RUDOLF: Ja Hnizdovi docela rozumim.
Kdybych mel pouzit nejaky prirovnani, tak DayZ je v nekterych vecech tak trochu jako Star Citizen ale s jednim obrovskym rozdilem, ktery dela SA podobny spis Duke Nukem Forever nez SC - u SC je i pres odklady nejaky pokrok videt, zatimco u DayZ vlastne ani moc ne.
Nerikam, ze pokrok neni, ale neni videt. A nekonecny slova a sliby to samy o sobe nezachranujou, spis zhorsujou (zvlast kdyz uz se neco lidem ukaze, ale jsou to nejake "zbytecnosti" typu nova cepice a nebo nova pistolka, pro nektery lidi je to jak drazdit byka cervenym hadrem).
Pustit se do vetsich zmen nez bylo v planu, bude win situace pro hrace az teprve pokud to dobre dopadne.
Pokud mluvis o zombie AI, tak v porovnani s tim co jsem dosud videl v SA (i ruznych modech pro A2/3), tak lepsi zombiky jsem mel naskriptovane uz v A1 - pochopitelne omezene poctem na max. par stovek, ale funkcni, vyrazne nebezpecny i pres to ze neskakali jako klokani na steroidech, nemlatili hrace skrze zdi, neprochazeli zdmi, nespawnovali se tak ze by to hrac mohl videt, atd., v podstate bez jakychkoliv glitchu.
Snad jednou SA prijde se zombie AI ktery nam vytre zrak (cti: bude nejak normalne fungovat), ale duveru v to zatim moc nemam.
A to chapu, ze kdyz se na necem dela, neda se neustale neco novyho ukazovat, zvlast kdyz to neni dodelany a jeste se jedna o takovou chobotnici jako je AI, ale na druhou stranu to jak se o vecech jen mluvi a clovek nic nevidi, tak to proste na vire neprida - lidi potrebujou neco videt, slova stacej jenom chvilku a cim vic prevazujou, tak vic ztracej na ucinku.
(pro ostatni, aby nedoslo k nejaky mylce: v BI uz dlouho nepracuju a i kdyz jsem tam jeste pracoval, tak jsem mel dost jinych starosti nez se vrtat v SA, takze o tom co SA skutecne ma nebo nema pod poklickou, nevim nic - takze to co pisu berte jako pohled cloveka zvenci, ne zevnitr).