• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    BURKE
    BURKE --- ---
    REDSNAKE: vyser se na SA a pojď si s náma večer zahrát Armu.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    CUKY: já skotačil včera, ale zítra řídit fáro + dopolední konferenčí příspěvek.. ale na dnešní rockotéce tuna zážitku chtivejch třicátnic co balancujou mezi flirtem o ohnutím a já musím jít jak spořádaná pracovní síla na kutě.. tak brou!
    CUKY
    CUKY --- ---
    RUDOLF: tak to máme skoro to samé, já sem v Liberci za pultem a lidi skotačí ;)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    CUKY: jsem na obskurní slovenské konferenci včetně wellness chlastačky se starejma babkama.. tady v nízkejch tatrách je pátek každej den.
    CUKY
    CUKY --- ---
    Už je pátek?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---

Dokud se nezlepší FPS ve městech novou technologií renderingu a optimalizace AI na serveru neumožní tisíce zombies ve hře, nemá smysl SA hrát.

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: odpověď je stále stejná, viz obrázek dole. Dokud neporozumíš tomu, co ten text říká, tak budeš stále ve stejné myšlenkové smyčce chybných předpokladů.

Věz, až BI vydá build, který bude z mého pohledu adekvátní, dozvíš se to tady. Páč tím se stvrdí, co tvrdím celou dobu, že to BI s velkou pravděpodobností zvládne. Ale to se podle mně nestane minimálně do půlky příštího roku. Když ten build SA nedodá ani do půlky do roku 2017, byl jsem naivka.

Tj. jestli teď hraješ SA a cítíš se zklamán, přestože rozumíš důsledkům toho, co text na obrázku dole říká. Tak ti není pomoci.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: tak na mě nereaguj, když tě tak točím, třeba si mě dej do ignore. Ty do toho vidíš možná víc, ale mě to zas tak hluboce nezajímá. Jednou za čas to spustím a zjistím, že v expu jsou rozbitý věci, který dávno fungovaly a věci jako třeba horda se naprosto evidentně vůbec nedějou, tak jak je to teď, kdy potkáš dva zedy s naprosto netečnou AI při probíhání města po tříhodinovým hraní. A tak si tady upustím páru. Většina lidí se na DayZ už vyprdla, jen já jsem tak blbej, že to občas ještě s důvěrou a doufáním zapnu.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: "Ono těch pár fps asi museli někde vzít a nekrást, tak zkrouhli zas jiný věci, třeba spawn lootu, co." : Zbytek je jen tvoje snaha to uhrát na nekompetenci devs, obviňování z lazy practicee apod. Čemuž zatím nic moc nenaznačuje. Takže si jen otvíráš hubu. // Sorry ale s arogancí jsi podle mích měřítek začal ty. Jasně, můžeš říct že jsi to byl joke. Ale no fun have been made.

"To je jako schválně jo? Co si od toho slibujou? By design je taky to, že se spavnujou v určitých budovách poměrně pořád se opakující se věci? " .. you will experience unfinished features, problematic design decisions ..

Z mého pohledu sem naběhneš, nepromyslíš si ani elementární spojitosti a skočíš k závěrům. Děláš to tak často a ano mně to nebaví a jsem zpruzenej. Většinou při komunikaci očekávám nějakou snahu druhé strany o pochopení zjevných souvislostí.

Early Access vznikl také kvůli tomu, aby mohli měnit game design a sledovat jaký to má vliv na hráče. Tak to bylo řečený když EA oznámili. A tak činí již od vydání EA. --> Každý build testuje chování hráčů. Mohl jsi toho všimnout, když Brian sledoval distribuce předmětů černem a jak upravoval, kde se co má spawnovat, aby čerstvý spawni měli základ k přežitití při přesunu do vnitrozemí. --> K zásadnějšímu omezení nábojů/zásobníků myslím ani nedošlo, jen se změnila jejich distribuce po černarusy. --> ... you will experience unfinished features, problematic design decisions ..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: nechápu tvoje arogantní chování kdy mě napadáš jen za to, že jsem se slušně zeptal, čeho se snaží dosáhnout, když sníží spawn nábojů. Byla to normálně, vážně a bez nějakého útoku míněná otázka.

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: jestli si nedokážeš odpovědět pomocí tohoto textu, tak je komunikace s tebou zcela zbytečná.

Zbytek je jen tvoje snaha to uhrát na nekompetenci devs, obviňování z lazy practicee apod. Čemuž zatím nic moc nenaznačuje. Takže si jen otvíráš hubu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: To je jako schválně jo? Co si od toho slibujou? By design je taky to, že se spavnujou v určitých budovách poměrně pořád se opakující se věci? Ono těch pár fps asi museli někde vzít a nekrást, tak zkrouhli zas jiný věci, třeba spawn lootu, co.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: však hej, to je by design:-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Experimental se opět povedl. Všude osm prdelí zbraní ale nezavadíš ani o nábojnici... Aneb: "Vyřešili jsme KOS"...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Právě mě uspal týpek krumpáčem, trochu jsme se pošťuchovali, pak mě zafačoval, omluvil se mi, ale z bezvědomí se ne a ne probudit...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Stejně jsem s tim nikdy nic netrefil...

VSS Vintorez & SP-6 Round Guide | DayZ Standalone
    https://www.youtube.com/watch?v=oRuTAcrMUeY
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    0.59: New Enterable Buildings - Album on Imgur
    http://imgur.com/a/wEmer
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    prosim o zatezovy test pokud muzete prijdte diky
    A3 Exile chernarus
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Oni to asi s těma 99 % otevřenejch budov mysleli vážně... Měly by tam bejt všechny z 0.59 – viz album

Tenhle kabaninskej kostel + pilu (nemyslim sawko... i když!) jsem měl na wishlistu od 2012

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam