při interakci se studnou mi to psalo, že je plná.

Jinak nic, pohoda, FPS docela v klidu, pokud se člověk vyhne velkým městům, i přestřelka byla. Není tam moc co dělat, tak si vždycky zaběhnu trasu Sobor, vojenská základna, Mordor a vypnu to. Při dalším spuštění to proběhnu znova a sbírám..
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    jsem zvedav, do kolika dni zas odejde 90% hracu :) opet solidni sracka bez predmetu a jakekoli akce.... nikde nikdo.... nuda nuda nuda :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam