RUDOLF: Ohledně skvělejch zedů v SA-čku a hroznejch zedů ve všech módech, víš o módu Ryan's Zombies & Demons?
SA jsem pár hodin hrál, teď hraju mód na výborném serveru kde mimo jiné běží i tohle. Když nepočítám bugy zedů v SA (někdy téměř nejdou zabít a jeden tě ukouše k smrti i když vykropíš dva zásobníky na jeho hlavu a solar plexus; hitnou tě na 10-15m - obojí moje zk, ne ojedinělá) v RZaD jsou o dost náročnější, děsivější, kooperují a mají určitou "inteligenci", možná by bylo fajn občas vykouknout z bublinky ;) v SA mi zedi příjdou hezký, ale horší než v začátcích módu na a2 (ti byli proti tomu boží) ...jako jo, vyráběj hru co jednou možná/asi/snad BUDE super, ale ten UŽ TEĎ použitelnej Merkur kterej představuje čistá arma3 je mi blíž, každej server může být jinej, žádná strastiplná cesta za znovuobjevením zlatého prasátka surv post-apo her
btw s mou šitovou grafikou mám ve městech (celkem 7 modu na serveru) na (+-) med 35+ fps jediný co trochu zlobí je spawn lootu, což si s SA může podat ruce...jsem zaujatej, neměl jsem si SA kupovat dokud Dubas/Hnizdo neřeknou že je to super, těch 56h utrpení krásnej západ slunce nezachránil