• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ja osobne v SA vidim tak daleko jak potrebuju vcera jsem to vytavil na maximum a vsude 80fps
    jak jsem se tlemil novemu renderrrreru tak na tom zamakali
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HNIZDO: Na druhou stranu, na kolik je pro hru jako DayZ nutný dohled 500+? Osobně jen vítám, že nepůjde snipovat na 1200 metrů a víc..

A čistě technická, zajímalo by mě o kolik by se zvedla náročnost na GPU při zmodernizování textur. Tahle stránka hry mě teda osobně nepálí, ale bylo by to hezké. Jen abych to potom ještě spustil
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Jo a zadny zedi.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Tak jsem se taky doklikal. Zvyseni fps je zrejme, jednak diky dohledu na 500m, vypnutym mrakum a taky diky LODu, kdy se modely dotahuji jeste 20m od objektu a nekdy ani to ne. Takze je to hnusny jak kysela prdel. A to nepocitam fakt, ze pulka textur je zrejme porad z puvodni A2. Opravdu myslim z te prvni.
    Naspawnoval jsem se jako zenska a nenasel zadny zensky saty. Asi mam najit siti a pak si presit pansky. Setmelo se, videl jsem hovno, coz bylo skoro lepsi nez predtim a sel jsem spat.
    Muzete mne mit za hatera, je mi to jedno.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    masakr, padesát + serverů a prakticky všechny plný :D
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Imho PU bude dal normalne fungovat, jen nejaka "alpha" vyfikundace asi..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ono je to logický, bez montáže, ale mosin byl dobrá odstřelovačka...
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Spravni chlapci strilej pres miridla :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    neee, na mosina nejde optika?!
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Pridali 30 serveru prave
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LACHY: když je volno na exp, je nějakej oxymorón navíc:-) bych tipoval že ten server je nějak havarovanej..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LACHY: Imho řešej zase něco s infrastrukturou

Good news for those testing the experimental/unstable build - we've added 30 additional servers to the branch! Coming online shortly!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    čekej až padnou servery a pak se zkoušej připojit, tak to dělám a docela se to dá..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LACHY: jo, jinak do filtru serverů si nastav vyšší limit pingu, uvidíš pak o 100% více serverů. Samozřejmě hrát na serveru SNG (Singapur, Senegal?) není labůžo a brzy tě to vykopne, nicméně pro bazální představu o tom, jak hra nyní chodí a vypadá to stačí.

A nebo si nenič nervy, běž dělat něco užitečnějšího a počkej na stable. Ale tím se neřídí nikdo z nás, že?
    :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LACHY: to je typický vymlouvání se na to, že hraješ hru v early accesu, takže pokud něco nefunguje, je to jen tvůj problém a bude to opraveno v nejbližší dvacetiletce.

Jinak, že se někam nemůžeš připojit je normální, teď všichni šílí s připojováním na expy, protože je to první věc, co za něco od začátku DayZ stojí. A tak si lidi vyrábí malé roboty aby za ně mačkali enter, píšou scripty aby za ně mačkali enter nebo prostě jen deset hodin sedí u počítače a mačkají enter.

Takže to co ti ukazuje server za počet hráčů v lobby nemusí po pár sekundách odpovídat realitě a ty se pojíš na server, který je plný.
    LACHY
    LACHY --- ---
    Bez eng jsem asi v řiti :D
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    LACHY: :l
    LACHY
    LACHY --- ---
    Nemohu se vůbec dostat do hry. I když je volno na exp. serveru, tak se tam prostě nanapojím. Pokaždé to napíše CONNECTING FAILED :D. Co s tím?
    LITTLEBOY007CZ
    LITTLEBOY007CZ --- ---
    LITTLEBOY007CZ: A ještě něco pro ty, co nemaj doma Lego a chtěli by si přece jen zahrát na EXP - http://www.dayztv.com/apps/download/dayz-0-60-auto-connector/
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    MAOR: Kdyz to nebude nejak extremne dlouhe video, tak pak muzu klidne zkusit napsat nejakou dynamictejsi hudbu na celou stopaz.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam