• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HANOUCH: To zahrnuju do zvědavosti. Nebo sebepoškozování, pokud hráč odklikne upozornění a vidí, že verze hry začíná na nulu.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ZOMBO: Chybi ti tam syndrom: dpc kdyz uz jsem za to dal ty prachy tak to jeste zkusím
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HANOUCH: Dvě kategorie hráčů: ti, co DayZ 1) už nehrajou, nebo 2) ještě nehrajou. Nebo si vážně myslíš, že tu hůl zlomily všechny 3M lidí? A vzhledem k tomu, že se pravidelně vrací i největší kritici, tak jde buď o zvědavost, úchylku, guilty pleasure, stockholmskej syndrom, nebo důkaz, že nic lepšího prostě neni a dlouho nebude.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: ano to je ten duvod :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    btw.. v které jiné hře funguje pánvička jako štít!

DayZ OP frying pan
    https://www.youtube.com/watch?v=7ju6JAMg7Sk
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HANOUCH: No ale k tomu maj dobrej důvod:-)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    BURKE: Hlavne ma dayz v prdeli cim dal tim vic hráčů
    ARAON
    ARAON --- ---
    ...a já zase pro změnu rozehrál znovu "The Last of Us".
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    To abych si nastavil upominku v kalendari, ze sem mam v roce 2017 mrknout na to, jak tu bude Rudolf psat ze novej render urcite prijde v Q3 2018 :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Chlapci rozumím vám. Ale berte to tak, že až od Q2 minulého roku se začalo dělat na oddělování renderování od engine. Teď se to bude postupně mergovat na public buildy a nějaké výsledky uvidíme snad ke konci roku. Optimalizovat rendering, který se už nebude používat je jaksi ztráta času. Proto je od počátku SA FPS stejně špatné, ba horší, neb přibývá objektů, s kterými se technologie co bude vyměměna neumí poradit. Dokud nebude SA v nějaké pokročilejší betě, nemá smysl aby jste SA hráli, pokud očekáváte změny v efektiviťe renderingu, technologie bude pŕipravená a snad už částečně zoptimalizovaná v půlce příštího roku. Já sá se taky těším, až se budu moci pohybovat plynule ve velkých městech. Do té doby hraji po buranovech, kde s FPS není problém a vše jede k mé spokojenosti.

Co se týče desynců a zedů, jde o optimalizac na straně servrové části SA a optimalizaci síťové technologie. Brian defakto zakázal zapínat zombíky na serverech, dokud nebude AI a optimalizace na serverech dostatečná k rozumnému zážitku. Kdyź fungovali, AI fungovala skvěle, jen zatěžovala moc servery, což ovlivňovla responzivitu celého serveru a potažmo klienta.

Pokud se jim to nepodaří vyřešit do 1.0 někdy v roce 2017, tak SA je fail. Do té dobé je to prostě hra, co začala v rámci Early access měnit stavební kameny technolgie, na které hru staví, což není zrovna nejlepší přístup, ale asi to byla nejrozuméjśí reakce na množství prostředků, které v rámci úspěchu EA získali. A zopakuji ještě jednou, kdyby to postavili na A3, trvalo by to ještě déle - čisťe podle toho, že A3 devs neměli kapacity na práci na SA. Pokud zvolili úplně jinej engine, trvalo by to ještě, ještě déle a mohli by vyhodit většinu práce BI.

Když koukám na A3 tak BI uběhla dlouho trať na zlepšení své kompetence. Soudě dle zvládléhó PR, komunikace k uživatelům i přednášek co jsem slyšel.
    BURKE
    BURKE --- ---
    HNIZDO: No , zdá se , že v prdeli už to maj dlouho
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    No ty zedy za ty roky fixnout mohli. Protoze, priznejme si to objektivne, bez stovek a tisicu zedu v kazdym meste si to muzou strcit doprdele.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    tak jsem si sel taky dobrovolne ublizit a pustil jsem SA po par mesicich a cumel jsem...
    vono se nic nezmenilo hra bezi stejne jako od posledniho spusteni 25fps mi neprijde koser, to mam slusne zelezo i7, 16gb ram, gtx 780, instalaci hry na ssd
    (pust te si tuto mapu na A3 a uvidite mensi zmenu v fps :o))

po chvilce lootovani mi doslo ze me nic nevotravuje ti glitchujici zedi jsou na dovolene (poznamka usmevne) hra co stoji a pada na nemrvych,

po dvou letech od vydani je to nejlepsi cesta jak zabit hru

ti co me "znaji" nebo se mnou hrali na dayz modu vedi ze jsem byl zastance dayz sa a nadsenec kdyz to vyslo, ale kdyz to vidim ted tak je mi smutno

copak potrebujem deset ruznej kozichu od kazdej barvy jeden a ruzny modifikace zbrani ne nepotrebujem (zatim),
    stacilo by kdyby se venovali spis tomu jak ma hra fungovat a dodelali ten jejich rendereerrrr
    no kterej stejne asi vezmou z A3 a poupravej no proc by taky meli delat nove kdyz je to jedna firma
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    REDSNAKE: aha EXP... njn tak to bude tim, na expu jsem nikdy nehral a hrat nikdy nebudu :) stable branch je imho fklidu
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELPASO: To nevím, zkoušel jsem exp a je to nehratelné. Jinak na PC hraju GTA V, Zaklínače novýho a všechno...
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    REDSNAKE: absolutne nepocituju nic z toho co pises... zadne lagy, zadnej desync... jeslti nebude problem nekde jinde :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jsem zas na hoďku po nějaké době zapnul SA a na pár měsíců mám zas dost. Lagy, desync na každém rožku no prostě shit. Btw. doporučuju projít recenze a doporučení na steamu, hezky to odráží náladu kupujících a těch co již zakoupili.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ARMA 3: After The Fall Mod — First Impressions — Part 1 — Bowman!
    https://www.youtube.com/watch?v=fP3gln2odBI
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    RUDOLF: To si vazne plete sipky s jerabinama? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam